duminică, 1 februarie 2015

Wishlist de februarie   Numai o lună rămasă până la sosirea primăverii, cum să nu-mi fie drag să alcătuiesc un wishlist nou când știu că nu mai durează mult și vremea caldă ne va îmbia la ținute cât mai cochete și coafuri eliberate de sub căciulă? În așteptarea desprimăvărării, trec pe wishlist următoarele.
   Pe Kurtmann am ochit niște cămăși în carouri de la Pimkie și am de gând să-mi iau una la următoarea comandă. Cămășile au un preț de 45 lei și cel mai sigur am să optez pentru un model mai deschis la culoare. Am și o fustă din piele (PU) în șifonier, iar ținuta de mai sus îmi este pe plac și am de gând s-o copiez. (sursă foto: Pimkie.fr)
   Iubesc mult ghetele și mai deloc cizmele. Însă, atrasă de promoțiile de la cizme de pe Miniprix, m-am decis să-mi comand o pereche de cizme de călărie (riding boots), pe negru. Chiar de-ar fi să le port o singură dată în primăvara ce va veni, am siguranța că pe viitor s-ar putea să-mi fie de folos, aceste cizme fiind clasice, o piesă basic. (sursă foto: Outfiteveryday/Pinterest).

    În privința produselor cosmetice nu am multe cumpărături în plan. Intenționez să mă vopsesc pe la finalul lunii, căci mi-au crescut rădăcinile. Mă gândesc să-mi mai închid puțin părul, e un adevărat stres să-mi vopsesc rădăcinile în fiecare lună. Vreau să încerc o vopsea profesională de această dată, să văd dacă e superioară celor din comerț, dacă rezultatul după vopsire e mai spectaculos. M-am oprit la Majirel (LOreal), iar nuanța pe care aș vrea s-o încerc este 6.35.

10 comentarii:

 1. sper sa le bifezi pe toate! Imi place mult camasa alba, chiar ma duce cu gandul la primavara si copaci infloriti!

  RăspundețiȘtergere
 2. Îți doresc să le bifezi pe toate cât mai curând!
  Bluza albă e superbă, îmi place mult modelul cu dantelă!
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mihaela, chiar azi am comandat-o. Când ajunge, revin cu detalii!
   Pupici!

   Ștergere
 3. Mie îmi place vopseaua de păr, chiar arată frumos; dacă n-ar fi șa mare fixația pe roșcat - roșcat, aș încerca-o și eu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anda, eu visez la un ciocolatiu rece, acum să văd ce iese. Prima oară s-o cumpăr, apoi povestesc pe blog dacă vopselele profesionale sunt mai cu moț :D !

   Ștergere
 4. spor la bifat!

  cizme de genul acesta obisnuiesc eu sa port :).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Alina, sunt faine. Nu știu de ce-am ocolit acest model...

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...