Wishlist de ianuarie


sursă foto: thecarolinejohannson.com


   Voi începe anul blogosferic 2015 cu o scurtă listă de dorințe. În ianuarie bugetul meu e mai strâmtorat din pricina cumpărăturilor din perioada sărbătorilor, însă se întâmplă ca în această lună să-mi serbez ziua de naștere și se cuvine să încropesc un mic wishlist.


   Una dintre achizițiile planificate, bătute în cuie, ale lunii va fi produsul leave-in Silk Infusion de la CHI. În 2014 am folosit serul lor pentru protecție termică, mi-a plăcut foarte mult și de aceea am să rămân fidelă acestui brand. Am decis ca de această dată să iau un flacon mai mare, pentru că acestea sunt mai economice. Cel de 150 ml, de pildă, costă în jur de 100 lei, în timp ce recipientele de 50-60 ml au un preț de 50-60 lei. Pe mine un flacon mic mă ținea 2-3 luni, estimez că cel de 150 ml o să-mi ajungă pentru o jumătate de an, cel puțin. Creme leave-in de la CHI lasă părul foarte moale, sunt cele mai bune produse de acest gen pe care le-am încercat vreodată. Efectul lor nu este permanent, crema trebuia aplicată după fiecare spălare altfel rezultatele nu se mai văd.


   Se apropie vremea să-mi schimb mascara și am în plan să mă întorc la LOreal. Am în plan să încerc mascara Telescopic, în nuanța cea mai închisă, Blackest Black. Volume Collagen 24h a fost rimelul meu preferat în anul 2014, tocmai de aceea am de gând să mă întorc la produsele pentru machiajul genelor produse de această firmă.



   Cele două produse de mai sus nu-s chiar pe lista de dorințe, ele aflându-se deja pe drum. Le-am cumpărat de pe Iherb, în perioada în care aveau 20% reducere la produsele pentru față. Anul trecut am folosit mai multe flacoane de loțiune cu AHA de la Noteric, așa că pentru noul an mi-am cumpărat un gel de curățare și un serum antirid. Serumul l-am luat în dublu exemplar, unul pentru mine iar celălalt pentru sora mea. Am mai plătit cca. 50 lei pentru un flacon, un preț bun pentru acest concentrat antirid care la raft costă 40$ și care este bine cotat de către consumatori.

colaj Polyvore

      Pândesc reducerile de pe Miniprix(online) pentru a-mi lua blugi negri și câteva pulovere subțiri. Blugi negri am observat că-mi cumpăr de cel puțin 2 ori pe an, pentru că aceștia se decolorează rapid și devin gri. Pe 3 și 4 ianuarie, cei de la Miniprix au 50% reducere la toate puloverele și perechile de pantaloni și jeans. Deja am pus ochii pe o pereche de blugi și câteva pulovere. Îmi doresc și o pălărie camel. Am văzut una similară celei de mai sus în magazinul lor fizic din Militari, numai că era colorată în cărămiziu.

  Mă opresc aici deși tentațiile sunt multe în această perioadă de reduceri. Multe magazine online au dat startul promoțiilor de început de an. Dintre cele mai tentante oferte, le enumăr pe cele de pe Asos.com (până la 70% reducere), Aoro.ro (am văzut aici prețuri foarte bune la parfumuri, iar azi am dat o raită prin Kendra pentru a testa apele parfumate al căror preț mi se părea foarte atractiv pe site) și Elefant.ro (au lichidare de stoc la ceasuri și poșete din piele. Ceasurile Fossil au prețuri pornind de la 250 lei, spre exemplu).


 

Comentarii

ilda76 a spus…
La multi ani, Aurora! :)
Marturisesc: daca nu era bugetul pe spongi, acusica ma infigeam la un ceas Fossil! :D
Draga mea, fiind luna ta, iti doresc sa bifezi tot ce e pe lista, fara mila, fara guilty feeling - pur si simplu, pentru ca meriti! Pupicei!

