Comandă SheInside



   Vă scriu părerile mele despre comanda plasată pe SheInside undeva la sfârșitul lunii aprilie. Produsele au sosit la mine în 2 săptămâni lucrătoare, din momentul în care am primit confirmarea de expediere ( după 4-5 zile). După ce efectuați plata pe site, durează în jur de o săptămână până ce coletul este expediat, trebuie să aveți puțină răbdare. Mie mi s-a întâmplat să aștept și o lună confirmarea, într-o perioadă în care asiaticii aveau o mare sărbătoare și toată lumea era liberă. 
   De data aceasta totul a fost în regulă cu produsele primite, nu am decât cuvinte de apreciere la adresa lor. Sunt multe lucruri de calitate îndoielnică pe site, așa că vă sfătuiesc să parcurgeți comentariile lăsate de cei cu „verified purchase” în dreptul numelui. Acelea sunt părerile clienților ce-au comandat produsele respective.




   Am cumpărat acest top cu broderie. Mi-au plăcut detaliile brodate, dar și forma sa, ce lasă în totalitate brațele la vedere. Materialul este fin, ușor creponat. V-am pus fotografii făcute de aproape pentru a vă da seama de detaliile acestea. Este ușor transparent materialul, așa că va trebui să purtați lenjerie pe sub top. Ca și lungime pe mine vine precum în fotografiile de pe site. Nu este un top lung, însă nici crop top nu poate fi numit. A costat 13$. Este disponibil și pe negru, aici, la același preț. 





   Cele cu adevărat așteptate au fost ghetele maro, subțiri, de vară. Arată excelent în realitate, sunt ușor decolorate în anumite zone, puțin mai închise la vârf. Nu sunt din piele naturală, dar au un aspect similar pielii întoarse. Nu au fermoar, se trag direct pe picior. 
   Nu mai sunt disponibile pe site în acest moment, stocul s-a epuizat în câteva zile. Sunt convinsă că fetele care le-au comandat sunt mulțumite de achiziție. După părerea mea sunt ghetele ideale pentru vară, pentru cele care preferă să poarte acest model de încălțăminte și în sezonul cald. Au costat 37$.
   Pentru că valoarea comenzii a depășit 30$ nu am plătit costurile de livrare. Acestea sunt de 15$ pentru țara noastră, în caz că valoarea comenzii e mai mică de pragul de 30$. Pachetul a ajuns la poșta locală, pentru că expediția a fost via Olanda. Uneori comenzile SheInside îmi ajung la vamă, alteori la poșta locală, depinde cum se face expedierea. În perioada în care colaboram cu ei ca fashion blogger așteptam mai puțin după pachete, așa că vă spun să nu vă pierdeți calmul în cazul în care vedeți că zilele trec și confirmarea de livrare nu mai sosește pe mail. 


  Pe site este activă o nouă promoție, astfel pentru o comandă de minim 59$, beneficiem de o reducere de 32%, iar pentru una de minim 109, de 34%. Reducerile nu se cumulează, se scad din prețul întreg al produsului, rețineți acest aspect!
   Am plasat, împreună cu fetele, o altă comandă săptămâna trecută, iar pentru viitor am trecut pe lista de dorințe următoarele:





Comentarii

M and M a spus…
Ghetutele sunt geniale ! Sa le porti sanatoasa!
M-am uitat si eu pe site-ul lor si au o multime de lucruri frumoase si de bun gust care la noi cu greu le gasesti dar mi-e cam teama sa dau comanda:(. Tu cat ai asteptat cel mai mult ca sa iti ajunga comanda?
Te pup draga mea:*
Toma Aurora a spus…
Hei! Ce mai faci? Nu ai mai postat de mult timp pe blog, am tot intrat să verific.
Cel mai mult am așteptat 2 luni, după acea comandă confirmată abia după 4 saptamani din momentul plasării comenzii. În rest a durat cam 3-5 săptămâni. Mai devreme nu sosesc nici cu express shipping. Am avut noi o comandă comună de vreo 200$ și a sosit într-o lună, deci nu e nicio șmecherie cu transportul express.
Pe vremea când colaboram cu ei îmi mai veneau pachete în 2 săptămâni, însă ca și client niciodată.
Te pup și eu! :*
Unknown a spus…
SheInside este o inspirație constantă, iar hainele lor mă tentează mereu.
Ce piese frumoase ți-ai ales, Aurora! Să le porți cu plăcere! :*
Rokolla a spus…
Bluza nu este stilul meu si mi-ar fi placut sa fie putin mai lunga dar ghetele sunt prea tari. Imi plac mult si nu mi se par scumpe. Sa le porti cu drag.

www.rokolla.blogspot.ro
M and M a spus…
Hei! Ma bucur sa aud ca mi-ai simtit lipsa:d. Am decis sa fac o pauza si sa ma axez pe alte planuri, cred ca o sa revin pe blog cand or sa se aseze toate lucrurile:*
Unknown a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown a spus…
Buna ziua! Imi puteti spune daca am o comanda de $40 dar cu un cupon de reducere de 50% devine $20, mai beficiez de transport gratuit pentru comenzi de min $30?
Toma Aurora a spus…
Buna seara!

Din cate stiu eu transportul nu este gratis daca valoarea cosului devine 20$. La fel se intampla si daca aplicati puncte bonus, doar daca suma finala depaseste 30$ livrarea este gratuita. Puteti simula o comanda pe site, nu va costa nimic.