Comandă Asos



   Fetelor, ultima comandă plasată pe Asos.com a ajuns foarte repede în România, în 5 zile lucrătoare, iar asta m-a bucurat tare deși ce am comandat nu este nicidecum potrivit pentru temperaturile de afară. Nu era grabă, prin urmare. Le-am cumpărat din timp, pentru la vară, ca să nu mai duc atunci grija cheltuielilor suplimentare pentru vacanță. Cele două lucruri pe care le-am comandat, o pereche de sandale și un costum de baie, mi-au depășit așteptările, mi se par mai frumoase în realitate decât de site și prețurile lor au fost decente, zic eu.



    Costumul de baie este un model fabricat de Piha, o firmă din Noua Zeelandă specializată în confecționarea articolelor necesare pentru vacanța la mare. Majoritatea articolelor lor au imprimeuri florale și volănașe atașate. Eu mi-am ales varianta Tinkerbell, în măsura XS. Se așează foarte frumos pe corp, materialul este foarte bun, destul de gros, dar comod. Sutienul se potrivește fetelor cu bustul mic, neavând cupele generoase. La reducere a costat cca. 100 lei. 



   Sandalele alese sunt din piele moale, de culoare maro. Sunt fabricate de Asos (brand-ul) și au costat 140 lei. Prețul este standard, aceste modele basic nu mai ajung de obicei să intre la reducere în mărimile medii (37-39), de aceea m-am grăbit să le comand încă de la începutul primăverii.
   Am ales măsura UK5, adică 38 european. Eu sunt între măsuri, în mod normal iau 37 la încălțămintea cu talpă joasă, însă din videoclip mi-am dat seama că bretelele sunt înguste și mi-a fost teamă să nu-mi intre piciorul în 37. Așa este, bretelele sunt tare înguste, dacă aveți piciorul lat nu cred că o să le puteți încălța. În rest, numai de bine: materialul este moale, sandalele sunt lucrate impecabil și cu siguranță le voi încălța des în vara acestui an.

Comentarii

Deena a spus…
Superb costumul de baie!:) Zile cu soare sa fie ca sa il poti purta! Sandalele sunt exact ce as purta eu de toata ziua la orice outfit. Imi plac extrem de mult! Sa le porti sanatoasa!
Unknown a spus…
Foarte frumoase. Să le porți cu drag! :)
MayDay a spus…
Superbe ambele! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Unknown a spus…
Super drăgute.Să le porți sănătoasă :*
Anonim a spus…
Mi-a placut tare mult costumul de baie. Desi ai cu totul alta silueta de cat mine, mereu intru curioasa sa vad ce minuni ai mai cumparat ;)
cris a spus…
Vai, ce frumoase sunt! <3
Costumasul e super cute, imi plac mult volanasele din lateral :D
Unknown a spus…
Foarte frumoase ambele! Sandalele mai sunt disponibile?
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Brîndu! Da, le găsești aici: http://www.asos.com//ASOS/ASOS-FUMBLE-GLADIATOR-Leather-Sandals/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4677510 .
Toma Aurora a spus…
Cris, pentru volănașe l-am ales, să fiu sinceră. Când e îmbrăcat, se răsfiră toate volanele, mă simt ca un mic păun :D.
Toma Aurora a spus…
Dana, apreciez fiecare vizită a ta, cât și fiecare comentariu!
Te pup cu drag!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! :)
Toma Aurora a spus…
Deena, sunt basic, numai bune de purtat din mai până în septembrie. Din această cauză le-am și ales, ca să nu mă mai complic cu asortarea, cu tocurile și toate cele.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, dragă Larisa!
Georgiana a spus…
Sa le porti cu drag! Costumul de baie imi place in mod deosebit, e foarte frumusel! :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana!
Salut.
Vroiam sa te intreb ce magazine online frecventezi pentru achizitionarea de lenjerie intima(body-uri, chiloti, sosete, sutiene etc)? Am citit la tine de SevenSins si ceva site cu ..."girls". Ar mai fii asos ce stiu eu.
Altele?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Scuze pentru răspunsul întârziat.
Online am luat lenjerie de pe SevenSins, Just4Girls, dar și de pe site-ul celor de la jolidon (shop.jolidon.ro). Din afara țării am comandat de pe Asos.com, acolo prețurile sunt ceva mai mici. Iar ca magazine fizice, le prefer pe cele din outletul Fashion Days.