Caleidoscop




    A sosit primăvara și odată cu ea m-am întors și eu acasă. Până pe la jumătatea săptămânii mi-am propus să mă ocup de partea mea favorită a acestei perioade, aceea în care merg și cumpăr bulbi de flori, pomi fructiferi și unelte necesare pentru grădinărit. Nu am o grădină de flori spectaculoasă, dar anul ăsta mi-am propus s-o aranjez așa cum trebuie pentru că am strâns multe specii de flori și le-am plantat foarte urât, pe unde am apucat. Grădina mare e plină de arbuști fructiferi (zmeuri, coacăzi, agiși, muri) și am în plan ca în această primăvară să punem și niște cireși, pentru că nu există pomi acolo. Văd ce găsesc în Lidl și dacă mai e ceva de completat iau online, de pe Covera.ro, de unde am mai cumpărat și în trecut și totul a fost ok.



  Prietena mea, Dana, s-a întors din vacanța din UK și ne-a adus dresuri cu model de la Atmosphere, tare frumoase, și mai multe tipuri de jelly beans. Favoritele mele au fost Super Sours, sortimentul acrișor, pe care l-am devorat în câteva minute. Sunt cele mai bune jelly beans pe care le-am mâncat până acum și chiar aș vrea să știu dacă ați văzut pe la noi tipul acesta, dulce-acrișor.



    Recent am cumpărat o jachetă nouă din piele artificială (Papaya) și o pereche de mănuși din piele maro. Mănușile le-am găsit într-un magazin sh, atunci când am fost să-mi cumpăr niște curele subțiri, de prins în talie, peste rochii. M-am gândit că ar veni bine cu jachetele mele roz deschis, acum, primăvara.



   Cu siguranță shoppingul ne face puțin mai fericiți și ne ridică moralul, în anumite cazuri. Nici n-a venit bine primăvara, că deja mă gândesc la ce să-mi cumpăr pentru Paște. E o tradiție la noi, să ne luăm mereu ceva nou în apropierea acestei sărbători creștine, chiar dacă nu mergem la biserică. Înspre ce m-am orientat o să vedeți în wishlistul acestei luni, articol pe care îl voi publica în curând pe blog.

   Pe final vă anunț că pe data de 1 martie s-a dat startul ediției de primăvară a competiției SuperBlog, așa că dacă aveți un blog și sunteți dornici să scrieți după o temă dată, dar și să concurați cu alte persoane pentru premii atractive, atunci vă puteți înscrie aici. Înscrierile se pot face până pe 30 martie. Eu nu mai pot participa, fiind partener din septembrie 2014, dar încurajez sincer pe oricine dorește să ia parte la competiție.



Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
eu ma gandesc daca sa ma inscriu sau nu la super blog :)
ViataAreGust a spus…
Sa ai o primavara superba ! :*
ilda76 a spus…
In ordine "descrescatoare" discutand... n-am eu ce-mi trebuie pentru SuperBlog! Tu, in schimb, ai - ba chiar mai mult de-atat! :)
Vreau si eu la shopping de curele cu tine!!! :D Apropos, azi am pacatuit grav, mi-am luat o pereche de pantofi! Si era interdictie la shopping dar... a dat nebuneala peste mine odata cu primele raze de soare!
Imi pare rau ca cu maneci dantelate nu e ceea ce ti-ai dorit bluzita ! Aaaa, sa-ti spun: am o noua colega la scoala, profesoara de engleza - de multe ori tinutele sale ma fac sa ma gandesc la tine! Exact stilul tau! ;)
Yuummiii jelly beans ... Primavara frumoasa, dulce si parfumata precum ele!

Puuup, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts

P.S. Spor la gradinarit! Iti va tine si Alex isonul dupa ce se intremeaza, ieri m-a pozat in conditii vitrege -o viroza de o rara uratenie ii testeaza limitele!
P.P.S. Se vede ca mi-era dor sa vorbesc cu tine?!
All that beauty a spus…
Să porți cu plăcere jacheta! Îți urez să ai parte de o primăvară senină!
Descude a spus…
Te consider o mare norocoasa ca locuiesti la casa, de cand m-am mutat de la ai mei, tanjesc dupa o curte!
Asa mi-as dori si eu o gradinita unde sa plantez toate florile mele preferate...poate intr-o zi. Ma bucur totusi de curtea imensa a parintilor de fiecare data cand merg acasa!
Te pup cu drag, Aurora!

www.descude.com
Alina a spus…
tot astept sa-mi vina curajul si entuziasmul necesar incat sa ma apuc de-o competitie gen superblog ;).

m-ai facut curioasa cu acele jelly beans.
Toma Aurora a spus…
Bianca, poți participa doar la probele care ți se par atractive :).
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult! La fel! :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, am mai fost și-am mai luat o curea. Eu nu mă îndur să cumpăr curele de piele din magazin. Și ce-am mai comandat de pe Asos mi s-a părut cam piperat, de aceea prefer să le iau din magazine sh, unde prețurile sunt foarte mici.
Ce-mi spui tu despre noua ta colegă! Ah, acum suntem două la fel în viața ta, iar asta mă face să fiu puțin invidioasă pe ținutele colegei, să-mi imaginez ce oare poartă când vine la școală...
Și părinții mei au fost bolnavi, tot o viroză foarte nasoală a dat și peste ei, abia s-au pus pe picioare. Noroc că noi n-am luat-o, nu am fost pe-acasă și ne-a ocolit virusul. Eu azi am cumpărat floricelele, spune-i lui Alex că dacă are nevoie de unelte, găsește la Lidl orice are nevoie. Și pomișori și semințe și bulbi. E o nebunie acolo, dacă aveam bani mulți pe cuvânt că plecam cu un camion de semințenii.
Se vede, se vede. Din entuziasmul cu care mi-ai scris! Pupici, draga mea Ilduța!
Toma Aurora a spus…
Simona, eu îți urez același lucru și, în plus, îți doresc să găsești gecuța pe care o cauți!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Simona, noi avem o gradinita de flori mică, dar e ok. Decât deloc...
Vecinii au început să plateze flori în fața curții,iar anul acesta vom pune și noi. Chiar nu au existat acte de vandalism, iar strada arata foarte bine cu atâtea flori pe lângă șosea.
Te pup și eu, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Alina, trebuie să ai ceva timp limber și inspirație. Dacă nu acum, măcar în toamnă te sfătuiesc să încerci. Măcar din curiozitate, nu ai nimic de pierdut.
Te pup!
ilda76 a spus…
Tot entuziasmul e de vina pentru faptul ca s-a ales praful de topica unuia dintre enunturi! L-am citit cu sapte ochi acum, probabil am dat cut/copy/paste de mi-a iesit asa, din plopi! :))))

Hahaaa, a mea colega a avut si astazi o tinuta in stilul Aurorei!
Ma bucur ca parintii tai sunt bine acum! Il voi ispiti pe Alex cu ceea ce spui despre Lidl; in felul asta sunt sanse mai mari sa intre si ii dau si eu o comanda (sunt "pe interes" P)...
Puuup!