Ultimele achiziții



   Deși mai e ceva timp până la vară, eu am început pregătirile. Ultimele reprize de shopping s-au concentrat doar pe articole pentru sezonul cald și nici cea despre care vă povestesc azi nu face excepție.


  Mi-am cumpărat blugi albi cu broderie, de pe Kurtmann, și două cămăși în dungi, de la Marks&Spencer. Una pentru femei, cealaltă pentru bărbați, dar cea de-a doua îmi place mai mult cum vine. Pe cealalată am păstrat-o pentru acasă; deși inițial mi-a plăcut, după o purtare mi-am dat seama că e cam strâmtă pe corp pentru stilul meu.



   Blugii sunt aceștia, albi cu broderie, de la Zara. Nu mai sunt disponibili pe site, eu i-am prins în măsura 34, probabil a fost singura. Modelul este boyfriend, inserțiile brodate apar și pe spate. Îmi plac foarte mult, consider că am făcut o alegere potrivită pentru zilele calde. Prețul lor a fost de 85 lei. Pe Kurtmann am observat că acesta e un fel de preț standard pentru blugii Zara.
   Cămașa îndungată vine mai largă pe mine, fiind un model pentru bărbați. Este fix ceea ce căutam, iar despre o astfel de cămașă am scris în postarea de aici. Cămășile M&S sunt ceva mai scumpe, dar au materiale bune. Prin Miniprix Militari mai găseam produse de la ei, în special bluze albe cu broderie. Trebuie să mai fac o vizită Miniprix-ului de acolo!
   În fotografie am surprins și o centură cumpărată dintr-un magazin sh. A costat doar câțiva lei. Curele din piele cumpăr mai mult din astfel de magazine, nu mă lasă inima să dau bani mulți pe o curea și mi se par mai frumoase cele cu aspect vintage. Am mai cumpărat curele și de pe Asos, însă sincer vă spun că nu le port des.


   Există și două noutăți cosmetice: o mască de păr și o cremă de mâini din gama Argan Line de la Gerocossen. Masca am folosit-o deja pentru laminarea părului (am scris aici despre procedeu). Părul meu a fost decolorat/vopsit de 5 ori în ultimele zile, așa că s-a deteriorat puțin. Laminarea aduce un plus de proteine firului de păr, reparându-l intens după vopsire sau decolorare.  
   O să revin cu impresii despre aceste produse, după primele utilizări îmi plac. Crema de mâini, având o cantitate generoasă, de150 ml, o utilizez și pe post de loțiune de corp. Este hrănitoare precum un unt.
   Din gama Argan Line am mai folosit șampon și balsam de păr, două produse bune și economice.
   

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
sa le folosesti cu placere! imi place maxim camasuta!
Cherry Queen a spus…
sa folosesti cu placere tot ce ai cumparat. pantalonii albi sunt foarte frumosi :*
pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina! :)
Toma Aurora a spus…
Diana, aștept cu nerăbdare să se facă mai cald pentru a-i purta. Te pup!
Claudia's Choice a spus…
sa le folosesti cu drag. interesanta masca de par, o sa ma uit si eu dupa ea.
Toma Aurora a spus…
Claudia, masca are și un gramaj mare- 450 ml. Mi se pare foarte convenabilă!