Favoritele lunii martie


   Luna trecută am sărit peste această rubrică, însă acum, la final de martie, am pregătit pentru voi o listă scurtă a celor mai îndrăgite și utilizate produse din ultimele patru săptămâni. Despre unele am mai vorbit, despre altele nu, iar câteva dintre ele sunt produse pe care le-am folosit cu drag în urmă cu câțiva ani, iar acum le-am cumpărat din nou.

   Am achiziționat un rimel nou, 2000 Calorie cu periuța curbată. Am mai avut acestă mascara, înainte să am blog, de câteva ori. Într-o perioadă foloseam doar 2000 calorie, atât în varianta clasică, cât și în cea cu periuța curbată. Cea din urmă, pe lângă volum, ondulează frumos genele. O să uremeze o recenzie în curând.
   Fodul de ten spumă de la Essence este tot o veche iubire. L-am cumpărat prima oară atunci când a apărut Essence în România și mi-a plăcut pentru că se aplică foarte ușor și oferă o acoperire bună. Defectul său este că se consumă foarte repede, în 2-3 săptămâni de utilizare zilnică. De asemenea, e disponibil în doar 4 nuanțe, iar asta poate reprezenta o problemă în alegerea nuanței potrivite.
    Double Wear de la Estee Lauder a mai fost prin lista preferatelor lunii. De ceva timp nu-l mai folosesc de unul singur, am grijă să-l amestec cu un bb cream pentru a obține un finish mai puțin mat. Este foarte rezistent pe piele și vine în câteva zeci de nuanțe, iar astfel vă puteți alege culoarea perfectăpentru tenul vostru. Nemulțumirea mea în ceea ce-l privește este acel aspect foarte mat ce nu-mi place deloc, iar pentru asta nu am să-l mai cumpăr pe viitor.
   BB cream-ul cu care îl amestec este unul de la Eveline. Despre produsele Eveline țin minte că am citit câteva păreri la  Stella-Fashion Doctor, apoi am plasat o comandă pe site-ul lor și nu mi-au trimis produsele. Site-ul era doar de formă, după cum aveam să aflu. Crema BB am luat-o de pe Aoro, aveam un voucher la ei și m-am decis să o includ și pe ea în comandă. Deși se laudă că ar fi matifiantă, nu este nici pe departe, poate doar preț de 15-20 minute. Dar în rest, îmi place mult: aspect natural, textură lejeră, acoperire bună. Nunața Medium e puțin cam închisă pentru mine, dar nu aveam de ales decât între Light și Medium. Urmează review în viitorul apropiat.
   Mai am 20-30 ml spumă de curățare de la Neoteric, așadar urmează să plasez o nouă comandă pe site-ul Iherb.com pentru a o cumpăra iar. Este un produs de curățare a pielii fără miros, ideal și pentru pielea foarte sensibilă. Aici găsiți un review complet al spumei.  Folosesc acest flacon de 3 luni și estimez că ce-a mai rămas o să mă mai țină încă 2-3 săptămâni. E un produs economic și bun.
   Strecurat în turma favoritelor lunii, uleiul de argan de la Solaris se ascunde ca un miel. Eu îl folosesc în fiecare seară pe frunte, pe gene și pe sprâncene și ocazional pe cuticule, când le simt foarte uscate. Îl aplic cu degetele, prin masaj ușor, pe toate zonele menționate. Îmi place mult și a devenit nelipsit din rutina mea de îngrijire.
   Se împlinesc două săptămâni de când am renunțat la aparatele de coafat, iar măștile cu ou și uleiuri naturale mi-au fost de folos, făcând părul să se așeze mai ușor după fiecare utilizare. Așa că trec și aceste măști, pe care de regulă le prepar din gălbenuș, ulei de măsline și ulei de ricin, pe lista favoritelor lunii. Pentru a scăpa de mirosul de ou, torn 2-3 picături de ulei esențial în amestec și obțin o pastă plăcut parfumată.

