Mască de păr Gerocossen cu ulei de argan


   Întotdeauna am fost preocupată de aspectul părului meu, iar asta s-a datorat faptului că multă vreme am fost obișnuită să-l vopsesc lunar și să folosesc aproape zilnic aparate de coafat. Părul supus unor astfel de torturi are nevoie de multă hidratare pentru a-și păstra strălucirea și am obosit să tot petrec timp resuscitându-l după fiecare decolorare, așa că de la o vreme am renunțat la aparatele de coafat și intenționez să nu mă mai vopsesc o perioadă. Prefer să-l îngrijesc cu măști preparate în casă, dar uneori mai apelez și la măștile de la raft. Una dintre ele este masca Gerocossen, din gama Argan Line.


   Masca vine ambalată într-un recipient din plastic, într-o cantitate foarte generoasă, de 450 ml. Costă doar 23 lei, un preț foarte mic dacă tragem cu ochiul și la cantitate. Online poate fi comandată de aici.
   În cazul părului meu se comportă precum un balsam de păr foarte hrănitor. Consistența măștii e una medie, nu e nici foarte densă, dar nici nu curge. M-am obișnuit ca măștile de păr să fie ceva mai groase. Pentru a acoperi părul pe întreaga lungime am nevoie de o cantitate generoasă de mască, însă greutatea inițială a flaconului mă încurajează să folosesc oricât produs am nevoie. 
   Masca se aplică pe părul proaspăt spălat, uscat cu prosopul. Se distribuie pe lungimea firului de păr și se lasă să acționeze timp de 5 minute. Apoi se clătește cu apă caldă. Se îndepărtează foarte repede din păr, fără efort.
   Miroase plăcut,discret, floral . Are o aromă destul de persistentă care în cazul meu se păstrează o zi întreagă în păr. 

   Am folosit-o o dată pe săptămână de când am primit-o, mi-a plăcut și voi continua să o folosesc, însă nu o consider un tratament intens hidratant ci mai degrabă îndeplinește funcțiile unui balsam bun pentru păr. Pentru cineva cu un păr fin, nu foarte uscat, este de folos, pentru că disciplinează părul, nu-l îngrașă deloc și se clătește foarte rapid din păr. 
   

Comentarii

All that beauty a spus…
Suna interesant, mai ales ca nu ingrasa parul deoarece eu am o problema cu balsamurile si mastile de par in sensul ca il determina sa se ingrase mult mai repede.
coco a spus…
si eu folosesc masti homemade, rar cate una de pe piata!
Vineri mi-am facut o masca cu banana, kiwi, galbenus de ou, miere si o lingura de iaurt.Parul meu deja parea ca isi da duhul.Asa frumos l-a revigorat! In plus nu se mai ingrasa asa repede.Iti recomand masca.Dar atentie sa pasezi bananele bine, ca se scot greu din par la clatire.
Folosesc si eu masti din comert insa parca nu isi prea fac treaba, rar cate una care merita.Mie imi placea mult masca cu galbenele de la Yves Rocher, nu stiu daca o mai au in catalog acum...


Te pup!
Cleo
Toma Aurora a spus…
Simona, și eu pățesc asta adesea. Balsamurile Dove, spre exemplu, îmi îngrașă părul, însă îmi plac pentru că sunt hidratante.
Toma Aurora a spus…
Coco, cele cu uleiuri naturale și ou sunt preferatele mele :D.
Alina a spus…
eu tocmai folosesc balsamul din aceaesi gama - e bun, dar folosesc cam mult la fiecare spalare.
Unknown a spus…
Am cam început să renunț la măștile de-a gata. Am încercat câteva care îmi îngrășau părul indiferent cât de bine le clăteam. Și nici nu le aplicam la rădăcina părului. Am început să mă folosesc mai mult de uleiul de cocos și mai nou de uleiul de argan. Mi se par că sunt și mai bune.

Pupici
Anonim a spus…
Bai...e geniala aceasta"masca". Am avut o problema majora cu parul meu deoarece ger si ninsoare si am zis tot;)). Nu imi mai recunoșteam parul, eu de obicei il am ok putin tocit la vârfuri. Si intamplator am cumpărat cateva monstre si a doua zi m.am trezit cu un par incredibil... atat de fin de la radacina si pana la ultimul centimetru. Si dupa ce am terminat monstrele,am zis ca trebuie neapărat sa mi.o cumpar in full size. Si in orasul meu nu am gasit.o si acum m.am întors de la un magazin la mai bine de 40km distanță de orasul meu si mi.am luat.o si sunt cea mai fericita. Mai bine raman fara fond de ten decat sa raman fara ea, e incredibila, merita sa o încercați.
Unknown a spus…
E super masca! Am văzut efectul de la prima folosire!😍Si eu am probleme cu parul gras,dar datorită mastii am un par plin de viață, lucios si sănătos