Noutăți de pe Iherb



   Aceasta este prima comandă plasată pe Iherb.com după ce s-a schimbat politica de taxe pentru livrare. În trecut site-ul avea acea taxă de 4$ valabilă pentru comenzi sub 40$, însă de ceva vreme s-au schimbat taxele de transport, mărindu-se puțin. Pentru comanda aceasta am plătit 4,5$ pentru transport, valoarea produselor fiind sub 40$, iar greutatea lor fiind mică, undeva la o jumătate de kg. Pentru a beneficia de transport prin International Airmail, comanda trebuie să nu aibă o greutate mai mare de 1,8 kg.

   Pachetul a ajuns repede din SUA, în 2 săptămâni. A sosit la poșta locală, în perfectă stare. Nu am comandat decât două produse pentru mine: un gel de curățare și un ser antirid de la Neoteric. Pe ambele le aveam de ceva timp în wishlist, dar am așteptat să termin produsele similare pe care le aveam începute. 
   Deși nu folosesc produsele decât de câteva săptămâni, am să vă prezint primele mele păreri legate de ele, urmând ca peste 2-3 luni să revin cu recenzii complete. Gelul de curățate (8$- disponibil aici) are calificativ maxim din partea mea și cred că n-o să-mi schimb părerea despre el. Curăță perfect pielea, este foarte blând cu ea și n-o usucă. Poate fi folosit și pentru spălarea ochilor, pentru a îndepărta fardul de pleoape și mascara. Vă imaginați doar cât de blândă poate fi această formulă. Au fost zile în care l-am folosit și de 4 ori, pentru că am fost nevoită să-mi schimb machiajul, însă nu mi-a uscat deloc pielea. E destinat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile. Se folosește numai cu apă caldă, altfel nu face spumă mai deloc.
   Serul anti-rid (16$- disponibil aici) are o concentrație mare de AHA, de 14%. Se zice că la început arde puțin pielea, însă eu am mai folosit creme cu 10- 12% AHA și nu am mai avut senzația de arsură de data aceasta. Îl folosesc dimineața și seara, pe post de cremă hidratantă. Are textura lichidă, e precum apa, iar de aceea trebuie să am grijă când torn din flacon. Fiind atât de lichid, se întinde foarte rapid pe piele și se absoarbe la fel de repede. E o foarte bună bază de machiaj, nu lasă nicio peliculă și nu face scămuțe. În bărbie, acolo unde am puncte negre, am observat din nou acel fenomen de purgare, în sensul că toate coșurile negre ies la suprafață, sub forma unora albe ce se storc foarte ușor, fără să lase semne pe piele. Și sora mea și-a luat acest produs și mi-a zis că a observat acest lucru, tot în zonele în care are puncte negre.
   În această săptămână de când folosesc cele două produse am observat că tenul meu gras a devenit aproape normal, secreția de sebum devenind una medie. Sunt conștientă că nu poate fi vorba de un efect pe termen lung, însă m-am bucurat să descopăr că produsele pot ține tenul gras sub control.

Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
clenserul l-am avut si am fost foarte multumita de el
Ella a spus…
O să rămân cu gândul la ambele produse! Mi-a plăcut ce am citit despre ele și din câte știu produsele de firma asta au și ingrediente foarte ok.
Eu n-am plasat până acum nicio comandă pe iherb dar e în plan, am un wishlist luuung! :D
Pupici
All that beauty a spus…
Ce produse interesante! Nu le-am testat pana in prezent, insa m-ar interesa deoarece prefer exfolierea chimica. Le voi adauga in wishlist si cu siguranta mi le voi achizitiona. Multumim pentru review! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Bianca, mă bucur să aud acest lucru pentru că și mie mi se pare un produs foarte bun :).
Toma Aurora a spus…
Mihaela, eu mereu stau cu frica în sân să-mi ajungă cu bine pachetele Iherb. N-am avut deloc probleme în acești 3 ani de când cumpăr de la ei, dar am citit despre atâtea cazuri cu pachete rătăcite...
Sper să ai experiențe ok cu ei atunci când te vei decide să comanzi. Au multe produse interesante și ceaiuri foarte bune.
Toma Aurora a spus…
Simona, de când am decoperit exfolierea chimică nu mai utilizez scrub clasic. Mi se pare că nu mai am nevoie, acestea cu AHA fiind suficeint de puternice pentru a curăța bine pielea. Mie produsele Neoteric mi se par și destul de accesibile, comparativ cu alte branduri.
Pupicei!
Loredana a spus…
Mmmm suna interesant!
Claudia's Choice a spus…
si eu vreau sa mai dau comenzi pe iherb, dar m-a cam ofticat modificarea de taxe
Toma Aurora a spus…
Loredana, sunt bune. Îmi plac :)!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
O, daaa!
Eu am observat că atunci când adaug produse grele, gen ulei de cocos, cresc taxele mult :(. Dar o să mai cumpăr lucruri ușurele, precum produse de față sau cutiuțe de ceai.