Ultimele cumpărături



   Cu ceva timp în urmă eram spaima mall-urilor. Uneori le înnebuneam pe prietenele mele stând 5-6 ore prin magazine, intrând-ieșind, întocându-mă iar pe la fiecare șir de umerașe în parte. Îmi amintesc că într-o vară eram în afara țării, într-un oraș în care se vorbea o limbă pe care nu o știam și am ținut morțiș să mergem la mall. N-am dat peste nicio persoană care să vorbească engleză sau franceză, așa că ne-am decis s-o luăm pe jos, ghidându-ne după hartă. Am zis că e aproape, dar ne-am rătăcit. Am ajuns la mall după 2 ore de mers pe jos. Ne-a prins și ploaia (cu tunete și fulgere) și am traversat și o zonă abandonată, ce părea fără de capăt, în care am dat nas în nas cu niște...hoți de cabluri din cupru! Deși acea perioadă a avut farmecul ei, de câteva luni am obosit și recunosc că foarte rar mai am răbdarea necesară să mai cumpăr din magazinele fizice. O mai fac, de ce să mint, însă mai mare tragere de inimă am să mă delectez în weekend verificând ce mai e nou pe site-urile de îmbrăcăminte. 



   Ultimele cumpărături sunt produse pe care le-am comandat de pe Kurtmann și de pe Miniprix. Ambele site-uri îmi sunt dragi și o mare parte din hainele mele sunt cumpărate de acolo. Foarte rar cumpăr haine scumpe, singurele obiecte valoroase pe care le am fiind câteva accesorii și niște blugi de designer. În rest, prefer produsele aflate la reduceri. Și pentru că am un buget limitat, dar și pentru că prefer să am mai multe lucruri pe care să le combin în diferite feluri.
   De pe Kurtmann comand în general haine de la Zara. De data asta am luat o fustă cu mărgele, cea despre care am scris și la Obsesia Zilei. Este o fustă scurtă, dar foarte frumoasă. Atenție! Materialul său nu e elastic, iar măsura S corespunde unui EUR34.





   Tot de pe Kurtmann am comandat și o pereche de pantaloni scurți. Au și niște mărgeluțe mici prinse ici-colo, însă nu sunt foarte vizibile. Pantalonii sunt foarte subțiri, potriviți pentru zilele de vară. Am mai văzut la sora mea astfel de perechi, tot de la Zara, și păreau foarte comozi, ideali pentru zilele calde. Și ei sunt destul de scurți, precum fusta.



   De pe Miniprix mi-am comandat două bluze cu croiala lejeră, una bej și una roz. Pe cea bej o puteți vedea și în fotografia în care port fusta. Sunt piese de bază, nu se remarcă prin nimic anume, dar sunt de folos atunci când nu știu cu ce să asortez o fustă sau o pereche de pantaloni. 



   Cătălina mi-a dat o pastă de dinți de la Cattier. Ea folosește multe produse bio și din când în când îmi mai face și mie câte unul cadou. La asta se adaugă faptul că de fiecare dată când nu e acasă îi răscolesc prin toate și mă dau cu ele. Pasta de dinți nu face multă spumă, dar curăță bine dinții și după doar câteva utilizări aceștia au devenit mai albi. Se găsește în magazine online de produse bio, e suficient să dați un search pe google după „pastă de dinți Cattier”. Ea a comandat-o de pe Boutiquebio.ro .

Comentarii

Unknown a spus…
Cred ca si eu am bluza bej:) E cumva Cecil? A luat pe bej si galben.
Foarte bine ai asortat fustita.
ColourMePretty a spus…
Miniprix si Kurtmann sunt si preferatele mele si acum ca ai spus tu am realizat ca tot Zara aleg de cele mai multe ori de la ultimul outlet. Imi plac fusta si colajul, roz si variatiile de maro arata foarte bine impreuna. Mi-am propus sa iau o pauza de la mini asa ca nu iti voi urma alegerea - momentan. :)
Bluzele cu croiala lejera sunt usor de asociat aproape oricarui stil si melanj cromatic, intotdeauna utile in dulap.
MayDay a spus…
Cel mai multi imi place bluza roz pal, de la Miniprix. Eu inca ma relaxez prin magazine, desi comand si online. :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Georgiana a spus…
Asa sunt si eu, nu prea mai am rabdare sa merg in mall-uri, desi in magazinele online pierd ore intregi fara sa-mi dau seama cum trece timpul :D
Sa te bucuri de noutati!
Te pup
Alina a spus…
nu te invidiez pentru experienta aia de la inceputul postarii.

sa te bucuri de noutati :).
Toma Aurora a spus…
Brîndușa, e tăiată eticheta în cazul ambelor bluze, s-ar putea să fie de la Cecil, nu știu precis.
Mulțumesc! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ramona, mie doar hainele de la Vila și Zara mi se par rentabile ca și preț. În rest, pe celelalte le găsești la același preț la reduceri, în măsuri ok. La Zara nu mai rămâne mare lucru când bagă sales, eu am mers mereu să mă uit, însă o singură dată am găsit o jachetă măsura mea și un pulover tricotat. În rest, ori XS, ori L, XL. Dar pe Kurtmann aduc și măsurile cele mai vânate de femei, iar prețurile sunt bune.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Și eu mai merg, dar nu mai am aceeași tragere de inimă ca altădată și cumpăr destul de rar.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, eu am timer. Nu stau mai mult de 30 de minute, hai o oră în zilele mai libere :D.
Mulțumesc, draga mea! Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
Alina, acum mi se pare funny. După ce am scris, cineva mi-a amintit că am ajuns la mall cu 15 minute înainte să se închidă magazinele de haine și că am apucat doar să mai luăm niște snacksuri dintr-un non stop :)). Și că la întoarcere am luat metroul, dar partea asta chiar nu mi-o aduc aminte, pesemne eram prea obosită.
Ionela a spus…
Eu tot raman fidela magazinelor fizice. Pt ca doar proband imi dau seama daca intr adevar ma avantajeaza haina aceea.Poate arata minunat pe manechin,dar pe mine, nu chiar asa grozav. Doar proband mi as fi dat seama daca fusta de care spuneai tu e elastica sau nu. Doar proband si facand cativa pasi imi dau seama daca ma simt confortabil in hainele respective si ma vad iesind cu ele pe strada,
Toma Aurora a spus…
Ionela, sunt de acord și cu cele spuse de tine. Mie mi s-a întâmplat de câteva ori să fac retur, unele haine nu au intrat pe mine sau nu au corespuns așteptărilor. Însă varianta online e mai comodă, iar prețurile zic eu că sunt ceva mai bune. Și eu am cumpărat o bună perioadă haine doar din magazinele fizice și am să continui s-o fac, însă am să comand și online, căci adesea mi-e mai comod.
Mulțumesc pentru vizită!
Alina a spus…
:)))))))))))))
Ela a spus…
Foarte faina tinuta din colaj!In poza cu fusta mini esti chiar tu?Daca da,atunci lasa-ma sa iti spun ca iti vine minunat!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Hello, Ela!
Da, port și bluza bej de la Miniprix în poza aceea :D.
Te pup, draga mea!