Caleidoscop

foto: Pinterest

   Am trecut cu bine de intervenția chirurgicală, iar acum am o perioadă liberă în care trebuie să mă odihnesc. Durerile nu sunt mari, însă de gingii mi s-a lipit o proteză și îmi este greu să vorbesc, așa că cel mai indicat e să stau liniștită până la scoaterea sa. Motiv pentru care sper eu că o să fiu mai activă pe blog în aceste săptămâni ce vor urma.


   Am rămas restantă cu detaliile despre irigatorul bucal. Am cumpărat un model de la Dr. Mayer de pe Emag. M-a costat în jur de 300 lei. Consumatorii au zis că este la fel de performant ca și modelele Braun și că are, în plus, un jet de apă mult mai puternic. Foarte puternic, adevărat, pentru moment nu pot tolera decât viteza nr.2 (dintr-un total de 4). Și asta cu ceva sângerări în anumite zone, însă curățarea e impecabilă. Eu îl folosesc cu apă călduță și un căpăcel de apă de gură, dimineața și seara, la recomandarea medicului stomatolog. Irigatorul, pe lângă puterea de a curăța perfect dantura, ajută și la întărirea gingiilor. Cu timpul acestea vor tolera o presiune din ce în ce mai mare a jetului de apă. E un aparat zgomotos, însă nu precum un storcător sau un blender. E suficient să fie folosit 1-2 minute pentru a înlătura placa și resturile alimentare din zone greu de cuățat cu periuța. Irigatorul nu îndepărtează tartrul, se folosește doar pentru a împiedica depunerea lui. Nu înlocuiește periajul și trebuie folosit după acesta.



   Sunt reduceri foarte mari pe BrandCircus, iar eu am profitat de promoțiile Stradivarius și mi-am cumpărat niște topuri ce imită lenjeria intimă, la prețuri foarte bune, mai mici cu 70%. Este pentru prima oară când comand de pe acest site, de obicei sora mea își mai ia haine și obiecte decorative de la ei. Am să revin cu impresii.



   Sunt în căutarea unei genți de voiaj pentru vacanța la mare și pentru anul acesta mă gândesc să optez pentru un model cu print aztec. Încă mai studiez ofertele, însă pentru moment am găsit câteva genți de voiaj frumoase pe Miniprix.ro și pe Asos.com. Pe Asos am văzut modele frumoase de la Mi Pac, cu prețuri pornind de la 120 lei. De la Mi Pac am mai avut ghiozdan dintr-un material foarte fain, rezistent.



   Au fost zile răcoroase, câteva, și multe altele ca de vară. M-a prins ușor febra estivală, de aceea l-am pus pe Manu Chao să cânte aproape în fiecare seară. Mă relaxează piesele lui. Alături de Otis Taylor e artistul meu preferat pentru lunile calde.



   S-a terminat primul sezon din Better call Saul, așa că nu am mai avut ce serial să urmăresc. În așteptarea sezonului 2, m-am apucat de Breaking Bad, care, cronologic, este o continuare a lui Better Call Saul, deși serialele au fost filmate în ordine inversă. Așa am priceput care e toată tărășenia cu zăpăcitul avocat Saul. Numai câteva episoade și termin și ultimul sezon al serialului Breaking Bad, prin urmare pot trage o concluzie finală: mi-a plăcut foarte mult, e un serial de acțiune captivant.

Comentarii

Georgiana a spus…
Sa te reface repede, Aurora!
Eu urmeaza sa-mi montez aparat dentar jos si am emotii, nu va fi asa usor ca la dintii de sus.
Te imbratisez
Georgiana a spus…
Sa te refaci am vrut sa scriu, scuze! :)
Descude a spus…
Breaking Bad m-a prins și pe mine, l-am terminat de ceva timp, dar încă mai tânjesc după el.
Pe celălalt, cu avocatul nu l-am vazut, nu de alta, dar dacă nu îmi va plăcea la fel de tare?!

Te pup, odihnă plăcută, bănuiesc că asta înseamnă multeee seriale :)
Toma Aurora a spus…
Descude, cel cu avocatul e mai amuzant, e mai degrabă o comedie. Arată cum a devenit Saul un avocat specializat în apărarea infractorilor. După ce termin Breaking Bad nu mă mai uit la nimic, doar la Modern Family, o dată pe săptămână. Mă amețesc când urmăresc mai multe seriale deodată, mai bine pun mâna pe o carte.
Mulțumesc mult, my dear!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, mulțumesc!
Am auzit și eu că jos e mai mare disconfortul, iar în unele cazuri se și leagă cele două aparate între ele, cu elastice. Dar asta depinde de caz și am înțeles că doar în ultimele două luni de purtare a aparatelor se întâmplă.
Multă baftă și ție, sper să treci cu bine peste acest hop. Din câte rețin tu pentru partea de jos ai dorit schimbări, deci vei fi cu un pas mai aproape de rezultatul dorit după montare.
Te pup!
Unknown a spus…
Sa te refaci repede Aurora !pupici
coco a spus…
offf, stiu ce zici, eu cu nasul o trag, am 3 operatii, nu mai vreau sa stiu :(((
Toma Aurora a spus…
Coco, să fie ok de acum înainte pentru amândouă, eu așa sper! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Iulia!
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
Insanatosire grabnica! pe mine breaking bad nu m-a prins, am vazut cateva episoade si n-am mai avut tragere de inima!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, draga mea!
Am mai auzit acest lucru. Mie mi se pare că abia din sezoul 2 devine interesant serialul, după ce se ajunge la dispute cu grupări mai periculoase. Poate îi mai dai o șansă! Te pup!