Mascara Telescopic L'Oreal


    Am o parere buna despre mascara produsa de L'Oreal si pana in prezent am dat doar peste sortimente bune, care s-au dovedit potrivite asteptarilor mele. Daca ar fi sa fac un top al preferatelor mele as plasa Volume Collagen undeva in frunte, aceea fiind o mascara excelenta pentru fetele aflate in cautarea rimelului perfect pentru gene cu extra volum. Insa si despre subiectul postarii de fata, Telescopic, am o parere buna, in ciuda faptului ca nu exceleaza la capitolul volum. E campion la alungire si definire, in schimb, asa ca daca va aflati in cautarea unui rimel de acest gen, articolul meu va poate fi util.



Telescopic e o mascara pe care o cunoastem cu toate din reviste si sporturi tv. E un produs devenit clasic, pe care toata lumea il asociaza direct cu brandul L'Oreal, fara a sta mult timp pe ganduri. Are un aplicator sub forma de periuta subtire, din plastic. Observati cat de anemica e tija ce uneste periuta de capac, la inceput am stat cu grija c-o sa se rupa. Insa tija e flexibila, rezistenta.

   Pasta de un negru intens se aplica aiurea la inceputul relatiei mele cu acest rimel. Unea genele pana ramaneam cu patru-cinci buchete rasfirate ici colo. Insa dupa scurt timp, pasta s-a intarit si azi se prezinta pe gene ca in fotografiile de mai sus. Nu ofera un volum incredibil, nu curbeaza, dar genele nu arata rau si sunt alungite mult.
   Modalitatea ideala de a-l folosi e pe post de al doilea strat peste un alt rimel ce ofera volum genelor. Asta pentru ca defineste frumos si alungeste.
   Peste zi se pstreaza bine pe gene, nu se scurge si nu se scutura. Nu este un rimel rezistent la apa, dar nu se imprastie inestetic daca va lacrimeaza puti ochiul din pricina vantului sau a frigului. Se demachiaza usor, nu e nevoie sa insist foarte mult timp cu discheta imbibata in demachiant pentru a-l inlatura complet de la ochi. 



   In caz ca sunteti interesate de o mascara pentru alungirea genelor, puteti cumpara rimelul de la standurile fizice L'Oreal sau online de pe Aoro.ro, unde are un pret promotional de 40 lei. 





  Daca va atrage ideea de gene foarte bogate, atunci va informez ca eu am fost foarte multumita de Volume Collagen, dupa cum spuneam la inceputul articolului. Am scris despre el pe blog, in numeroase randuri. Timp de 9 luni l-am folosit in fiecare zi, fara sa fi observat o schimbare a consistentei sau a mirosului in tot acest interval. Altfel, l-as fi schimbat. Este un rimel pentru volum excelent, dar are un pret mai ridicat, de la 50 lei in sus. Daca doriti variante mai accesibile, puteti opta pentru un rimel Maybelline ( eu am folosit și am scris despre Colossal) sau unul de la Max Factor, 2000 Calorie numarandu-se printre favoritele mele. Am folosit atat varianta clasica, cat si pe cea cu periuta curbata, iar cea din urma imi place mai mult pentru ca reuseste sa curbeze genele foarte frumos.
   Am de gand sa cumpar si un rimel pentru volum, asta pentru ca-mi place mai tare ca genele sa para mai dese, iar pe Telescopic am sa-l pastrez pentru cel de-al doilea strat, dupa cum spuneam mai sus. 

Comentarii

Cherry Queen a spus…
si eu am o mascara cu astfel de periuta si e perfecta pentru un ultim strat pentru ca separa bine genele. m-ai facut curioasa despre Volume Collagen si chiar ma gandesc daca il iau sau nu. mai aveam eu cateva pe lista dar asta parca arata mai bine. :)
pupici!
Georgiana a spus…
L-am avut si eu acum cativa ani si tin minte ca mi-a placut foarte mult!
P.S. : am zambit ore intregi dupa ce-am citit comentariul tau la mine pe blog zilele trecute. Sa stii ca sentimentul e reciproc si citesc fiecare postare de-a ta, chiar daca stau prost cu timpul liber.
Drept dovada ora la care scriu comentariul :D Te pup, Aurora!
Loredana a spus…
Am avut si eu Volum Collagen si mi-a placut mult de tot.
Pupici
MayDay a spus…
Volume Collagen e favoritul meu, are exact genul de periuta pe care o prefer, mare si fluffy. :)Chiar functioneaza.

http://the-may-day.blogspot.ro/

Toma Aurora a spus…
Cherry, pentru definire este perfect.
Volume Collagen mi-a plăcut din prima clipă, chiar nu i-am găsit niciun punct slab. Poate doar faptul că peria era foarte mare, însă niciodată nu m-a deranjat să aplic rimelul cu ea.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, mulțumesc mult! Am citit azi răspunsul tău, pe blog. De mult timp țineam să-ți spun, trebuia să fac asta. Faptul că mi-ai transmis același lucru, mă bucură la fel de mult.
Merci că ți-ai răpit din timp pentru a-mi lăsa acest comentariu. Apreciez, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Loredana, este foarte bun. Am de gând să mă întorc la el :).
Toma Aurora a spus…
May Day, mi-a plăcut și mie periuța deși inițial mi s-a părut foarte mare. Însă nu m-am murdărit niciodată pe ploape atunci când am folosit-o. Te pup!
ABeautyTale a spus…
Mama, deloc nu da volum. Si chiar eram tentata s-o cumpar..
Toma Aurora a spus…
Da, este bun doar pentru definire și alungire. Nu oferă volum genelor, din păcate, altfel ar fi fost perfect.
Claudia's Choice a spus…
wow, cata alungire!