Produsele Lioele (Makeup Shop)


   Recent am primit o ofertă de colaborare din partea magazinului MakeupShop. Colaborarea consta în primirea spre testare a unor produse fabricate de brandul coreean Lioele, cunoscut multora drept unul dintre cei mai mari producători de BB cream-uri. Țin minte că alături de produsele BB de la Missha, cele de la Lioele erau cele mai listate cosmetice de acest gen pe Ebay.

   Pachetul expediat de către echipa MakeupShop a conținut, pe lângă un produs full-size și mostre, câteva surprize personalizate: o scrisoare frumos ambalată și o agendă magenta în paginile căreia mi-am descoperit și fotografia mea de profil Google+. Mi s-a părut un gest inedit, cu siguranță agenda o să fie nelipsită din geanta mea.





   Produsul full size oferit spre testare este o spumă de curățare cu acid salicilic, concepută pentru tenul mixt/gras sensibil, cu imperfecțiuni. După primele utilizări nu pot spune decât că spuma e foarte fină, dar simt că mă ține puțin pielea după ce o folosesc. Am să revin cu o prezentare după ce-am s-o folosesc o perioadă îndelungată.
   Produsele primite sub formă de mostre sunt creme, serumuri, bb-cream-uri și cc-cream-uri. Am apucat să testez crema de față C.A.D. și BB cream-ul Beyond the solution. Ambele mi s-au părut foarte parfumate, în primul rând. Pentru că nu mai folosesc de ceva vreme produse parfumate pe ten, acest lucru nu m-a încântat prea tare.
   Crema C.A.D. miroase a lăcrămioare, după părerea mea, e un produs light, sub forma unui gel cu absorție ultra-rapidă. BB cream-ul are o nuanță deschisă pentru tenul meu, o acoperire medie și un finish natural. Produsele BB coreene sunt net superioare celor fabricate de brandurile europene. Eu am mai avut de la Missha și de la Laneige, ambele mi-au plăcut foarte mult, fiind rezistente pe piele. Primul, un produs accesibil (60-70 lei pe aoro.ro/ebay), celălalt, un BB cream high end (140 lei- strawberrynet). Cel de la Lioele costă 56 lei, însă unica sa nuanță îmi este deschisă.
    Am să revin cu păreri pe blog dar până atunci aș vrea să știu dacă voi ați apucat să folosiți produse Lioele și care a fost părerea voastră despre ele.

Comentarii

Ella a spus…
Foarte simpatică agenda, frumos gestul lor! Deși am fost mereu mulțumită de seviciile celor de la Makeup Shop... m-au dezamăgit complet cu faptul că nu binevoiesc să răspundă la mail-uri. Și eu un gest care mie nu-mi place deloc!
Am și eu BB Cream-ul, e singurul produs Lioele pe care l-am încercat, și îmi place! Sunt foarte curioasă de spuma de curățare datorită acidului salicilic din compoziție, chiar aș vrea să mai încerc ceva nou!
Pupici
Gutu Bianca Lucia a spus…
am si eu doua produse de la liole si sunt foarte multumita de ele, sa le folosesti cu placere
Camelia Andrasescu a spus…
Nu am testat nimic de la ei inca! Spor draga mea! Pupicei!
Dorina a spus…
Am avut si eu in trecut BB Cream-uri Lioele (si full size si mostre) si mi-au placut, dar nu cine stie ce.
Au acoperire buna cele cu ambalaj roz (si Beyond si Triple the Solution), dar parca au efect de masca si sunt prea inchise, spre portocaliu :)) Ma mir ca tie iti sunt prea deschise.
Si cel water drop era light din punct de vedere al texturii, dar nimic nu acoperea :))
Si ai dreptate, tin minte ca erau destul de parfumate, dar disparea la putin timp de la aplicare mirosul.
Mi se pare ca parca nu isi merita banii, sunt mai scumpe decat alte BB Cream-uri, de ex. Missha si nu sunt mai bune. Oricum, la inceput cand le-am testat am fost destul de incantata, insa apoi le-am dat unei prietene pentru ca nu imi mai placeau deloc.
Bine, depinde de la persoana la persoana, sunt sigura ca exista multe persoane care le adora :)
Te pup!: *
Claudia's Choice a spus…
am si eu 2 mostre asiatice acum in teste, sunt tare curioase de ele!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, îmi pare rău să aud acest lucru. Poate cineva din echipă va citi comentariul tău și se va remedia acest lucru pe viitor.
Am să revin cu un review complet al spumei, însă tind să acord mai mult credit produselor cu AHA. BHA-ul (acidul salicilic) mi-a cam uscat tenul atunci când îl foloseam. În schimb, mi s-a părut excelent pentru acneea de pe umeri și spate. Am folosit un gel cu BHA în trecut și m-a scăpat de coșurile de pe umeri.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Bianca!
Toma Aurora a spus…
Merci, Camelia! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Dorina, până și Cătălinei îi sunt puțin deschise. Însă cu o pudră mai închisă se rezolvă. Aștept să văd cum se mai comportă, apoi voi scrie despre BB cream-urile lor. Și eu sunt de părere că cel de la Missha ar fi o variantă mai bună, însă depinde și de tipul de piele, după cum ai afirmat și tu.
Mulțumesc pentru părerea exprimată! Te pup cu drag!
Toma Aurora a spus…
Claudia, să le folosești cu plăcere și să ne povesteți despre ele pe blog :D.
Pupici!
Ella a spus…
M-au contact cei de la Makeup Shop după ce au văzut comentariul. :D Eu oricum am continuat să cumpăr de la ei și aș mai fi făcut-o, dar am și eu pititcii mei.
La mine acidul salicilic are efecte foarte bune la punctele negre, dar și la coșuri. De când folosesc zilnic un gel de gurățare (Pure de la Garnier) care are acest ingredient în compoziție, rar mai mi-a apărut câte un coș pe față. Iar mie până acum nu mi s-a întâmplat să-mi usuce tenul. Depinde oricum de la o persoană la alta, e normal.
Am în plan să încerc și ceva cu AHA, sunt curioasă dacă o să mă încânte mai mult. :D
Loredana a spus…
Dragut, dragut! Sa le folosesti cu drag pe toate! :)
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Loredana! Pupicei!