Caleidoscop



   Vă era dor de un Caleidoscop? Mie cu siguranță mi-a fost dor să scriu unul!
   Primăvara își cam face de cap în ceea ce mă privește și cred că astenia m-a prins în palmele ei; simt o ușoară oboseală și nu știu dacă se datorează noului sezon, faptului că am renunțat la cafea sau cantității mai mici de dulciuri consumate în ultimele zile.
   Mi s-a făcut poftă de ceva dulce, așa că am ales din plafar un mix de fructe uscate, numit Dulcețuri Sublime (Solaris). Amestecul conține cireșe, stafide, ananas, smochine și multe alte fructe pe care le puteți afla de pe eticheta pachetului. Eu le pun în mei cu lapte, dimineața, iar seara le amestec cu iaurt. Un astfel de pachet costă 6-7 lei și este suficient pentru a vă astâmpăra pofta de dulciuri timp de câteva zile.


   Vă mai amintiți de dânsul? Este fondul de ten spumă de la Essence, cel despre care am mai scris în urmă cu câțiva ani. Un produs foarte bun, cu textură ușoară, putere mare de acoperire și rezistent pe tenul gras. Prețul a rămas neschimbat, în jur de 22 lei costă și astăzi. În borcănel sunt 16 grame de produs, recpientul se consumă destul de repede (3-4 săptămâni, dacă e folosit zilnic). Cum arată pe ten, puteți vedea aiciPentru tenul uscat formulele spumă nu sunt tocmai potrivite pentru că evidențiază zonele deshidratate. 
   Online, acest fond de ten poate fi comandat de aici. Eu folosesc nuanța 02. Nuanțe mai deschise sunt 01 și 04.



   În urmă cu o săptămână am experimentat plata cu cardul pe TinaR.ro. Pentru că se oferă livrare gratuită pentru comenzile plătite astfel. Am avut ceva emoții pentru că sistemul de plată a procesat tranzacția în câteva minute, iar eu eram tentată, din obișnuință, să dau click, să vreau să închid pagina. Am să vă arăt ce-am luat, sunt mulțumită că există această opțiune, a plății cu cardul pentru a nu exista costuri de livrare, pentru că adesea îmi doresc doar o bluză sau o rochie și dau înapoi și din cauza taxei de transport, de ce să nu recunosc.



   Reduceri au început și pe Kurtmann, nu doar pe TinaR, iar eu caut să-mi iau niște blugi de culoare închisă. În ultimele săptămâni am tot probat blugi și nu am găsit încă ceea ce îmi doresc: unii cu o lungime deasupra gleznei și talia medie/înaltă. 



    V-am mai spus că părul meu este foarte uscat pentru moment, din cauza vopsirilor repetate din ultimele zile. De aceea caut soluții și pentru că măștile și tratamentele gata preparate nu dau niciun fel de rezultat în cazul de față, le-am pus deoparte și m-am întors la ulei de ricin, ulei de măsline, măști cu gălbenuș de ou, cu gelatină. Numai când te afli într-o astfel de situație, a unui păr degradat chimic, îți dai seama de puterea extraordinară a ingredientelor naturale și constați cu dezamăgire că produsele cosmetice, fie ele profesionale, nu fac altceva decât să îmbunătățească condiția părului pentru o zi sau doar câteva ore.



   Pentru că măștile preparate acasă necesită 2 șamponări, am cumpărat iar șampon și balsam de la Dove (gama Damage Solutions) și am renunțat la șamponul profesional pentru volum pe care-l foloseam. Formula Dove e mult mai blândă, potrivită utlizărilor consecutive. Șamponul nu se comportă excelent la nivelul scalpului, în sensul că nu-l curăță perfect, de aceea eu îl prefer doar în perioadele în care-mi spăl părul frecvent și nu țin neapărat să-l am curat pentru două-trei zile. Balsamul l-am cumpărat pentru a nu știu câta oară, mi se pare un produs accesibil și foarte bun.

