Caleidoscop


   O lună de primăvară aproape s-a dus, iar eu am ajuns la ultimul caleidoscop al lui martie. Destul de repede au trecut aceste ultime săptămâni, altfel e viața când soarele se suie pe cer de la ora 8 și se hotărâște să coboare cât mai târziu. Încă puțin și am să pot bea cafeaua afară; deja mă bate un gând să duc scaunele în grădină, dar momentan nu-i verde și peisajul mai are puțin de dormit până să se trezească la viață.

   Multă lume preferă să facă cumpărături în această perioadă, înainte de Paște. E firesc și pentru că Paștele pică de obicei în mijlocul primăverii, atunci când ne dăm seama că nu mai e rost de jachete îmblănite, pulovere pufoase, șamd. Nu cred că are de-a face neapărat cu religia, deși înnoirea rămâne în continuare  un episod tradțional al primăverii românești. Mama ne lua mereu haine de Paște, deși nu le avea cu biserica, și de atunci am prins acest obicei, de a avea haine noi în aceste zile. Mi-am cumpărat și am să pregătesc o postare despre ele pentru mâine. 
    Am fost nevoită să-mi refac și stocul de articole basic pentru primăvară: bluze și rochii comode. Am trecut prin Damascus (outlet Unirii) și am profitat de reducerea de 50%. Nu mai e Damascus ce-a fost, dar am găsit câteva bluze din bumbac și o rochiță simplă, la prețuri bune.


  N-am și vreau o ie dintr-un material foarte subțire. Singura ie din șifonier e dintr-un fel de plasă cu ochiuri mici, pe care sunt brodate flori și prinse mărgele. Acum caut una dintr-un material foarte ușor, potrivită pentru zilele caniculare. Numai la vară îmi stă gândul, recunosc!


   De mai bine de o lună nu am mai folosit lac de unghii. De două zile m-am apucat iar de treabă și am început în forță, cu un lac de unghii roșu! Ceva din colecția lui Gwen Stefani pentru OPI, un lac de unghii într-un roșu vibrant, însă cu o rezistență foarte slabă. A doua zi mi-a sărit de pe câteva unghii...


   Nu citisem mai mult de trei cărți în format electronic, dar de ceva timp mi-am descărcat Elefant Reader și mă bucur de lectură la un alt nivel. Nu e cartea electronică ca aia tipărită, dar e bine să mai gustăm și o porție de tehnologie. Am început cu Judecătorul de Dostoievski, una din cărțile în format complet pe care le găsiți disponibile imediat după instalarea aplicației.


   De scurt timp urmăresc Better Call Saul, un serial nou ce prezintă metodele mai puțin legale ale unui avocat mediocru de a-și rezolva cazurile și de a deveni celebru în breasla sa. Serialul are doar câteva episoade, însă a fost bine primit de public și ocupă deja un loc onorabil în topurile de specialitate. Se spune că primul său episod a avut o audiență record, depășind orice alt episod-pilot din istorie. Creatorii săi sunt părinții seriei Breaking Bad, Vince Gillian și Peter Gould.

Comentarii

Miu Miu a spus…
Si eu imi doresc foarte tare o ie frumoasa, cred ca sunt nenumarate moduri in care o poti purta.

Te pup.

www.miu-miu.ro
M and M a spus…
Ah ce ma bucur ca ai zis de elefant. Acum il descarc. Chiar nu mai aveam ce sa citesc pe telefon in metrou. P.S. De abia astept si postarea de maine ! M-ai facut curioasa. te pup cu drag:*
Dorina a spus…
Nu a venit inca vremea sa iesi dimineata afara sa bei cafeluta, astazi a fost ger ca iarna. Eu am degerat, desi nu am stat foarte mult pe afara. Asa ca daca vrei sa nu racesti, mai rezista in casa :)))
Si noi ne luam in fiecare an ceva nou de Paste :) Si pentru obicei, pentru a purta la biserica in noaptea de Pasti, dar si pentru, ca let's face it, adoram hainele :)))
O sa caut si eu aplicatia Elefant, mersi de pont :)
Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Dorina, am ieșit duminică, dar înfofolită bine. Nu e prea atractiv peisajul acum, din aprilie-mai încolo o să fie frumos, cu iarbă multă și flori înfloriți.
Exact, chestia cu înnoitul e așa de paravan. E doar un motiv în plus de shopping, eu așa cred. Cel puțin după o anumită vârstă, căci în copilărie mama era cea care făcea cumpărături pentru noi.
Pupici, Dorina!
Toma Aurora a spus…
Cu plăcere! Nici eu nu știam de aplicație, am aflat de ea de la sora mea!
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Andreea, eu tot caut și nu găsesc una la un preț cât de cât decent. Am văzut la Maison Scotch și la Free People, însă costau de la 300 lei în sus.
Unknown a spus…
Și de această dată, mă regăsesc în postarea ta, Aurora. Îmi stă gândul la vară, la zilele acelea nesfârșit de frumoase, cu soare, voie bună, „timp liber” ocupat cu cele mai dragi activități. Nu, nu las vara pentru a le face, dar știu că atunci va fi apogeul. Vara trăiesc mai mult, recunosc.

Cât de hăinuțe, am o poftă de shopping...dar încă îi rezist :))

Mi-a făcut plăcere să-ți descopăr postarea!
Pupici :*
Claudia's Choice a spus…
nu-mi sta gandul neaparat la vara, dar putina caldura nu strica, mai ales ca am in plan sa achizitionez cateva rochite primavara asta!