Comentarii

ViataAreGust a spus…
Sunt bune de ceva BB cream-urile astea? Adica, poti sa le folosesti ca atare, fara sa le mai combini? Spre rusinea mea inca nu am achizitionat niciunul si vreau ceva cu acoperire medie spre mare.
Toma Aurora a spus…
Depinde. Cele koreene au o accoperire chiar mai bună decât a unui fond de ten, însă marea lor majoritate vin în culori deschise. Eu am avut Missha într-o nuanță teoretic închisă, dar care tot nu se potrivea pielii mele.
Celelalte, gen Eveline, Garnier, sunt mai mult niște creme colorante, însă în 2 straturi oferă acoperire medie. Eu zic că orice BB cream e suficient pentru acoperirea imprefecțiunilor minore, însă cele asiatice acoperă inclusiv coșurile/petele foarte mari.
Anda Darie a spus…
luna asta n-ai avut multe produse prezentate, dar mi-au placut fondurile de ten si bb cream-ul
Ella a spus…
Abia aștept să citesc mai multe despre rimel, eu l-am avut în varianta clasică și nu m-a impresionat deloc, nu oferea cine știe ce volum genelor mele. :(
La Double Wear mie îmi plăcea aspectul mat, dar nu-mi plăcea că încărca tenul cam mult. Nu prea e un fond de ten de purtat zi de zi, cel puțin nu singur.
Pupici
Gutu Bianca Lucia a spus…
la standul de Eveline ma uit si eu de ceva timp, dar nu ma pot decide ce saimi iau..sunt atatea produse greu de ales....
ABeautyTale a spus…
Cred c-o sa-mi fac si eu curaj anul asta sa incerc Double Wear. Prea e laudat de toata lumea!
Unknown a spus…
eu am incercat o mostra de prezentare Double Wear si am fost foarte multumita. Se spune ca mostrele sunt mai calitative decat produsul in sine dar eu o sa achizitionez si flaconul :) dupa ce il testez mai intai in magazin (la sugestia Aurorei :) ).
Claudia's Choice a spus…
parca aveam si eu un oras un magazin cu produse de la Eveline.o sa ma uit sa vad daca gasesc BB creamul acela!
Toma Aurora a spus…
Anda, nu au fost multe. Nu am încercat foarte multe produse noi și am zis să nu mă mai repet :D.
Toma Aurora a spus…
Mihaela,rimelului i-am făcut o recenzie zilele trecute. Mie îmi place, sunt mai mulțumită de el decât de Telescopic-ul pe care l-am cumpărat la începutul anului. Double Wear are punctele lui forte, dar și câteva defecte. E și cam scump, eu așa zic. Poate 100 lei aș mai da pe el, dar 200 în niciun caz.
Toma Aurora a spus…
Bianca, am citit că fondurile lor de ten sunt bune. Mie îmi place bb cream-ul, dar nu acoperă foarte bine imperfecțiunile tenului.
Toma Aurora a spus…
Zis să-l testezi mai întâi, dacă ai ocazia. Are și punctele slabe, uneori e foarte vizibil pe piele, alteori face doar porii vizibili, alteori e prea mat și face chipul să arate ciudat. Eu nu am să-l mai cumpăr pe viitor tocmai din cauză că nu se comportă tot timpul la fel pe tenul meu. Iar taberele sunt împărțite, unele femei îl iubesc, iar altele îl acuză de faptul că le irită tenul. Recent am citit câteva păreri de acest gen, fetele spuneau că s-au umplut de bubițe mici din pricina lui.
Toma Aurora a spus…
Laura, așa cred și eu! Mostrele sunt uneori mai bune, eu am pățit-o cu fondul de ten Infaillible, care nu s-a asemănat deloc cu ce-am testat eu dintr-un pliculeț găsit într-o revistă. Conținutul din mostră mi-a făcut un ten perfect, luminos, cu adevărat infalibil. Cel din tub încărca pielea și nu rezista deloc pe pielea mea.
E foarte bine să-l testezi în magazin, pentru că are atâtea zeci de nuanțe încât ar fi păcat să n-o găsești pe cea perfectă tenului tău! :D
Toma Aurora a spus…
Claudia, în magazinelele acelea mici, de cosmetice, am înțeles că s-ar găsi aceste produse. E bun BB cream-ul, uniformizează plăcut tenul și nici nu are mirosul acela ieftin specific produselor cu preț mic. Din punctul meu de vedere, Eveline e un fel de Essence. Are produse ieftine și bune. Nu excepționale, dar nici de calitate îndoielnică.