Caleidoscop

foto: Pinterest

   A trecut ceva timp de când am publicat ultimul caleidoscop, mi-am dat seama de asta ieri de dimineață, când am făcut sumarul perioadei din urmă.
   Cele din urmă săptămâni, libere pentru mine, au fost un prilej numai bun pentru a mă relaxa și a petrece mult timp alături de cei dragi. Vineri urmează să fac cea de-a doua operație, asta însemnă încă o lună de recuperare. Nu mă așteptam ca timpul să treacă așa repede și în mod plăcut, drept urmare nu mă mai tem și sper ca gingia de sus să arate la fel de bine precum cea de jos după intervenție.



   Zilele trecute am primit confirmare de livrare pentru o comandă  SheInside. Împreună cu fetele am plasat o comandă mare, de aceea am urmărit constant statusul comenzii. A durat o săptămână din momentul plății până ce-au expediat pachetul. Pentru mine am luat blugi cu talie înaltă, o bluză cu broderie și o rochiță în dungi. Fetele au luat pantaloni scurți, fuste și kimonouri.
   Aștept cu nerăbdare perechile de încălțăminte comandate de pe Miniprix. M-am luptat cu sora mea care ce model să ia, iar în cele din urmă eu am rămas cu o pereche de espadrile cu imprimeu leopard și niște săndăluțe bej. O să vi le arăt atunci când voi scrie despre ultimele cumpărături. Comanda a fost plasată sâmbătă, iar mâine va ajunge la mine.


   În ultimele săptămâni am folosit această cremă de ochi de la Kivvi, primită sub formă de eșantioane. Nu m-a impresionat, nu am observat niciun efect în urma folosirii sale și m-a surprins să descopăr ulterior că are un preț mărișor, de cca. 120 lei. Mi se pare similară ca și textură și miros cu crema antirid de la Hofigal, doar că aceea mi-a plăcut mai mult.



   Cătălina ne-a răsfățat cu trandafiri cu mere (rețeta a publicat-o aici), o plăcintă cu mere cu o altfel de formă de prezentare. La noi se mănâncă foarte des dulciuri, iar de regulă se face o plăcintă clasică și două tăvi de trandafirași, pentru o singură zi. Noi am crescut la mătușa mamei, care nu știa să facă decât 3 prăjituri: tartă cu mălai, mărar și zahăr (horror!), orez cu prune și plăcintă cu mere. De atunci am rămas cu o slăbiciune pentru acest desert cu mere pe care-l servim în porții xxl. El era singurul bun.
   

Comentarii

Cecilia a spus…
Excelenta reteta!
Ella a spus…
Ce mă bucur pentru tine, că a decurs totul bine cu operația. Îți doresc ca la a doua să fie totul și mai bine!
Și eu mi-am comandat zilele trecute niște sandale de pe MiniPrix. Chiar îmi era dor de o comandă la ei.
Trandafirii cu mere arată demențial, îmi plouă-n gură.
Toma Aurora a spus…
M-a impresionat rezultatul, au un aspect deosebit acei trandafiri din aluat :).
Toma Aurora a spus…
Mihaela, aproape că s-a vindecat în totalitate. S-a infectat puțin zona, dar jos a fost mai gravă situația decât sus. Sus o să fie mai simplu :).
Mulțumesc pentru gândurile bune!
Și mie îmi era dor de Miniprix. Sora mea comanda mereu, eu stăteam pe tușă. N-am mai rezistat. Acum parcă aș mai lua câte ceva, îmi e frică să nu mai găsesc modelele pe viitor.
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
trandafirii cu mere arata minunat!
Toma Aurora a spus…
Claudia, și-s așa ușor de făcut!