Ilda
Lavender Thoughts
Ella a spus…
La mulți ani!
Îți doresc să bifezi toate produsele de pe listă și să prinzi multe hăinuțe drăguțe la prețuri foarte bune!
Pupici
Anonim a spus…
La multi ani :). imi place wishlist-ul tau si sper sa le cumperi pe toate care ti le doresti , sau poate si mai multe :* pupici :*
http://iv-dorys.blogspot.ro/
Irina a spus…
La multi ani Aurora!
Mi-am luat si eu palarie de la Miniprix dar neagra. Foarte frumoasa si calduroasa, este 100% lana.
Ceasurile de pe Elefant daca as fi avut buget imi luam si eu cel putin 2 :P

Te pup,
Irihoney
Camelia Andrasescu a spus…
La multi ani, draga mea Aurora!
Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sa ai de ziua ta tot ceea ce iti doresti, sa fii fericita si iubita si sa primesti o gramada de cadouri, pe care evident, sa ni le arati si noua! Te pup, cu drag!
Loredana a spus…
Intr-adevar foarte tentanta luna aceasta!
La multi ani si spor la bifat! Pupici
Descude a spus…
La multi aniiiii, Aurora :*
La multi ani draga mea!!!! Iti doresc numai bine, multa inspiratie in noul an, dragoste, bani, liniste sufleteasca si pe cei dragi mereu aproape! Am citit articolul tau si pot spune ca imi doresc ca tot ceea ce e trecut pe wishlist sa ai! Am testat destul de mult timp Silk Infusion de la Chi si sincer, nu stiu ce sa zic despre el.Initial aveam o parere buna, acum am o parere neutra.Nu mi se pare ca face ceva anume, inafara ca hidrateaza putin varfurile.Probabil protejeaza de caldura in timpul coafarii.Insa si asa, mirosul lui nu ma incanta si iti recomand mai bine Morrocan Oil Light, e extraordinar.De o mie de ori mai bun ca Silk Infusion.Te imbratisez cu drag!!!
Toma Aurora a spus…
Cleo, țin minte că ai scris pe blog despre Silk Infusion. Am comandat produsul de curând de pe Strawberry. Nu l-aș fi luat dacă nu mi-ar fi plăcut așa tare cealaltă variantă de la CHI, cea pentru protecție termică. Folosesc des uscătorul și placa de păr și chiar s-a dovedit a fi bun acest serleave-in. Marrocan oil light mi se pare destul de scump, parcă costa peste 200 lei la Top Line.Dacă vreodată voi avea ocazia, voi ține cont de recomandarea ta. Mulțumesc frumos! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumeeesc!
Un an nou excelent, draga mea! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Loredana, da! Peste tot sunt reduceri, promoții! :D
Merci!
Toma Aurora a spus…
Ilda, pe mine mă mănâncă să iau unul, dar și o geantă roz cu franjuri, tot de la Elefant, mă cam bântuie. Ai dreptate, doar o dată e ziua mea, trebuie să-mi îndeplinesc măcar un moft!
Te pup, Ilda, și îți mulțumesc pentru „încurajare” :D!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, abia aștept să ajung în Miniprix, în primul rând. Stau zilnic pe pagina lor, să văd când dau drumul la reduceri în magazinele fizice. Mulțumesc mult, draga mea! Te pup și te îmbrățișez!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc frumos! Cât mai multe să fie!
Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
Irina, trebuie să-mi iau și eu! Arată și foarte bine, a probat sora mea una și acum regertă că nu a cumpărat-o. Însă sigur vom mai găsi câteva modele în magazin...
Ce nebunie e pe Elefant cu ceasurile. Și observ că se vând serios, căci aproape jumătate au intrat la sold-out :(.
Mii de pupicei!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Camelia! Să ai un an fantastic, așa îți doresc!
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
poate trec si eu CHI pe wishlistul de ziua mea, dar pana atunci mai am de consumat din stoc altele :)
ilda76 a spus…
;) La ce-s buni prietenii?! :*
Toma Aurora a spus…
Claudia, consumă mai întâi ce ai. Nu face risipă! :D