Ziua mea începe cu Solaris!


   Devenim mai preocupate de silueta noastră atunci când simțim că vara se apropie. Eu am început să fac tot mai des sport, asta însemnând aproape zilnic, înainte de culcare. Încerc să mănânc cât mai sănătos, însă la acest aspect mai am de muncă, pentru că-mi plac foarte mult dulciurile și nu pot sta o zi fără ele.
   Zilele trecute am primit un pachet din partea Solaris, nu este primul gest de acest gen pe care firma îl face, ea având o relație foarte frumoasă cu bloggerii din România și sponsorizând adesea și concursuri pentru cititori. Îndemnul celor de la Solaris este să ne începem ziua cu produsele lor accesibile, destinate unui stil de viață sănătos! 

   Dintre produsele primite am recunoscut imediat uleiul de argan, un produs pe care eu l-am mai folosit și pe care-l consider un bun tratament leave-in pentru păr și gene și un hidratant excelent pentru pielea mâinilor. De asemenea, uleiul esențial de portocale a fost subiect de discuție într-unul dintre articolele de tip caleidoscop. Îmi place mai mult decât orice lumânare parfumată sau odorizant de cameră, este natural și miroase grozav, a portocale suculente, dulci. Torn câteva picături în 30 ml apă, în lampa de aromoterapie, și las să ardă până se evaporă.
  Untul de alune de pădure e o pastă obținută din 100% alune prăjite. Eu n-am mai mâncat niciodată unt de arahide sau de alune, nu m-a tentat până acum să încerc. Gustul untului mi s-a părut similar celui de halva turcească, dar fără tenta aceea dulceagă. Îmi place simplu, nu întins pe pâine.
   Am pregătit și ceai verde cu portocale, nu doar frumos ambalat, ci și foarte bun. Aroma de ceai verde este slabă, aromele de portocală și scorțișoară fiind cele dominante. Acest ceai are un gramaj de 70 grame și un preț de cca. 12 lei în magazine, destul de convenabil dacă e să ne gândim că are și un mod de prezentare plăcut, ce-l face ideal și pentru un cadou.
   Acel Musli Mix țin minte că l-am mai consumat. O dată tot primit de la Solaris și o dată de la sora mea. Nu este îndulcit, nu conține deloc zahăr, dar are gust dulceag, dar de stafidele conținute. Despre mixul celălalt, de semințe pentru salată, nu vă pot spune nimic pentru că eu nu gătesc cu semințe și nici cu condimente, îmi place mâncarea cât mai simplu preparată.
   În schimb am folosit sarea roz de Himalaya în salate. Mi se pare că dă legumelor un gust mai curat față de sarea pe care o folosesc în mod normal. Am citit online că sarea de Himalaya este cea mai pură și benefică sare din lume, nefiind nici rafinată, nici iodată. Se spune chiar că utilizarea sa duce la curățarea pielii din interior și multe femei au ajuns la concluzia că această sare scade pofta de mâncare. Nu este nici scumpă, cam 10 lei costă o pungă de 500 grame. E devreme să mă pronunț, pentru moment apreciez doar gustul său deosebit.
   Din ce-am cumpărat de la Solaris și nu am apucat să vă povestesc, amintesc acum despre fulgii de mei, cei din care noi facem un fel de terci, fierbându-i în lapte. Iese foarte gustos, cremos, dulceag, fără să fie nevoie să mai adăugăm îndulcitor. Eu mai pun felii de banană în el, după ce l-am fiert și începe să se răcească. Cumpăr produsele Solaris dintr-un magazin naturist aflat la parterul magazinului Muntenia (Târgoviște), unde există un raft dedicat acestui brand. 
   Voi ce ați încercat din gama de produse Solaris și ce recomandați și celorlalți?

Comentarii

Gabriela Popescu a spus…
Mmm, ce de bunătăți! M-ai făcut curioasă cu acel ulei de portocale, am să îl încerc și eu.

Te pup!
www.gabriela-popescu.com
Gutu Bianca Lucia a spus…
ce dragut din partea lor :)
ViataAreGust a spus…
Acum incep si eu sa descopar lumea Solaris.
Unknown a spus…
Ador produsele Solaris! Faptul că sunt naturale și delicioase în același timp, înseamnă mult. Îmi face plăcere când deschid rafturile din bucătărie și văd că pot alege ceva bun, fără să-i fac rău organismului.

Mă bucur asemeni ție de un astfel de pachet și sunt foarte încântată să văd reacțiile celorlalte fete, care încearcă produsele.

Să le folosești cu drag! :*
Unknown a spus…
Mmmmm, bun, bun
Unknown a spus…
Iubesc firma Solaris! <3 Până acum am fost mulțumită de toate produsele pe care le-am folosit. Mă tentează acest ceai verde cu portocale. Trebuie să îl încerc cât de curând!
Toma Aurora a spus…
Gabriela, miroase foarte, foarte plăcut! Sunt curioasă care va fi părerea ta.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Bianca, adevărat. A fost un gest frumos, pe care l-am apreciat :).
Toma Aurora a spus…
Eu mai ronțăiam de la sora mea, căci nu sunt înnebunită după genul acesta de produse, însă de la o vreme văd că mă limitez aproape numai la ele. Recent am încercat și un mix de fructe confiate de la Solaris, foarte bun și accesibil (6 lei mix de cireșe, ananas, curmale, smochine, etc.)
Toma Aurora a spus…
Larisa, cumva de înțeleg, pentru că de la o vreme procedez la fel și am mai renunțat la gustările nesănătoase. Când am poftă de ceva, mănânc o lingură de unt de alune și dispare orice senzație de foame.
Să te bucuri de surpriză, de asemenea!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, așa este! :D
Toma Aurora a spus…
Ana-Maria, trebuie să-l încerci de la Larisa, sunt convinsă că o să ți se pară cel puțin interesant. Eu am mai avut un ceai de fructe de la ei, din acela ambalat în pungă transparentă, dar nu m-a impresionat. În schimb, acesta mi s-a părut foarte bun!