Wishlist de martie

foto: Pinterest


   Sunt entuziasmată că s-a terminat iarna; anul acesta chiar n-am simțit-o ca fiind așa lungă ca altădată, pesemne și din pricină că n-a fost un anotimp geros, ci mai degrabă o iarnă blândă, cu temperaturi surprinzător de ridicate uneori. Că azi a nins, asta e altă treabă, dar nu cred că repriza asta de frig va dura mult timp. 

   Zilele acestea mi-am comandat ceva de pe Asos.com, niște sandale joase și un costum de baie cu volănașe. Sunt reduceri mari pe site la costumele de baie și am găsit modelul meu favorit redus cu 70%, la prețul maxim pe care eu l-aș plăti pentru un costum de baie, adică 100 lei. Îmi plac mult costumele de baie cu volănașe, anul trecut am purtat unul alb comandat tot de pe Asos. Mi-a plăcut modelul, dar și calitatea lui, de aceea am cumpărat unul nou tot de la ei. Albul e pretențios în general, dar costumul arată și acum foarte bine, deși a fost purtat/spălat de peste 30 de ori.



   În prezent folosesc un șampon de la L'Oreal, Volume Expand. Îl utilizez de 2 luni și jumătate și cred că mai am suficientă cantitate până la sfârșitul lunii martie. Apoi o să cumpăr tot un șampon de la L'Oreal, dar unul hidratant, căci părul meu se usucă mai tare în sezonul cald. Balsam nu voi lua, prefer să iau ceva mai ieftin (Dove, Kallos), căci nu am observat diferențe între balsamurile profesionale și cele din comerț. La șampoane însă, există acel mare avantaj al șamponului profesionist care se consumă foarte greu, fiind foarte concentrat.


   Știu că acest fond de ten este iubit de către unii bloggeri, dar și de alți consumatori, și am decis să-l încerc. De la Max Factor am mai folosit Miracle Touch și Xperience (pe acesta îl am și în prezent). Fondurile lor de ten mi se par că au un finish perfect, natural, luminos, însă pe tenul meu gras ele nu rezistă prea bine.Sper ca Long Lasting să reziste mai mult. Am să revin cu impresii pe viitor.
   Între timp m-am decis și dacă voi mai cumpăra iar Double Wear de la Estee Lauder. Iar răspunsul meu e categoric nu. Deși e foarte rezistent, am observat că devine tot mai mat cu fiecare aplicare, iar aspectul pe piele e din ce în ce mai artificial. Nu-mi mai place la fel de tare ca în primele luni, să fiu sinceră.



   Îmi doresc un parfum ușor, de primăvară, și oscilez între Dolce de la D&G și L'air de la Nina Ricci. Ambele îmi plac, sunt ușoare și florale, exact ce-mi lipsește din mini-colecția de parfumuri. Mi-ar plăcea și un lapte de corp parfumat, dar să vedem cum voi sta cu bugetul.


   Luna aceasta am decis să-mi (de)colorez  iar părul și să ajung la un rezultat similar celui din fotografia de mai sus. Iarna am fost vopsită nuanțe mai închise și tare mi s-a făcut dor de șuvițe deschise. Pentru a-mi decolora părul eu folosesc întotdeauna E0 de la Garnier. Nu-mi deschide părul cu mai mult de 4 tonuri, însă e un produs foarte blând, acționând precum o vopsea obișnuită. Uneori aplic de două ori, consecutiv, părul nu se usucă și rezultatele obținute nu bat înspre portocaliu. Cu ea se vopsește și sora mea, care, dacă nu știați, este tot brunetă natural, însă își deschide părul cu acest produs. Nu e recomandat ca E0 să fie folosit pe părul vopsit foarte închis, atenție!



   Am găsit pe cineva care să ne repare mașina de cusut, iar primele lucruri pe care am în plan să mi le fac este un plic cu bănuți și o pereche de pantaloni scurți cu pom-pom. Șiraguri de ciucurași se găsesc în mercerii, chiar și colorate, sunt destul de ieftine. La fel și punguțele cu bănuți metalici. Menționez că eu nu știu să cos la mașină, însă sora mea se pricepe foarte bine. Pe viitor sper să învăț și eu să lucrez la ea. Dacă iese ceva frumos, am să vă arăt în fotografii! 

