Obsesia zilei: Kimono-ul

foto: Pinterest

  În ultimele două-trei sezoane calde, kimono-ul a fost una dintre vedetele din garderoba femeilor. Eu n-am purtat până acum, deși aș fi putut împrumuta unul de la sora mea, însă pentru vara acestui an am în plan să-mi achiziționez măcar unul.
  Kimono-ul este potrivit pentru a fi purtat la plajă, atunci când nu dorim să ieșim direct în costum de baie, ori pe stradă, în special dacă avem în plan să purtăm pantaloni sau fuste foarte scurte și nu dorim să arătăm vulgar. Un kimono suficient de lung poate echilibra o ținută sumară și o poate face să arate decent.

   Cel mai simplu mod de a combina un kimono este acela în care îl purtăm alături de o pereche de pantaloni scurți și un tricou lejer, însă la fel de potrivit este și pentru a acoperi un top foarte scurt (crop top) sau o rochie scurtă, strâmtă pe corp.
   Din ce-am găsit online, mi-am făcut câteva favorite. Am să optez pentru un model mai lung, cu print geometric, într-o nuanță neutră, pentru a fi cât mai ușor de asortat. 







   Un kimono se poate face simplu și rapid dintr-o eșarfă foarte mare, există sute de tutoriale online ce ne sar în ajutor pentru asta. Însă avem nevoie de o eșarfă uriașă sau o bucată mare de material pentru a realiza unul lung, așa că tot variantele gata cusute parcă sunt mai avantajoase.



Comentarii

Unknown a spus…
Utilă postarea ta, Aurora. Nu știu dacă m-aș descurca să îl fac eu, dar de cumpărat, sigur aș cumpăra cel puțin unul. Mi-au atras atenția cele de pe Sheinside, însă nu sunt fana comenzilor în străinătate, așa că o să mă uit în magazinele noastre. :D
Miu Miu a spus…
Draga mea, m-ai nimerit perfect, si mie imi plac la nebunie si chiar mi-am comandat 2 noi :D Sunt o piesa de rezistenta, abia astept sa le port pe plaja...

Kisses

www.miu-miu.ro
Toma Aurora a spus…
Larisa, eu aș putea s-o pun pe Cătă să mi-l facă, însă trebuie luat și material și ciucuri și cam tot pe la prețul din magazin aș ajunge. Pe SheInside am văzut mai multe modele frumoase, însă unele păreau scurte din fotografiile postate de cliente, așa că m-am oprit la unul mai lung :).
Toma Aurora a spus…
Andreea, trebuie să-mi iau și eu unul. Pentru plajă, în primul rând, iar în rest cred c-o să-l port și prin oraș, cu pantaloni scurți sau rochie. Te pup, draga mea!
Claudia's Choice a spus…
am avut si eu vara trecuta un fel de kimono, albastru royal, si la spate din dantela. am abuzat de el :))
Toma Aurora a spus…
Claudia, ți-a plăcut destul de tare! :D