Comandă Yves Rocher


   Suntem preocupate mai toate de protecția pielii împotriva razelor UVA/UVB, îndeosebi în sezonul cald. Mă număr printre persoanele cu pielea măslinie, cele care nu se ard niciodată când stau la soare, însă în ultimii ani am observat o creștere semificativă a numărului alunițelor de pe corp. Mi-au apărut și pistrui pe obraji, ceea ce m-a bucurat puțin pentru că mereu mi-am dorit astfel de semne pe față, însă m-a și îngrijorat în același timp, pentru că reprezintă un semn că soarele mi-a afectat pielea.

   Produse de protecție solară am încercat de toate felurile, uleiuri, spray-uri, geluri transparente, batoane, loțiuni. La fel și produse destinate îngrijirii pielii după expunerea la soare: creme cu mentol, lapte de corp cu sclipici, balsamuri calmante. Printre favoritele mele s-au numărat întotdeauna și produsele Yves Rocher. Nu doar eu am fost mulțumită de ele, ci și prietenii mei, unii fiind devotați de ani buni acestui brand atunci când vine vorba de protecția solară. Și cred că vinovate sunt și aromele incredibile ale acestor produse. Toate cremele lor pentru plajă au un miros exotic. Unele au miros de monoi, altele de cacao.

   Am profitate de o reducere de 100 lei pe site și mi-am comandat câteva cosmetice. Reducerea este în continuare valabilă pe site și se aplică după cum urmează:
-50 lei reducere pentru comenzi de minim 150 lei: cod HELLO1;
-100 lei reducere pentru comenzi de minim 200 lei: cod HELLO2;
-150 lei reducere pentru comenzi de minim 300 lei: cod HELLO3.

  Am luat un flacon de cremă securitate extremă spf 50+, o loțiune de corp pe care am mai avut-o de încă două ori. Miroase a unt de caco, foarte dulce și plăcut. Lasă un film alb imediat după aplicare, însă în 20-30 de minute acesta dispare de pe piele. Crema este uleioasă, n-am să ascund acest lucru. Uneori mă enervează acest aspect, însă o suport pentru că-mi asigură o protecție ridicată. O aplic și pe ten, atunci când alerg prin soare.
    Dacă vă întrebați care este cantitatea optimă de produs cu protecție solară ce trebuie aplicată o singură dată pe ten și pe corp, aflați că aceasta este de 30 ml. Ceea ce înseamnă că un flacon se consumă într-o săptămână de utilizare zilnică!

   În comandă  am inclus două flacoane ale laptelui bronzant SPF6. Este produsul meu de suflet de la Yves Rocher, am consumat nenumărate tuburi până în prezent. Miroase a flori de monoi, flori de iasomie, ceva de genul... Floral și foarte dulce. Exotic! Dacă ar fi să atribui verii un miros, ar fi aroma acestei loțiuni. Pentru pielea mea SPF6 este ok, din câte știu pot folosi inclusiv uleiuri cu SPF2. Pentru o piele de culoare medie ori deschisă, acest lapte poate fi utilizat doar pe post de loțiune parfumată pentru corp, protecția oferită împotriva razelor solare fiind foarte scăzută.
   Laptele de corp costă 29 lei la reducere, este printre cele mai ieftine produse din gama Protectyl Vegetal și, după părerea mea, cel mai frumos parfumat.

   Produsele after sun sunt considerate de unii a fi simple mofturi. Nici eu nu le consider esențiale, deși le folosesc cu regularitate în timpul verii. Ele calmează pielea după expunerea la soare și se spune că ar prelungi menținerea bronzului pe piele. Majoritatea au formule foarte, foarte ușoare. E și cazul laptelui după plajă 3 în 1. Formula sa e light, iar produsul miroase exotic, tot a monoi. O mare parte din cremele de acest gen sunt mentolate, iar senzația de răcorire e accentuată de mentol, însă de data aceasta vorbim despre un miros floral, plăcut.
   Toate aceste produse vin ambalate în recipiente ușoare, compacte, simplu de transportat.

   La următoarea comandă Yves Rocher voi comanda uleiul cu particule strălucitoare (35 lei), cel din gama Monoi de Tahiti. De multă vreme îl pândesc și n-am de gând să-l mai ratez ca-n alți ani. Despe el am citit că miroase fantastic, lasă pielea ușor strălucitoare grație particulelor aurii, dar că este puțin uleios. Rămâne de văzut.





