Mascara 2000 Calorie (cu periuță curbată)





    2000 Calorie, de la Max Factor, e o veche iubire. O foloseam în urmă cu 4-5 ani, pe vremea când nu aveam blog și obișnuiam s-o alternez cu mascara Deborah pentru volum. Prima oară am descoperit-o când se oferea cadou împreună cu o revistă glossy, iar apoi am devenit consumatoare fidelă. Prețul său nu sărea de 30 lei, așa că nu exista niciun motiv să nu o cumpăr regulat, mai ales că îmi plăcea foarte tare.

   Nu obișnuiesc să aplic 2 straturi de rimel pe gene, așa că un astfel de produs trebuie să mă convingă încă de la primul strat că oferă volum genelor. Pentru că asta caut, un produs care să le facă să pară mai bogate, nu neapărat mai lungi. În februarie v-am povestit cum m-am înțeles cu mascara Telescopic (articol aici), experiență pe care o consider un fel de dezamăgire pentru că respectivul rimel făcea genele să arate lungi, dar rare. Aveți și fotografii acolo, drept dovadă.  Pentru că nu mi-a plăcut foarte tare acel rimel, am zis să merg la sigur și să cumpăr 2000 Calorie, varianta cu periuță curbată.


   De ce varianta cu periuță curbată? Pentru că nu folosesc cleștișor de ondulat genele, deși am. Nu știu cum reușesc, însă mereu le curbez cu acel cleștișor sub forma unui V, și nu a unui U, așa cum ar arăta în mod natural. Așa că m-am lăsat păgubașă și îl țin în trusă fără un scop anume.
   Periuța curbată e perfectă pentru a răsuci puțin genele în momentul aplicării rimelului. Nu curbează tare, însă efectul este vizibil. Spre eu ca acest lucru să reiasă din fotografiile de mai jos.




   Aplic acest rimel pe genele de pe pleoapa superioară și puțin pe colțul extern al pleoapei de jos, într-un singur strat, prin mai multe mișcări repetate. Genele de jos sunt aproape la fel de lungi precum cele de sus și dacă le rimelez în întregime ochiul meu arată ca un păianjen păros.
   Pentru a îngriji genele, după fiecare demachiere aplic, prin masaj, un strop de ulei de argan. Uleiul de argan este din ce în ce mai ieftin în zilele noastre, găsiți în plafar sticluțe la 20-25 lei. Mi se pare mai bun decât uleiul de ricin pentru că se absoarbe rapid, nu lasă genele uleioase. Mie de la uleiul de ricin îmi picau câteva gene în fiecare seară. Nu multe, 3-4 la fiecare ochi. Cu uleiul de argan nu se întâmplă asta și mă bucur că am citit despre acest mod de a-l întrebuința pe Makeupalley.com

   Ce-ar mai fi de spus despre 2000 Calorie e că nu se scutură peste zi. Din celelalte recenzii citite, aplicat în două straturi oferă un aspect de gene false fără a lipi genele între ele. Poate într-o seară, când voi ieși în oraș, voi încerca să aplic încă un strat, deși sunt mulțumită cum arată și într-unul singur.
   Acest rimel costă 35-40 lei la standurile Max Factor, însă online are un preț mai mic. Îl puteți comanda de pe 1001cosmetice la preț promoțional de 23 lei. Varianta mea este cea de-a doua din listă- black volum și curbare
   Îmi amintesc că tot ce-am încercat până acum de la Max Factor mi-a plăcut și cred că acest brand este preferatul meu dintre cele de tip drugstore. După ce mai consum din produsele de machiaj pentru ten, intenționez să cumpăr Miracle Touch, un fond de ten compact pe care l-am mai avut și care mi-a plăcut mult.

   

Comentarii

B.A.D a spus…
chiar cautam un rimel bun ca mi se termina cel pe care il foloseam. O sa il incerc pe asta
Rokolla a spus…
Waaw ce gene misto face! Am mai vazut acum câteva zile un rimel dragut dar am uitat cum se numea dar pe asta nu il mai pierd din ochi! Mulțumim de pont
Claudia's Choice a spus…
imi place volumul pe care il ofera!
Toma Aurora a spus…
Sper să îți placă la fel de mult cum îmi place mie :).
Toma Aurora a spus…
Pentru puțin! Un alt rimel foarte bun pentru volum este cel de la Deborah-Volume Sprint. Și o variantă ceva mai scumpă e Volume Collagen de la LOreal, mi-a plăcut mult și acela.
Toma Aurora a spus…
Claudia, și mie. Și de la o utilizare la alta devine și mai vizibil efectul, pe parcurs ce pasta se întărește puțin.
Ella a spus…
Wow, ce gene lungi și frumoase ai! Te invidiez!
Și eu mă înțeleg foarte bine cu produsele Max Factor, dar culmea e că fix rimelul ăsta (varianta clasică, cu periuță normală) e singurul care pe mine nu m-a încântat din tot ce am încercat de la ei. :( Totuși, poate periuța era vinovată și poate cu acesta m-aș înțelege mai bine. Chiar m-ai făcut curioasă, trebuie să-l încerc cândva. :D
Te pup!