Comentarii

Anda Darie a spus…
la mine in 2013 s-a lasat primavara foarte mult asteptata, abia pe la mijlocul lui mai am scapat de astenia de primavara, si culmea, nici nu observasem pana atunci sa mai fi avut asemenea probleme.
ViataAreGust a spus…
Pacat ca vremea e mohorata, nu prea miroase a primavara, dar tu ai planuri frumoase. <3
Pink Bijoux a spus…
Cel mai fain lapte de corp este cel de la Victoria's Secret. Recomand Pure Seduction. Are o rezistenta "WOW" pe piele si hidrateaza bine. Este pe Aoro si e original.
Te pup! :*
Ella a spus…
Mie-mi place Max Factor Long Lasting, arată foarte frumos pe ten și rezistă destul de bine pe tenul meu gras. Tot zic că-i fac un review, dar n-am avut timp de făcut swach-uri la lumină bună.
Îmi place mult plicul cu bănuți, sper să-ți iasă cum îți dorești și să ni-l arăți și nouă!
Te pup!
misha a spus…
La mine nu rezista deloc bine Lasting Performance :( Si eu am tenul gras. Dupa vreo cateva (2-3) ore incepe sa se "topeasca" de pe ten, iese parca la suprafata si se vede ca sunt data cu ceva, not a pretty sight..Ma asteptam sa aiba putere de acoperire, dar nu mi se pare ca ar face mare branza in sensul asta, corectorul e sfant.. Nu vreau sa te descurajez, asta a fost doar experienta mea..
Toma Aurora a spus…
Anda, nu mai țin minte exact primăvara lui 2013, nici pe cea a anului trecut nu mi-o amintesc perfect, dar sper ca anul acesta primăvara să-și intre în drepturi direct din martie.
Mulțumesc pentru vizită, draga mea! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Am auzit că se va încălzi de luni, acum rămâne de văzut :D.
Toma Aurora a spus…
Bună! Am văzut acele loțiuni pe site și am citit și pe multe bloguri despre ele. Pe mine nu mă atrag prea mult din pricina ambalajului și din cauză că am auzit că miros foarte puternic. N-aș vrea să se „confrunte” cu parfumul pe care aleg să-l port, însă măcar din curozitate am să cumpăr pe viitor și o loțiune VS.
Pupici și mulțumesc pentru recomandare!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, în acest moment mă interesează să arate bine pe față, în rest mă pot folosi de șervețele matifiante.Nu mai suport fondurile de ten cu aspect mat, mi se pare că arăt ciudat cu ele, mai ales că nu folosesc des fard de obraz.
Și eu sper să iasă bine acel plic, să găsesc un material frumos pentru el!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Misha, mulțumesc pentru părerea exprimată. Am și eu această problemă cu unele fonduri de ten, dar mă interesează în primul rând să nu matifieze prea tare pielea, ci să arate luminos. Nici Xperience nu rezistă mai mult de 2-3 ore, apoi iese deasupra pielii și trebuie să folosesc un șervețel matifiant obligatiu pentru a se „așeza” la loc, însă are un finish natural, foarte plăcut.
Deena a spus…
Uite ca iarna nu s-a terminat!:)) Fondul de ten Max Factor e super dar are o problema...pe mine oxida teribil. Si stiu multe fete care s-au plans de efectul asta. Cand am vazut sticla de L'air am fost transportata in trecut, aveam cam 12 ani si dadeam tarcoale sticlutei asteia pe masuta mamei. Iti doresc sa fie vreme de pantaloni scurti ca sa ii poti purta pe toti pe care ii doresti!:D
Toma Aurora a spus…
Diana, ah, acum parcă dau înapoi și nu l-aș mai lua. Nici nu știu ce să fac, parcă aș cumpăra din nou Affinitone în locul lui.
Eu parfumul nu l-am mai avut dar știu mi-a plăcut de prima oară când i-am văzut...capacul! :D E foarte plăcut și ambalajul, de ce să nu recunosc!
Pupici!