Wishlist de aprilie


   Capricios startul lunii aprilie, însă asta nu mă oprește să pregătesc o listă de dorințe în ton cu anotimpul în care ne aflăm. Sper ca bugetul meu să se redreseze complet până la sfârșitul lunii, încă puțin și termin cu programările la dentist. V-am zis că asta a fost una dintre marile mele temeri, să mă duc iar la stomatolog, însă acum mă felicit pentru decizia luată. Deși m-a costat mult consider că e cel mai inteligent lucru în care am investit în ultimii ani. Poate peste un timp o să scriu un articol legat de acest subiect -aparatul dentar- însă aș prefera să-l public la final, pentru a vă povesti despre tot procesul. O să mă vedeți și cu aparat, căci la vară promit să încep să postez din nou  ținute pe blog. Sau poate chiar mai devreme!


    Încep lista de dorințe cu o pereche de blugi cu talie înaltă, pe care i-am văzut pe site-ul celor de la H&M (90 lei). Mie din poze îmi par a fi gri, însă în descriere sunt numiți negri. Am să-i comand și vă țin la curent. S-ar putea ca din pricina setărilor monitorului să-i văd eu mai deschiși. Oricum ar fi, îmi plac datorită taliei înalte și lungimii până la glezne.


    Până la sfârșitul lunii sper să mai dau o comandă pe TinaR.ro. Vreau să-mi iau niște tricouri de la Medicine, căci au reduceri de 50%. Cel de mai sus, de exemplu, costă doar 35 lei.


   O mai țineți minte? Despre rochia aceasta am scris în trecut, la Obsesia zilei. Între timp am probat una similară, pe altă culoare, la sora mea și mă bucur că am așteptat să o încerc, căci M îmi vine mică. Rochia e disponibilă pe SheInside.com, adesea am avut probleme cu mărimile rochiile de pe site-urile asiatice. Materialul său nu este deloc elastic, așa că uitați-vă bine la datele din tabelul de măsuri dacă aveți de gând s-o comandați. În cazul meu nu s-a potrivit în zona șoldurilor, așa că va trebui să aleg o măsură mai mare.



Comentarii

ioana a spus…
Am vrut si eu sa comand blugi negri de pe site-ul H&M insa am zis ca mai bine merg in magazin si bine am facut, eu am impresia ca nu se potrivesc marimile cu cele ale altor branduri. Blugii aceia i-am probat si da, sunt gri, spalaciti, materialul este foarte elastic si destul de gros.
Ti-ai pus aparat? Felicitari! Eu azi implinesc 7 luni, a fost o decizie buna si abia astept sa imi admir zambetul fara el... mai am de asteptat, dar sunt sigura ca va merita!
Mihaela Pojogu a spus…
Si eu ii vad gri.
Apropo de marimi am primit de pe Sheinside pentru prima oara un (alt) produs care nu credeam ca imi va veni dupa dimensiunile trecute pe site. Marimea L... O sa scriu pe blog.
Toma Aurora a spus…
Ioa, i-am comandat deja, în cel mai rău caz îi voi returna :(.Mulțumesc pentru informație!
Și mie mi se par puțin ciudate măsurile lor, în sensul că am niște blugi măsura 25 care-mi vin, deși eu port 27 în mod normal. De la alte firme 26 nu-mi intră nici dacă mă dau peste cap, darămite 25. Însă îmi plac croielile lor, mi se pare că-mi avantajează silueta. În special blugii lor cu talie înaltă, care, în cazul altor firme, îmi vin bine pe șolduri, dar largi în talie.
Toma Aurora a spus…
Adina, încă puțin! Mi-a fost de folos articolul tău, l-am citit încă o dată aseară și probabil o să-l mai citesc și pe viitor. Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Miha, draga mea, apăi dacă ție ți-au venit în măsura L, atunci eu ce speranțe să mai am? Acum mi-am dat seama că dintre toți blugii luați de la asiatici, doar cei boyfriend mi s-au potrivit. În rest toți mă țineau între picioare, deși intrau pe mine. Foarte aiurea croiți.
E vorba despre cei înflorați,din postarea de ieri?
Claudia's Choice a spus…
sper sa le bifez pe toate! si eu vreau o pereche de pantaloni negri cu talie inalta, ar trebui sa incep sa ma uit dupa ei prin magazine!
Toma Aurora a spus…
Claudia, de jumătate de an caut blugi negri :)). Sper ca aceștia să-mi placă, altfel mă las păgubașă.