Pregătită pentru primăvară!




    Primăvara ba pare că vine și stă locului, ba se răzgândește și pleacă pentru o zi-două. Dacă în ultimele luni nu am mai cumpărat multe lucruri, odată cu sosirea noului anotimp mi s-a deschis apetitul pentru cumpărături și aș lua de toate. Nu doar haine și cosmetice, ci aproape tot ce-mi iese în cale, de la obiecte de papetărie până la ustensile pentru gătit.

   Primele cumpărături din această primăvară au fost niște articole sport: teniși, tricouri, bustieră, bluze de trening. Bluze de trening! Ceva ce n-am mai purtat din școala generală, dar care acum mi se pare util pentru serile mai răcoroase în care vreau să fac puțină mișcare sau doar să mă plimb. Aveam de gând să iau și adidași noi, văzusem unii roz deschis pe Miniprix, dar am renunțat pentru moment la idee. 
   Bustiere pentru sport am găsit în Lidl. Sunt ieftine (cca.20 lei) și de bună calitate. Mie îmi plac mai mult acestea, de la Crivit, decât bustierele pe care mi le-am luat din Decathlon, materialul lor fiind mai moale. De asemenea, nici nu transpir în ele.
   Hummel are magazin online și la noi- hummelshop.ro, iar în această perioadă au și promoții.  Eu mi-am luat o bluză în nuanțe de maro și roz, am zis să fie și drăguță nu doar practică.



   În pliculețul roz, însemnat cu litera K, se află noua mea brățară. Larisa Duță mi-a făcut o surpriză de Mărțișor și mi-a oferit un voucher de 50 lei pe site-ul Korlid.ro. Cu ajutorul voucherului mi-am achiziționat o brățară roz-aurie, ce am considerat eu că ar face casă bună cu ceasul meu. Am ezitat puțin, nu știam dacă să-mi iau cercei ori brățară, apoi m-am gândit că există șanse mari ca cerceii să nu-i port niciodată. 



   Am fost și după flori în Lidl. De fapt după flori am fost, iar apoi m-am pricopsit și cu bustiere. Din gama de semințe, bulbi&co. am plecat acasă cu lalele, gladiole, un trandafir-copăcel, dalii, niște flori colorate numite Tigridia. Anul trecut am luat niște surori ale tigridiilor ăstora, numite acideanthera. Măi, și ce flori frumoase și parfumate, cu tije lungi precum ale gladiolelor s-au făcut! Acum sunt tare curioasă cum o să arate și bălțatele. 
   Anul trecut am mai luat din Lidl trandafiri, dalii, crini, frezii. Pentru că toate s-au prins și au evoluat uimitor în solul destul de sărăcăcios al grădiniței, am zis că mereu o să cumpăr de la ei. Mixul acela de flori, la cutie, l-am luat pe alb și toate cele 30 de flori au umplut grădinița, așa că acum am cumpărat și varianta roz. Din păcate nu am mai prins arbuști și pomi fructiferi, doar doi pui de măr ce leșinau la stand, la braț cu un păr mic și trist. 
    

Comentarii

MayDay a spus…
Ce faini sunt tenisii pastel! Eu mi-am luat unii inflorati. :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Oana a spus…
Cat de draguti sunt tenisii! De unde i-ai luat? XOXO
Toma Aurora a spus…
Oana, Collective Outlet/Fashion House. Acolo au cele mai bune prețuri. Vreau și pe alb, dar poate la vară.
Toma Aurora a spus…
Să-i porți cu drag. Am și eu cu flori, de la Superga, am început să-i port deja. Nici n-a dat bine soarele că am și sărit în ei :D.
Unknown a spus…
Frumoase lucrușoarele, Aurora! Mă bucur că ți-ai ales un accesoriu atât de elegant cu voucherul oferit. Să îl porți cu drag! Pupici :*
Oana a spus…
Offff ce pacat....nu sunt din Bucuresti, speram sa fie online...Oricum, sa ii porti sanatoasa!
Cherry Queen a spus…
ce draguti sunt tenisii... sunt adorabili. :D
si eu am cumparat hainute pentru sport saptamana trecuta. sper sa le pun la treaba cat de curand. :D
sa folosesti cu placere tot ce ai cumparat!
pupicei!
ViataAreGust a spus…
O primavara superba sa ai! Imi place mult bratara ta, s-o porti sanatoasa! :*
Georgiana a spus…
Si eu m-am uitat azi la tenisi, imi e dor sa port.
Sa te bucuri de noutati si sa ne arati poze cu gradina cand infloreste :)
Ella a spus…
Ne cam păcălește primăvara asta, pe aici pare să vină înapoi iarna. :(
Brățara e superbă și tenișii la fel! Și mie-mi era dor de ei, i-am scos la plimbare de cum s-a încălzit puțin vremea. :D
Unknown a spus…
Cat de drăăăguuu sunt tenisii!Îi ador :x abia astept să vină varaaaaaa să putem purta fustițe, rochițe și alte zăpăceli cu goliciuni :)) Te pup :*

www.zuzulicka.ro
Toma Aurora a spus…
Larisa, îmi place foarte mult, sunt sigură că o voi purta des. Mi-au plăcut niște cercei multicolori însă nu am mai pus cercei la ureche de luni bune, nu eram sigură c-am să-i port, așa că am ales brățara aceasta rozalie.
Toma Aurora a spus…
Diana, eu de cum le-am luat m-am pus pe făcut sport :D. Am căutat și niște colanți, dar n-am găsit măsuri mici.
Mult spor la mișcare, Cireșico!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult!
O primăvară minunată, de asemenea!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, tenișii sunt încălțămintea mea preferată, dar uneori nu-i pot purta la unele ținute. Când eram adolescentă nu purtam niciodată, cred că acum recuperez cumva :D.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, la fel am făcut și eu. La prima „plimbare” chiar am exclamat de câteva ori că tare bine mai e în teniși, parcă simțeam că plutesc pe deasupra asfaltului :D.
Mulți pupici!
Toma Aurora a spus…
Te înțeleg perfect, Larisa!
Mulțumesc pentru vizită!
Toma Aurora a spus…
Online găsești pe Originals.ro. Au produse originale și prețuri ok. Am mai văzut Converse și pe TinaR, dar foarte scumpi mi s-au părut.
Mulțumesc!
Unknown a spus…
Zilele trecute mă gândeam că este timpul să îmi plantez și eu câte ceva în ghiveci. Mi-ai dat o idee bună cu aceste sortimente. Să te bucuri de lucruri! Îmi place brățara aleasă. :*