Dacă vă place uleiul de argan, însă nu-l folosiți decât pe zone mici, atunci sigur o să vi se pară util recipientul de 10 ml al celor de la Solaris. Flaconul mic, din sticlă, e prevăzut cu pulverizator și de aceea riscul ca uleiul să se scurgă din recipient este minim. Tot pulverizatorul ajută la aplicarea precisă și igienică a uleiului de argan pe ten sau pe cuticule.
Eu nu folosesc ulei de argan decât pentru gene, sprâncene, pielea din jurul ochilor și ocazional pe post de tratament fără clătire pentru vârfurile părului sau pentru cuticule. Despre acest lucru am scris și în articolul dedicat uleiul de argan, pe care-l puteți citi aici. Seara nu mai folosesc cremă, dar de două ori pe săptămână aplic acest ulei, în cantitate foarte mică. Am tenul gras și de regulă nu mă înțeleg bine cu uleiurile naturale. Excepție fac uleiul de struguri, care pe pielea mea se absoarbe rapid, și cel de avocado. Și cel de argan, dar folosit mai rar.
Pentru că nu am nevoie de o cantitate mare de ulei de argan, varianta mini a celor de la Solaris mi s-a părut potrivită mie. Pe viitor intenționez să cumpăr un flacon mai mare, acela fiind mai economic, și să-mi umplu recipientul mic după fiecare golire.
Prețul uleiului de argan în această variantă este de 17-18 lei și se poate cumpăra din magazinele naturiste, de tip plafar. Online, l-am văzut pe site-ul PutereaPlantelor.ro, acolo unde costă 17,3 lei.
Dacă sunteți în căutarea unei variante mari, puteți alege fie uleiul Solaris în recipiente mai mari, fie pe cel de la Mayam (Elemental.eu). Le-am avut pe ambele, nu am sesizat diferențe în ceea ce privește calitatea, însă cel de la Mayam este mai accesibil, 50 ml costând doar 23,5 lei.
Comentarii
Că tot ai precizat de uleiul de struguri, l-aș încerca, cititind cândva despre el că este excelent pentru pielea uscată, plus că are un miros plăcut.
O zi frumoasă, Aurora!
Pupici :*
Kisses
Ulei de jojoba nu am încercat. Îl trec pe listă, alături de cel de macadamia, pe care mi l-a recomadat o altă persoană.
Te pup!
Trimiteți un comentariu