Comentarii

coco a spus…
niste blugi inchisi la culoare vreau si eu!!!
Ella a spus…
Ce-mi place această postare a ta! Nu știam de fondul de ten de la Essence, dar dacă zici că rezistă bine o să-l țin minte, deși eu de regulă nu prea m-am înțeles cu fondurile de ten tip spumă... habar n-am de ce. Poate din cauza gradului mare de acoperire.
Tot măștile de păr făcute în casă sunt cele mai eficiente și din punctul meu de vedere, dar recunosc că lenea mă împiedică să apelez prea des la ele. :D
Pupici
Anonim a spus…
Pt parul uscat am descoperit o chestie interesanta, intr-o zi m-am gandit sa pun doua pastile sfaramate de vitamine in ulei pe care l-am incalzit, intotdeauna il incalzesc ca este mai usor de intins si acel amestec caldut de ulei si pastile de vitamine sfaramate le-am pus pe tot parul. Nu mi-a venit sa cred cat de mult la transformat, a devenit mai moale, parea mai des si mai sanatos. Binenteles mai usoara ar fii varianta vitaminelor uleioase dar pt ca nu aveam am zis sa incerc si cu pastile si a mers :)
Cat despre lipsa dulciurilor da, este adevarat lipsa zaharului cel putin la inceput provoaca senzatia de energie scazuta, dar spun ca merita, eu renuntand la dulciuri am pierdut cateva kg bune. Exista varianta indulcitorilor dintre care recomand cu caldura stevia care are 0 calorii si este naturala :)
Subscriu la fanclubul balsamului Dove, mie imi cam plac toate balsamurile lor.
Trebuie sa incerc si eu fructele Solaris, mie imi plac si cele de la Lidl, la punga mare, de 500 ml.
Rokolla a spus…
Mi-a placut amestecatura de oferte si produse interesante. Chiar trebuia sa ajung la Plafar sa ii cumpăr copilului pseudocereale printre care si mei. Mi-a plăcut Combinația de fructe uscate si mei si cred ca le voi incerca si eu! Nu are ce sa fie rau.
Unknown a spus…
http://www.bonprixro.eu/style/jeans-7-8-stretch-278809099/?catalogueNumber=944000&source=1

I-am comandat ieri:)
Toma Aurora a spus…
Uuu, nice!
Am luat și eu unii azi de pe Fashion Days. I-am văzut și pe Asos, acolo erau puțin mai scumpi din pricină că lira a luat-o razna în ultimul timp.
Brîndu, am obosit căutând și probând blugi. Luni am probat de mi s-a acrit, pesemne nu e o perioadă bună de cumpărat blugi pentru mine :D.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Rokolla, dintre toate cerealele neîndulcite, meiul e singurul care-mi place. Iar cu fructe uscate e și mai bun,eu le adaug după ce fierb meiul în lapte. Am încercat și cu ghimbir confiat (acela are și zahăr, dar e bun), însă multe persoane nu suportă ghimbirul și de aceea m-am ferit să vorbesc despre el. :)
Toma Aurora a spus…
Adina, eu nu l-am încercat decât pe acesta și pe unul cu bandă aurie. Și acela a fost un balsam de calitate. Sunt bune produsele Dove, sunt blânde cu părul.
Ia să caut și eu punga mare de la Lidl, 500 de grame e o cantitate super generoasă!
Toma Aurora a spus…
Corina, voi încerca cu siguranță trucul. Nu am decât vitaminele C și B, dar mă descurc cu ele :D.
Am încercat stevia, dar nu-mi place gustul ei. E o alternativă sănătoasă și benefică siluetei, însă nu-i chip să-mi placă. Mi se pare ușor metalic gustul ce rămâne în urmă, așa că mai bine nu pun. M-am întors la cafea și văd că mi-a trecut oboseala, dar tot mai visez la niște prăjiturele :D.
Mulțumesc pentru trucul cu pastilele și promit că o să mai încerc cu stevia. Am înțeles că prin DM se găsește una cu gust mai plăcut, am citit despre ea pe un blog și am s-o caut.
Toma Aurora a spus…
Mihaella, rezistă bine și nu încarcă excesiv pielea. Se vede ușor pudrat pe piele, adevărat, dar nu precum o mască. Am mai avut fondul de ten spumă de la Maybelline, acela foarte promovat, însă nu mi-a plăcut deloc, arăta artificial pe pielea mea. Nici surorii mele nu i-a plăcut, ea are și tenul uscat și se trezea numai cu cojițe de la el.
Mie la măștile făcute în casă nu-mi place uneori mirosul. La cele cu ou mă refer. Mi se pare că miros ca o omletă după ce le clătesc, dar de la vreme pun un strop de ulei esențial, iar acum parcă miros a chec, ceea ce e oricum mai bine :D.
Toma Aurora a spus…
Coco, am comandat unii online în cele din urmă. Să văd cum îmi vin, căci la câte perechi am probat prin magazine...
Claudia's Choice a spus…
de cand folosesc uleiuri pentru par, am simtit o imbunatatire a lui, pe toate aspectele. folosesc acum ulei de macadamia, de pe iherb, acolo am gasit la cel mai bun pret.
Toma Aurora a spus…
Claudia, adesea iau uleiuri de pe Iherb, sunt foarte bune prețurile acolo. Acum am de ricin luat de la ei. De macadamia nu am încercat, așa că trec pe wishlist!
Te pup!