Încălțăminte de primăvară


   Fetelor, ați văzut ultima colecție de încălțăminte adusă pe DePurtat.ro? Despre acest site v-am mai vorbit, de la ei mi-am comandat ghete maro, anul trecut. Magazinul oferă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 lei, altfel taxa de transport este de 9 lei (curier rapid sau poștă, la alegere). Pentru persoanele din București taxa este mai mică, de doar 5 lei. Țin minte că pachetul mi-a ajuns a doua zi după plasarea comenzii, însă timpul de livrare poate fi și de două zile.



   Dintre nouătățile de pe site mi-au plăcut foarte tare ghetele de mai sus, disponibile pe bej și pe negru, aici. Prețul lor este de 89 lei.



    La mare căutare, ghetele decupate se găsesc pe site în diverse variante. Mie mi-au plăcut cele negre, cu lanț auriu, din fotografia de mai sus. Costă 129 lei și le găsiți aici.


  
   Nici varianta cu broderie nu m-a lăsat rece. Ghetele bej costă 119 lei, sunt disponibile aici, însă doar în măsuri de la 39 în sus.



   Vești bune pentru fanele espadrilelor! Pe site am văzut foarte multe modele, atât în nuanțe neutre cât și cu imprimeuri florale sau animal. Găsiți aici întreaga gamă. Cele cu flori costă 79 lei.




   Colecția de primăvară cuprinde și multe perechi de balerini colorați. Prețul lor este de 49 lei, iar mie mi-au plăcut pe bej și verde. Sunt disponibili aici.
   Voi ce veți alege să purtați în această primăvară? Eu m-am decis asupra ghetelor comode și asupra espadrilelor. 

Comentarii

ViataAreGust a spus…
Ahh ce draguta e prima pereche! <3
Claudia a spus…
Ce-mi plac primele doua modele de ghete, dar si cele dantelate ! :*
Camelia Andrasescu a spus…
Foarte frumoase! Desi la pretul asta banuiesc ca nu sunt din piele! Te pup!
Andree a spus…
Deci urasc postarea asta!! Si asta numai pentru ca ador toate perechiile prezentate mai sus! Toate! Eu care sunt foarte pretentioasa la incaltaminte.. Ador perechia nude, foarte eleganta si parca si-ar gasi locul in dulapul meu, cum nu am nici o pereche de culoarea asta. Cea decupata e geniala, de anul trecut vreau sa imi iau,iar espadrilele si balerinii sunt exact genul meu:comode si colorate. Exact genul de incaltaminte pe care as dori sa o am! :D
https://royalstaygold.wordpress.com/
Andreea Serban a spus…
Primul model e tare simpatic!
Unknown a spus…
Am văzut la mai multe fete fotomodele ghete asemănătoare cu cele pe care ni le-ai arătat tu și de atunci mă tentează.
Am accesat link-ul disponibil în postare și am descoperit cu surprindere, recunosc, că pe site au și numere mici, și încălțăminte din piele ecologică.
Acum mă tentezi! hehe

Pupici :*
Toma Aurora a spus…
Andreea, aceea este și favorita mea. Îmi mai plac și cele decupate, cu broderie, însă nu au măsura mea pe stoc.
Toma Aurora a spus…
Claudia, mă bucur să aud! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Camelia, nu sunt din piele, așa-i!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Andree, cam așa îmi imaginez și eu arsenalul de pantofi pentru această primăvară. Ghetele îmi plac în mod deosebit, sunt preferatele mele și le-aș purta chiar și-n mijlocul verii :D.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea, mă bucur să citesc că îți place!
Toma Aurora a spus…
Larisa, de la 35 în sus am văzut la multe dintre modele. În trecut îmi amintesc că găseai cu greu pantofi pentru femei în măsura 35, însă de la o vreme s-au schimbat lucrurile. Iar ăsta e un lucru bun. Dacă cerere e, atunci trebuie să fie și ofertă! :D
Te pup!
Alina a spus…
ce bine arata toate :).
Claudia's Choice a spus…
eu cred ca le greau pe toate, toate sunt superbe!
Toma Aurora a spus…
Te pup, Alinuța!
Rokolla a spus…
Mie imi plac ghetele decupate cu broderie!
Unknown a spus…
luiza cum putem cumpara,eu le vreau pe cele negre cu lant mar,38