Comandă BrandCircus



   Fetelor, azi vă povestesc despre prima mea comandă plasată în outletul online BrandCircus. Nu am mai cumpărat de la ei, însă știam câteva detalii de la sora mea. Ea a comandat în numeroase rânduri haine, dar și obiecte decorative de la Zara Home. Nu am ales foarte multe lucruri pentru că am făcut ceva cumpărături în ultimul timp, însă am decis să profit de prețurile promoționale și astfel m-am ales cu câteva topuri numai bune de purtat în sezonul cald. Toate articolele comandate sunt de la Stradivarius, au reduceri de până la 70% pentru acest brand.


   Primul articol adăugat în coș a fost o bustieră din dantelă, de culoare neagră. Se aseamănă foarte tare cu bustierele Free People- site online pentru care eu am o mare slăbiciune. Dantela e moale, ușor elastică. Bustiera nu vine foarte scurtă, e un crop top ce poate fi purtat pe stradă cu blugi cu talie înaltă și o cămașă descheiată ori un kimono pe deasupra. Este disponibilă aici.


   Moda slip, ce imită lenjeria intimă, m-a prins de la început. Am două rochii furou și un top în același stil, comandat de pe Asos. Micii colecții i se adaugă și topul cu buline negre, de culoare roz pal, pe care l-am comandat de pe BrandCircus. Cu o croială lejeră, un material delicat, satinat, și breteluțe foarte subțiri. Este lung, poate fi purtat băgat inclusiv în pantalonii cu talie mai joasă. Este disponibil, la preț redus, aici.


    Mi-am comandat și un tricou clasic, atrasă fiind de nuanțele soft: alb+roz pastel. Tricoul e oversized , din bumbac. Cu pantaloni scurți și teniși în picioare poate fi alergerea perfectă pentru o zi de vară în care ieșim să ne plimbăm prin parc ori ne decidem să ieșim la un picnic. Îl găsiți aici, la prețul de 45 lei.
    Comanda a fost una la comun, iar valoarea ei a depășit pragul pentru transport gratuit (180 lei). Coletul a fost livrat prin Nemo Express în două zile lucrătoare. Sunt mulțumită de ce am cumpărat și cu siguranță voi reveni pe site. BrandCircus mi se pare un fel de Kurtmann, doar că are stocuri mai mari pentru produse și o gamă mai variată. Ce nu-mi place este faptul că rochiile Zara sunt mai scumpe ca-n alte outleturi online iar calitatea fotografiilor, pe acel manechin din plastic negru, nu mă încântă. Detaliile hainelor de culoare închisă nu se văd clar datorită manechinului.
   Pentru următoarea comandă am pus pe lista de dorințe o bluză cu guler din perle, de la Zara. Monitorizez stocul în așteptarea unei măsuri mai mici.



Comentarii

All that beauty a spus…
Sunt foarte dragute! Sa le porti cu placere! xo xo xo
Claudia's Choice a spus…
sa le porti cu drag! am intrat si eu pe site, dar acel manechin negru este un buzz-killer :(
Toma Aurora a spus…
Claudia, da, așa este! Eu stau să caut fotografii pe Google pentru podusele care mi se par interesante, altfel nu aș fi tentată să le comand, nu-mi dau seama de anumite detalii.
Toma Aurora a spus…
Merci, Simona!
Anonim a spus…
Bună! Acest site e de încredere? Adică sunt seriosi? As vrea sa-mi comand și eu ceva dar nu prea am încredere în site-urile de genul din cauza experientelor avute. Te rog frumos spune-mi. Mulțumesc anticipat 😘
Toma Aurora a spus…
Bună!
Este un site de încredere, am comandat de pe el de mai multe ori. Totul a fost ok şi atunci când am returnat ce nu mi s-a potrivit.