Ceai Twinings cu miere



   Vremea s-a răcit acum la noi, după câteva zile în care am făcut plajă ca-n mijlocul verii, așa că am găsit de cuviință că ar fi potrivit să vă povestesc despre ceaiul meu preferat, varietatea cu miere de la Twinings. Sigur am mai pomenit despre acesta, însă nu v-am scris pe larg despre el. L-am descoperit într-un pub din Brașov, într-o iarnă, undeva pe la miezul nopții. Am ieșit atunci să bem ceva, pentru că era destul de frig în camera unde dormeam și era și weekend. Așa frumos mirosea ceaiul, am zis că următorul pas e să merg să-l caut prin magazine! Mi-a amintit de două lucruri: de bomboanele cu miere pe care le mâncam când eram mică și de biscuiții cu miere Maia, de la Rostar, ce n-au un gust prea bun însă miros dumnezeiește. Fix așa miroase și acest ceai de mușețel. Intens, a miere! Și vanilie, zic ei, însă eu prea puțin simt aroma vaniliei, să fiu sinceră.

   Gustul și mirosul de miere este foarte intens. În plus, eu adaug mereu un plic de miere (15 grame), iar aroma ingredientului dulce este astfel sporită. Cumpăr ceaiul din Mega Image, unde costă cam 25 lei o cutie cu 25 plicuri. Tot din Mega iau și miere la pliculeț, au acele cutii-bax de plicuțele de miere, ce costă cam tot pe atât cât ceaiul. Pentru mine e mai avantajos să cumpăr miere ambalată la pliculeț pentru că în general mănânc foarte multă și nu sunt deloc chibzuită când torn în ceai. 
   Acest ceai și-a tot schimbat ambalajul de-a lungul vremii. Niciodată nu l-am văzut în același ambalaj, mereu au apărut cutii diferit imprimate, însă m-am ghidat întodeauna după denumire și dacă vedeam trecute cele trei ingrediente-mușețelul, mierea și vanilia- pe cutie, atunci știam ce cumpăr.
   Dacă obișnuiți să comandați de pe Iherb.com, găsiți și acolo acest ceai la un preț mai mic, de 3,3$ (14 lei)-20 pliculețe. Eu nu am mai cumpărat de pe site din iarnă, însă la următoarea comandă sigur voi include și ceaiul. În Mega Image e bine că-l pot găsi oricând doresc și am observat că au început să aducă un număr tot mai mare de sortimente, inclusiv pachetele-mix, grație cărora pot testa mai multe tipuri de ceai ale acestui brand.

   Nu știu dacă mai este cazul, însă voi încheia postarea accentuând ideea că acest ceai Twinnings este recomandarea mea pentru orice iubitor al mierii. Este băutura perfectă pentru o astfel de persoană și tare mi-aș dori să găsesc un parfum care să miroase la fel de frumos precum ceaiul. Adaug faptul că în timpul infuzării ceaiului, în cele 3-4 minute necesare, întreaga cameră miroase numai a miere, iar aroma se păstrează precum în cazul unei lumânări parfumate aprinse pentru câteva ore.



Comentarii

Georgiana a spus…
Ce frumos l-ai descris, Aurora! :) Il comand si eu cu prima ocazie cand mai iau ceva de pe iHerb. Te pup!
fashion doctor a spus…
sa stii ca ador ceaiul asta, e atat de aromat. cred ca il iau din carrefour.pupici
deebsblog a spus…
Notat.
Cred ca am o lista cu ceaiuri pe care as vrea sa le gust.
Momentan am dezvoltat o pasiune pentru ceaiul cu ghimbir. L-as bea zilnic.
Alina a spus…
trebuie sa incerc si eu un ceai twinings, mi-am propus de ceva timp ;)).
Clumsy Foxy a spus…
Yeeey, exact asta este ceaiul de care ma bucur acum!! Nu stiu de el de foarte mult timp, insa de cand l-am cumparat, m-am indragostit de aroma sa. Nu inteleg de ce la Mega Image e asa de scump. Eu l-am luat din Carrefour, la 14-15 lei, cam asa, 25 de pliculete. Iar cel asortat este tot cam atat.
:* :*
Toma Aurora a spus…
Georgiana, sper să-ți placă!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Doamna Stella, noi avem magazine Carrefour mici, de tip supermarket, iar acolo sunt doar 2-3 sortimente.
Vă pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea, îmi place și mie ceaiul de ghimbir. E atât de spicy! Am înțeles că ajută și în cazul unui metabolism lent.
Toma Aurora a spus…
Alina, nu se poate așa ceva! Trebuie să le încerci ceaiurile de urgență! :D
Toma Aurora a spus…
Bianca, în Mega totul e mai scump ca în alte părți. Până și cerealele sunt cu câțiva lei mai scumpe. Dar e cel mai cochet supermarket și au o mulțime de chestii ce nu se găsesc în alte magazine. Cum ziceam și mai sus, la noi nu există decât Carrefour Supermarket, iar acolo au foarte puține sortimente Twinings (Earl Greay, English Breakfast și parcă ceai verde). Poate când mă voi întoarce în București să am grijă să mă aprovizionez.
Te pup!