10 piese esențiale pentru garderoba de primăvară


   Fetelor, dacă sunteți curioase care sunt hainele și accesoriile considerate a fi de bază pentru primăvara lui 2015, atunci o să găsiți articolul de azi ca fiind interesant. Am făcut câteva cercetări în acest sens, răsfoind revistele pentru femei, și iată care sunt principalele 10 articole vestimentare despre care specialiștii zic că nu trebuie să ne lipsească din șifonier în această perioadă.

jacheta boyfriend

blugii boyfriend

rochia cu imprimeu floral

geanta colorată, de dimensiunea unui i-pad

hainele din dantelă albă

costumul format din sacou și pantaloni scurți

jacheta din denim

bluza/cămașa în dungi

sandalele cu toc gros

pantofii albi, cu toc


   Acestea ar fi principalele 10 alegeri ale revistelor Elle și Glamour. În alte surse au mai fost adăugate: pantalonii palazzo, bluzele petrecute (cu decolteu în V), rochiile disco, strălucitoare.
   Din lista de mai sus îmi lipsesc costumul cu pantaloni scurți și geanta colorată, însă nu sunt tocmai pe stilul meu și nici nu intenționez să le cumpăr. De altfel, cred că fiecare dintre noi are propriul arsenal de piese esențiale, iar recomandările stiliștilor sunt doar orientative.

Comentarii

ViataAreGust a spus…
Imi place mult bluzita in dungi, chiar as vrea una identica.
mie imi plac pantofii albi <3
ilda76 a spus…
Cu stilul boyfriend, eu chiar nu ma pot imprieteni! Pantofi albi si geanta colorata de acel tip nu am; nici costum cu pantaloni scurti (care, la mine, nu trebuie sa aiba acea lungime - as arata precum pustanii din fotografiile de epoca :P)...
Frumos articolul, Aurora! Te pup, draga mea!

Ilda
Lavender Thoughts
Georgiana a spus…
De la rochie in jos imi plac toate, mai putin costumul cu pantaloni scurti, nu ma vad purtand asa ceva :) In rest imi place selectia! Te pup, Aurora!
Claudia's Choice a spus…
rochite inflorate am de gand sa adopt si eu!
Toma Aurora a spus…
Am găsit fotografia pe Polyvore, însă bluze similare am văzut și prin magazinele noastre fizice. Și eu am de gând să cumpăr una, am doar cămașă și tricou în dungi.
Toma Aurora a spus…
Emilia, în caz că ești interesată, eu am cumpărat anul trecut unii similari, din piele, de pe Miniprix. Și au fost ieftini, în jur de 100 lei. Poate vor aduce și în primăvara acestui an! :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, eu m-am împrietenit mai mult prin casă, până acum. Rar am ieșit afară în blugi boyfriend, însă sper ca la vară să-i port mai des, cu sandale joase, cu espadrile.
Mi te-am imaginat în costum. Și cu pălăriuță pe cap! Erai fix ca școlăreii de altădată!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, separat poate aș purta costumul, însă și sacou+pantaloni scurți nu mi s-ar potrivi. Cel puțin nu la anii ăștia, însă cu siguranță unele fete sunt avantajate de acest trend.
Te pup și eu, Georgiana!
Toma Aurora a spus…
Claudia, ele or să fie veșnic în tendințe! Sunt nemuritoare! :D
ilda76 a spus…
:))))) Ce sa-ti fac, nu trebuia sa risti cu un astfel de exercitiu de imaginatie! :P
Puuuupp! Chapeau! :D
clarra-blog a spus…
Cand vine vorba de piese esentiale, eu ma bazez pe recomandarile Irinei Markovitz: http://www.stylediary.ro/wordpress/2015/03/31/indispensabile-pentru-primavara-2015/
Cu jachetele si blugii boyfriend nu ma pot imprieteni nici eu, vorba Ildei - "boyfriend" spune totul - lasa-i-le lui, tu ia-ti haine feminine. Cred ca se potrivesc unor siluete mai androgine... eu am silueta clepsidra, nu ma avantajeaza asa ceva.
Iar pantofii albi nu se numara pe lista preferatelor mele. Ivoire da, alb nu. Nici macar pantofii de mireasa nu i-am avut albi. Mi se pare mie ca fac un contrast ciudat cu culoare pielii (pitici personali).
Toma Aurora a spus…
Acum am citit și recomandările Irinei. Cred că depinde de stilul fiecăreia dintre noi, eu una nu aș purta pantaloni largi 3/4, nu se potrivesc stilului meu, așa cum nici costumul cu pantaloni scurți nu mi-ar fi pe plac. Trebuie să ne alegem hainele în funcție de siluetă, job, preferințe, iar în ceea ce privește recomandările e suficient doar să tragem cu ochiul :).