BB cream Eveline


    Am pregătit pentru astăzi o prezentare a unuia dintre produsele descoperite recent, crema BB matifiantă de la Eveline. Un produs de machiaj ieftin și bun, zic eu, ce poate fi găsit în unele magazine fizice, dar și online. Eu l-am comandat de pe Aoro.ro, unde costă 26 lei, însă am citit pe bloguri că produsele Eveline se găsesc și în buticurile mici de cosmetice. 
    Spre deosebire de BB cream-urile coreene, cel de la Eveline are o putere de acoperire mult mai mică. Trebuie aplicat în 2 straturi pentru a obține o acoperire medie, însă are avantajul că nu încarcă deloc pielea, se absoarbe aprope în totalitate, precum o cremă, și poate fi aplicat oricând peste zi, în caz că avem nevoie de un plus de acoperire. 


înainte/după (aplicat în două straturi)

    Crema vine ambalată într-un tub de plastic, într-o cantitate de 40 ml. Există 2 nuanțe: light și medium. Eu am ales medium însă nuanța îmi este puțin închisă, deși tenul meu e măsliniu. Prin urmare, dacă aveți un ten mediu, nu văd altă soluție decât să optați pentru nuanța mai deschisă și s-o fixați cu o pudră mai închisă la culoare, sau să cumpărați câte un tub în fiecare nuanță și să le amestecați înainte de fiecare aplicare. Eu de obicei amestec acest bb cream cu un fond de ten mai deschis, însă pentru pozele de azi l-am utilizat în varianta originală.  
    Din când în când, flaconul trebuie agitat, căci produsul iese uneori separat în două straturi. Acest lucru nu are de-a face cu vechimea produsului, în mai toate recenziile citite am întâlnit această precizare.
   Deși se prezintă a fi un BB cream matifiant, nu am observat ca aspectul lui să fie mat mai mult de un sfert de ceas. Eu am tenul gras pe întreaga lui suprafață, însă am mai întâlnit produse care să-și mențină finish-ul mat timp de 5-6 ore. De-a lungul zilei mai tamponez fața cu un șervețel de hârtie, iar dacă simt nevoia mai aplic puțin produs pe nas, bărbie. Oricât de des l-aș aplica, rezultatul e natural, tenul nu se simte lipicios sau încărcat.
   După cum puteți observa din fotografii, tenul meu nu este unul perfect. Coșuri îmi apar rar, însă am pori măriți, pistrui, multe alunițe mici, puncte negre, precum și „găurele” lăsate în urma extracției acestora. Având tenul gras, caut produse cu formulă ușoară, care să nu iasă la suprafața pielii pe parcursul zilei. Acest BB cream se încadrează în această categorie de produse, cu formulă ușoară, ce uniformizează culoarea tenului și nu încarcă pielea. Pentru cineva care dorește o acoperire mai bună, probabil nu e un produs potrivit, iar un BB cream coreean ar fi de preferat.


   În limba română am găsit o singură recenzie a acestui produs, pe blogul Laurei. O puteți citi și voi aici. Laura a pus, de asemenea, poze. Ea folosește celaltă nuanță, light.

Comentarii

mie imi plac produsele Evelline, mai ales rimelul pentru volum si tratamentul pentru unghii 8 in 1
Ioana Anca a spus…
Eu am cont pe beauty4you si in prezent este la promotie acolo, costa 17,50 lei.
http://b4y.ro/index.php?route=product/product&path=196&product_id=1088
Toma Aurora a spus…
Emilia, mulțumesc pentru recomandări. Pe viitor voi mai încerca produse din portofoliul lor :) .
Toma Aurora a spus…
Ioana, merci de informație!
Unknown a spus…
http://www.aoro.ro/eveline/bb-cream-crema-bb-multifunctionala/
Claudia's Choice a spus…
am in magazin in oras cu produse eveline, trebuie sa ii fac o vizita!
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim a spus…
Acelasi BB l-am vazut cu 17 lei pe evelinecosmetics.ro , inca nu am incercat produse de la acest brand dar urmeaza pe viitor :)