Obsesia zilei: Cămașa în dungi



   Cămășile în dungi niciodată nu s-au numărat printre hainele mele favorite. Nu-mi plac nici cămășile, la modul general, și nici articolele vestimentare în dungi, însă de la un timp am început să prind drag de cămăși și nu aș mai spune nu uneia îndungate.

   Obsesia zilei are drept subiect acest tip de cămașă. Nu întâmplător am ajuns la ea. Am o pereche de pantaloni scurți precum cei de mai sus, de la Pepe Jeans (aici vi i-am arătat) pe care nu i-am purtat decât o singură dată, din pricină că n-am știut cu ce fel de bluză să-i asortez. I-am purtat o dată cu un top alb, mai inspirată de-atât n-am putut fi. Hoinărind pe internet am dat peste combinația de mai sus, iar apoi, împinsă de curiozitate, am căutat și alte ținute în care era inclusă o cămașă cu dungi subțiri.







sursă foto: Pinterest

   Cămașa în dungi îmi pare acum o piesă versatilă și-mi place mult cum arată atunci când e purtată cu jeans, dar și când e trasă peste o rochie albă de vară; pare a fi o alternativă la clasica bluză din denim. Am în plan să investesc într-una de calitate, cu o croială lejeră și cu dungi de culoare bleumarin. Am văzut niște modele frumoase în magazinele noastre și vă las în compania lor!

New Look 100 lei

Zara 119 lei

M&S 210 lei


Comentarii

Unknown a spus…
Hmm, da, chiar se poate naște o obsesie pentru cămăși. Și mie îmi plac, dar uite că în dungi nu am încă. Le ador pe cele albe, diafane, dar și pe cele colorate, pe care le port sub un pulover simpatic. Un ceas micuț, versatil, jeanși, și astfel am o ținută atractivă.

Referitor la pantalonași, sunt chiar tentanți! :D
ilda76 a spus…
"Abdomenul" loveste din nou! :D In conditiile in care am avut o saptamana in care chiar am pierdut controlul in ceea ce priveste consumul de dulciuri si imi pare ca m-am ingrasat cu 5 kg... :P
Camasa in dungi din combinatia cu pantalonii scurti dantelati imi pare dintr-un inisor, cred ca si acest lucru influenteaza aspectul inspirat!
Ai ales combinatii foarte frumoase! Love them!

Te pup cu drag, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Imi trebuie o camasa cu dungi ! :D
Claudia's Choice a spus…
tin minte ca am avut o pasiune pentru camasi prin generala si liceu, inclusiv pentru dungate!
Descude a spus…
Pare ca merge de minune cu tot ce e alb, dar si cu jeansi cum ai spus tu!
Uite ca o camasa in dungi nu am, desi sunt o impatimita a acestora!
Pupici
Camelia Andrasescu a spus…
Nu am nici una dar cele prezentate de tine sunt foarte dragute! In general nu ma omor dupa camasi! Te pup!
coco a spus…
nici eu nu am una!
Toma Aurora a spus…
Larisa, pantalonașii i-am luat când erau la reducere, mi-au plăcut de când i-am văzut prima oară pe site. Însă prețul standard era prea mare, bine, nici l-a reducere n-au fost tocmai ieftini, de aceea trebuie să-i port mai des :D.
Eu nu am foarte multe cămăși, însă am de gând să remediez problema!
Pupicei, Larisa!
Toma Aurora a spus…
Ha ha ha! Da, da! Am citit iar comentariul tău de atunci și m-am amuzat iar.
Ilda, cu dulciurile nu-i de joacă. Când intri într-un vortex dulciuros, apăi numai Dumnezeu te mai poate salva. Eu momentan m-am liniștit, dar am perioade lungi de exces. Ce să facem? Sunt prea bune! :D
Toma Aurora a spus…
Alina, bine ai venit în clubul doritoarelor! :D
Toma Aurora a spus…
Ooo, Claudia, super! Ai mai păstrat vreuna de atunci?
Toma Aurora a spus…
Simona, poate treci și tu una pe wishlist, ce zici? :)
Toma Aurora a spus…
Camelia, am fost pe aceeași lungime de undă cu tine. Mie nu-mi plăceau deloc pentru că în trecut aveam umerii rotunzi și nu-mi veneau bine, cădeau cumva, dar de când am mai slăbit am observat că stau și ele bine în zona umerilor. Pot spune că am prins drag de ele în ultima perioadă :) .
Toma Aurora a spus…
Coco, eu am luat 2 între timp. Ca să fiu sigură :D!