Șampon&Balsam Volume Expand (L'Oreal Professionnel)



   După experiența nu tocmai fericită avută cu șamponul cu aloe vera de la Garnier, m-am întors la produsele profesionale pentru spălarea părului. De data aceasta am optat pentru șamponul și balsamul Volume Expand de la L'Oreal, două produse menite de a da un plus de volum părului fin. Recunosc că am avut ceva emoții în ceea ce le privește, pentru că unii consumatori nu s-au declarat foarte încântați de ele, în special de șampon.



   Însă n-am avut probleme cu el. Nu îmi usucă părul și mi-l lasă foarte curat și destul de moale. Șamponul are o consistență foarte ciudată, asemănătoare pastei de dinți. Tocmai de aceea vă sfătuiesc să folosiți foarte, foarte puțin la o utilizare, pentru că este foarte concentrat. La prima utilizare am pus o cantitate obișnuită și m-am chinuit puțin până am scăpat de spuma din păr. Din recenziile pe care le-am citit, unele persoane îl diluează cu apă înainte de utilizare. Depinde de preferințele fiecăruia cum alege să-l folosească.
   Fiind un șampon atât de dens și concentrat, e bun de luat în calcul în caz că doriți un produs de curățare a părului care să vă țină 3-4 luni, poate și mai bine. Îl folosesc de 2-3 ori pe săptămână, cu greu se poate observa dacă am consumat din el. Rețineți faptul că este destinat doar firului de păr moale, fin, căruia îi adaugă întradevăr volum și-l face ceva mai tare, mai puternic.
   Reacții negative la adresa lui au venit din partea persoanelor cu păr ondulat, cu aspect frizat sau fir gros, cu tendințe de uscare. 




   Balsamul din aceeași gamă nu-i la fel de concentrat. Ba chiar estimez că pentru o sticlă de șampon veți avea nevoie de 2-3 sticluțe de balsam, dacă doriți să folosiți tot timpul produsele în set. Balsamul are aparent o consistență densă, precum cea a unei budinci, însă aplicat pe păr formula devine apoasă. La o utilizare eu folosesc o cantitate de două ori mai mare decât o nucă, pentru a-mi acoperi părul de lungime medie, nu foarte des.
   Nu am observat ceva senzațional în privința balsamului, lasă părul mai moale, însă nu-i mai presus de un balsam Dove, de exemplu.
    Mirosul game Volume Expand e unul discret, floral, în genul aromelor ce nu deranjează. Poate șamponul să aibă un ușor iz medicinal, așa îi percep parfumul uneori.

    Prețul produselor oscilează între 45 și 55 lei/fiecare, în funcție de locul din care le achiziționați. Online le găsiți pe TPB.ro, iar offline le puteți cumpăra direct din saloanele de coafură ce folosesc produse L'Oreal Professionnel.

Comentarii

Alina a spus…
am avut si eu pe lista un balsam de par l'oreal professionel in acelasi tip de ambalaj, dar apoi mi-am luat mythic oil.
fashion doctor a spus…
am folosit gama repair si mi-a placut tare mult. mersi pentru review
Unknown a spus…
la balsam eu am zis ca nu mai investesc in produse profesionale, ca toate fac acelasi lucru:descurca firul de par si il fac mai moale
la sampon in schimb as incerca acest produs, doar ca am un par moale predispus la ingrasare si matreata si cu greu gasesc un sampon pe placul parului meu
dar continui cautarile!
Toma Aurora a spus…
Alina, eu balsam de la ei n-am mai încercat, e pentru prima dată când folosesc, însă nu-l consider un produs wow. Cred că ai procedat mai bine alegând acel ulei.
Toma Aurora a spus…
Pentru puțin, doamna Stella!
Toma Aurora a spus…
Irina, ai dreptate. N-am întâlnit vreun balsam profesional spectaculos, iar cele din comerț sunt o alternativă mai prietenoasă cu bugetul. Șampoanele au avantajul că se consumă foarte greu, nu trebuie să-ți mai cumperi lunar un astfel de produs.
Spor în găsirea șamponului perfect!
Claudia's Choice a spus…
suna interesant pana in momentul in care ai scris ca nu se prea pupa cu parul ondulat :D
Toma Aurora a spus…
Claudia, părul meu este tot ondulat, dar este foarte fin,subțire. În general părul ondulat are un fir puternic, gros, de-asta cred că șamponul nu este văzut cu ochi buni de persoanele cârlionțate :D.