   Noua ofertă de pe site (click aici) mi se pare tentantă. Se oferă un ghiozdan izoterm drept cadou pentru o comandă de minim 39 lei sau unul dintre produsele din lista de mai jos, la alegere. Mie rucsacul mi se pare cel mai practic, pe acesta îl voi alege. Din restul produselor, rimelul mi se pare cel mai atractiv. Este singura mascara Yves Rocher care mie mi-a plăcut, restul formulelor mi s-au părut prea uscate pentru gusturile mele.
   Pentru o comandă de minim 99 lei se mai primește un cadou suplimentar, tot la alegere, un parfum sau un lapte de corp parfumat.
   Transportul produselor se face prin curier și este gratuit dacă valoarea comenzii e mai mare de 100 lei. Altfel se plătește 15 lei. În ultimele luni comenzile mi-au sosit cam în 2 zile lucrătoare. Îmi amintesc de vremea în care așteptam 3-4 săptămâni după un pachet Yves Rocher, în vremea în care ei abia apăruseră la noi în țară. 
   De puțin timp am început să folosesc două produse de machiaj: tușul cariocă și un fard duo în tonuri de maro. Pe cel din urmă l-am primit cadou pentru comandă. Ambele îmi plac, însă părerea mea nu este una solidă și mai aștept până le voi prezenta pe blog. Tușul deja nu mi se mai pare la fel de intens ca în prima săptămână de utilizare, nu are sens să mă pronunț în privința sa, de aceea m-am limitat la a vă prezenta doar produsele pentru protecție solară. Pe acestea le cunosc foarte bine și nu risc să creez confunzii scriind despre ele.



   Noutățile de pe site sunt următoarele:
ruj-creion retractabil pentru buze: 25 lei

șampon cremă non-spumant: 16 lei

apă de toaletă: 99 lei

produse Les Paisir Nature cu aromă de măr verde/lămâie


Comentarii

Unknown a spus…
Trebuie să-mi cumpăr și eu produse cu protecție solară și încă nu am luat o decizie...mă gândeam la unele organice. Depinde și de prețul lor, și de ce fel de recenzii găsesc. Dacă nu voi fi mulțumită, mă voi orienta către cele de la Yves Rocher :).
Ella a spus…
Uite că acum mă oftic că n-am luat și un spray cu SPF de la ei. L-am pus în coș, dar nu știam cum sunt și până la urmă l-am scos și am luat altceva. Poate data viitoare!
Să le folosești pe toate cu drag! Am profitat și eu de ofertă, mi-am luat o grămadă de produse cu doar 160 lei, abia aștept să ajungă comanda!
Claudia's Choice a spus…
de la YR n-am incercat produse pentru protectie solara, dar la cum zici tu ca miroase gama, clar ca trebuie sa plasez o comanda!
Romina Nicoleta a spus…
Cred ca doar la mine nu a mers oferta :)) Pentru ca imi spunea ca trebuie sa am minimum 200 lei in comanda pentru a folosi codul.. in contextul in care eu aveam aproape 300..
Sau e valabil doar intre anumite ore?
Toma Aurora a spus…
Bună! Oferta a expirat acum câteva ore. Din păcate au mai fost cazuri și-n zilele trecute în care nu s-au putut folosi codurile. Cei de la Yves Rocher ziceau că trebuie șters istoricul și cookie-urile, altfel nu se aplicau reducerile.
Toma Aurora a spus…
Claudia, neapărat! :D
Toma Aurora a spus…
Mihaela, azi am vrut să mai plasez o comandă dar a expirat oferta pana am ajuns acasa. Poate mai vine una la fel curând, eu așa presimt. Am câteva chestii pe wishlist, trebuie luate și acelea.
Să folosești cu drag tot ce ai cumpărat. Sunt convinsă că ai făcut alegeri inspirate!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Larisa, loțiuni de plajă bune mai au cei de la Piz Buin. Iar low cost și ok ca și calitate, cei de la Gerocossen. Dar niciunele nu-s organice, nu am încercat nimic bio din categoria asta :(.
Unknown a spus…
Eu astept sa testezi Les plaisirs nature.Ma incanta orice cu lamaie..dar busuriocul ala parca ma incurca. N-am reusit sa disociez niciodata mirosul de busuioc de ideea candelei pusa de bunica langa icoana.Situatia e similara si cu anasonul pe langa mar...pentru ca in viziunea mea anasonul il gasesc in ouzo si absinth..si parca nu mi-as dori sa simt asta la dus :P Dupa ce deja am facut iritatie de la 15 minute de soare.. ma tratez cu clorocalcin si mi-am luat bioderma abcderm soleil 50 plus..pt bebelusi.Ma tenta YR dar situatia impunea urgenta achizitionare ori la mine dureaza inca 4 zile pana imi vin produsele YR.Eu sunt o veritabila felie de branza ..asa ca doar admir si invidiez discret femeile ca tine care sunt prietene cu soarele.