Noua mea geantă



  Nu am o pasiune pentru genți, destul de rar îmi cumpăr una nouă. În ultimele 4-5 luni am purtat o singură geantă, de designer, primită de la sora mea. Recunosc că m-a încântat și faptul că era un produs scump și bine lucrat, dar și că era colorată într-un maro pe care-l puteam asorta oricărei ținute. Însă am zis să-i dau o pauză, pentru a nu o uza și de atunci mă folosesc de geanta crem din fotografia de mai sus, pe care am ales-o din creditul meu de blogger, de pe Oasap.com.



   Geanta e un model clasic, cu baretă. I se poate atașa și curea, în caz că preferați s-o purtați pe umăr. Materialul este sintetic, puțin lucios. Nu are un aspect ieftin, însă nici nu pot afirma că geanta e una deosebită. Costă în jur de 160 lei, destul de mult din punctul meu de vedere. Mai puneți puțin și vă luați un model din piele de pe Elefant. O consider o piesă basic, bine compartimentată, încăpătoare, însă la capitolul calitate nu excelează. O găsiți aici.



   Tot de pe Oasap mi-am ales o agrafă cu animale marine, aurie. Mai am câteva similare, dar cu frunze, comandate tot de pe acest site. Îmi plac aceste accesorii pentru păr, sunt ieftine (2$) și de calitate.


   De la poșta vamală am ridicat azi un colier cu bănuți comandat de pe Ebay.com. Nu-i mai rețin prețul exact, însă a costat în jur de 4$ și a ajuns în țară în aproximativ 2 luni din momentul plasării comenzii. El poate fi găsit în mai multe magazine de pe platformă, trebuie doar să dați căutare după „ coins necklace”.

                                Elefant.ro - Premium

    Fetelor, începând cu această seară se dă startul nopților albe pentru shopping pe Elefant.ro. Se anunță un val de reduceri fără precedent, așa că presimt că n-o să adorm prea curând. Am pe wishlist o geantă cu franjuri și o pereche de ochelari de soare, însă trebuie să-mi calculez bine bugetul. Am făcut multe cumpărături în ultima vreme și încă mai am în plan să iau un palton și o pereche de blugi negri.



Comentarii

Unknown a spus…
foarte frumoasa geanta! sa o porti cu placere
Gutu Bianca Lucia a spus…
foarte faina geanta si modelul si culoarea ei, nici eu nu imi cumpar des genti dar tot asa port foarte multe luni aceasi geanta :)
Toma Aurora a spus…
Irina, mulțumesc! :)
Toma Aurora a spus…
Bianca, uneori port una până se rupe. Cele care nu sunt din piele se strică destul de repede.
Irina a spus…
Agrafa m-a cucerit.
Sa le porti cu drag.
Mihaela Pojogu a spus…
Faina geanta, imi adduce aminte de una asemanatoare cu doua fete. Trag acum un ochi sa vad daca e simpla sau nu. Spor la cumparaturi si alegeri inspirate. xoxo
Loredana a spus…
Frumoasa geanta cea noua...sa o folosesti cu drag! :)

Pupici
Descude a spus…
Nu stiam ca au si genti pe elefant.ro :), eu asociam site-ul cu carti de lectura! Am intrat acum si am vazut ca au multe categorii de produse, ce-i cu mine? :))
Deena a spus…
Va suna cam "ass kissing", dar here goes. Imi place enorm la tine ca indiferent de colaborare spui verde in fata ce si cum. Ai vazut cred ca si eu incerc sa fac acelasi lucru, cu puncte bune si puncte slabe. Nu e general valabila regula, am vazut de multe ori hainute chinezesti care aratau dubios de la o posta si totusi erau ridicate in slavi. Culoarea gentii e frumoasa, dar pacat de finisaje. Adevarul e ca eu am o teorie conform careia cu varsta devenim tot mai pretentioase. La mine cel putin stiu sigur ca se aplica. Unele genti care pe vremuri ar fi trecut ca ok, acum mi se par cel mult hidoase!:))
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Irina! :)
Toma Aurora a spus…
Merci, Miha!
Momentan iau o pauză, cam până la jumătatea lunii februarie, dar apoi mă apuc iar de cumpărături.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Loredana!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Hei! Ah, dar câte chestii au. Eu mi-am luat parfum și cosmetice de la ei, dar și lumânări parfumate. Cărți mai rar, când prind promoții bune, în rest iau cărți doar din anticariat.
Elefant a devenit un fel de mall online, așa mi se pare.
Toma Aurora a spus…
Diana, am observat acest lucru în postările tale. Eu am renunțat să citesc anumite bloguri tocmai din pricină că persoanele ce le dețin cosmetizează mult adevărul despre produse. Mi se pare normal să ne exprimăm părerea sinceră, nu ne taie nimeni capul pentru asta și dacă pierdem colaborarea, asta e, nu pică cerul. Mai nasol e să faci o recomandare, cineva s-o ia de bună și să fie dezamăgit de produs. Gentuța asta e frumușică, dar n-o văd ca fiind prea rezistentă și există alternative mai ieftine și mai ok, chiar și în magazinele no name.
Am observat și eu că în ultima vreme vânez mai mult calitatea. Vreau mai puține lucruri, dar mai bune, mai rezistente, care să nu se demodeze foarte repede. Cred că toate avem un șir lung de hidoșenii în spate, îmi amintesc acum de niște pantofi... :D.
Alina a spus…
si eu obisnuiesc sa port o singura geanta pe perioada destul de lunga.

imi place geanta ta noua, chiar daca eu n-am purtat genul acesta.
Camelia Andrasescu a spus…
Mie imi place maxim geanta cu franjuri si colierul. Pupicei.
Toma Aurora a spus…
Alina, mulțumesc!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Merci, Camelia!
Cea cu franjuri e din piele și are un preț asemănător celei de pe Oasap, însă mi se pare mult mai frumoasă și cred că și calitatea sa e superioară.
Claudia's Choice a spus…
sa le folosesti pe toate cu drag! geanta are o culoare interesanta!
Lorena's blog a spus…
E foarte frumoasa geanta, si colierul, de altfel. :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Lorena!
Unknown a spus…
Buna, Aurora!

Ti-ai comandat pana la urma geanta cu franjuri de pe elefant.ro?
Dupa ce am vazut-o aici la tine in postare, mi-am comandat si eu una, dar din pacate inca nu am primit-o...si a trecut aproape o luna cred de la data comenzii...
Astept raspunsul tau, multumesc!
Toma Aurora a spus…
Bună, Diana! Nu, nu am luat geanta, însă sora mea așteaptă o comandă din luna decembrie și i-au zis că lunea aceasta i-o vor livra și încă n-a ajuns la ea :(. Eu am luat doar un parfumel recent și a ajuns foarte repede, în 2 zile, dar ea și-a luat ceas și un tablou, deci la produsele acestea s-ar putea să fie probleme. Cineva spunea pe fb că unele obiecte se livrează și după 3-4 luni :(.
Toma Aurora a spus…
Apropo, și lumânările se livrează greu. Mie mi-au venit într-o lună.
Unknown a spus…
Din cate retin de atunci modelul acela de geanta se fabrica handmade. probabil inca un motiv in plus sa se intarzie livrarea produsului...
Multumesc mult de raspuns! Te admir foarte mult pentru tot ceea ce faci!
O seara frumoasa in continuare!
Toma Aurora a spus…
Îți mulțumesc și eu pentru apreciere. M-a bucurat foarte tare comentariul tău! Weekend plăcut, Diana!