Comandă Sheinside



   În luna octombrie mi-am comandat o rochie albă de pe Asos, cu flori aplicate ( postare despre ea găsiți aici). Pentru că mi-a devenit rapid foarte dragă, m-am gândit că ar fi cazul să caut o pereche potrivită de cercei foarte mici, pe care să-i pot purta alături de rochie. Zic foarte mici pentru că nu mă împac prea bine cu cerceii, port foarte rar iar atunci prefer să fie cât mai discreți și ușori.

   Cerceii i-am găsit destul de repede, pe Sheinside. Sunt o alternativă foarte accesibilă a cerceilor margarete de la Marc Jacobs. Varianta originală costă 175 lei și este confecționată din metal, fără a fi placată cu aur. Prin urmare, alternativa de pe Sheinside este o opțiune pentru cei cărora le place modelul, dar care nu vor să cheltuiască mult pe cercei.
    Prețul de pe site este de 6$. Mi-au ajuns într-o lună la poșta vamală, nu am plătit nimic pentru transport și nici pentru a ridica pachetul de la poștă. Plata am făcut-o prin PayPal. Pe site îi găsiți dând search după glaze gold flower.  Recunosc că sunt încântată de ei, nu mă așteptam să fie așa drăguți. La ureche arată prețios, par lucrați dintr-un material scump. 



    Celălalt produs comandat a fost rochia de mai sus. Nu am început cu ea pentru că nu sunt foarte încântată de ce am primit. În primul rând, rochița este mică, deși am comandat măsura L. Mi se pare echivalentul unui XS/S, fiind strâmtă mai ales în zona umerilor. Apoi, vine însoțită de o jupă oribilă, dintr-un material lucios și foarte subțire, ce se destramă precum dresurile dacă trag puțin de el.



   I-am dat jupa aceasta jos și am să cumpăr o rochiță basic, din bumbac, pentru a o purta pe dedesubt. În rest, rochia e foarte frumoasă, dintr-o dantelă subțire, dar care arată bine. Pentru ea am plătit 28$, preț promo. Prețul standard al rochiei este de 48$, mi se pare total nejustificat. Și cei 28$ îi consider aruncați pe geam și sper ca măcar o dată să o port, căci mi s-a desprins deja dantela la un umăr. E foarte subțire, după cum spuneam. 
   Mai aștept o rochie roșie asemănătoare de la Sheinside- pe aceea mi-a comandat-o sora mea de Moș Nicolae- după care mă potolesc și nu mai iau rochii de la ei sau de pe alte site-uri asiatice. Calitatea lasă de dorit, de multe ori, și adesea am probleme legate de lungimea rochiilor. Iar cu banii respectivi îmi pot lua de pe Asos ori Kurtmann o rochie din dantelă de o calitate superioară și care să-mi vină potrivită ca măsură.

Comentarii

Unknown a spus…
Superbe! Îmi place alegerile tale, Aurora. Să le porți cu drag! ^^
Gutu Bianca Lucia a spus…
pacat de rochita...eu m-am invatat minte sa nu imi mai comand rochii de la chinezi, am avut si eu probleme cu marimile :(
Camelia Andrasescu a spus…
Oh, imi pare tare rau pentru experienta asta! Din pacate nu stiu de ce procedeaza asa, la un moment dat toata lumea va renunta sa cumpere de pe astfel de site-uri. Te pup draga Aurora!
Miu Miu a spus…
Rochita nu merita acei bani clar, nu stiu de ce naiba cateodata shimba produsele, eu am comandat o rochie era super draguta, si apoi am mai luat una pentru o prietena, si era alta calitate :(

Te pup, beauty.

www.miu-miu.ro
cris a spus…
Ce frumosi sunt cerceii, arata minunat! sa ii porti sanatoasa!
Imi pare rau de rochie, am mai patit-o si noi cu hainele, e chiar naspa. Chiar azi ne-a venit si noua o gecuta de la ei care tot L trebuia sa fie si ea saraca cred ca abia e m, m-au enervat la culme, sunt niste tampiti astia, eu chiar cred ca pentru bloggeri dau alte haine, iar pentru clienti obisnuiti au altele mai proaste, altfel chiar nu imi explic diferenta asta de calitate dintre hainele pe care le primeam inainte cand colaboarm cu ei si cele pe care le primesc acum cand comand din banii mei (ca sa nu mai zic si de timpul in care le prelucreaza) :P
Pupici!
Ella a spus…
Cerceii sunt frumoși foc, la fel și rochița dar păcat de calitatea care lasă de dorit. :(
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Cris, fix asta este părerea pe care mi-am exprimat-o și eu de curând. Sigur dau haine mai bune bloggerilor, pentru că aceștia sunt citiți de multă lume iar SheInside reușește să facă astfel un fel de publicitate mincinoasă. Am colaborat și eu cu ei și n-am avut nicio problemă, dar din vară, de când am mai luat câte ceva din banii mei, mai mereu am avut probleme. Iar despre timpul de prelucrare, mi s-a întâmplat să aștept și o lună până să-mi trimită pachetul, deși banii îi iau instant din contul meu.
Eh, măcar sunt cerceii drăguți...
Vă pup, fetelor!
Toma Aurora a spus…
Merci, Mihaela! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Miu, eu una nu mai comand rochii de la ei :(.
Pup back!
Toma Aurora a spus…
Camelia, presimt că acolo se va ajunge. Pe pagina lor de fb multă lume se plânge. E frustrant și faptul că aștepți una, două luni după pachet iar apoi te trezești că ai primit ceva mult sub așteptări.
Și eu te pup!
Toma Aurora a spus…
Bianca, modelul este foarte frumos, de când am văzut-o prima oară mi-am dorit să fie a mea și urmăream des stocul, să văd dacă o mai prind. Dacă știam de la bun început, nu mă mai agitam.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, dragă Larisa!
Adina Aruştei a spus…
ce finuti sunt cerceii!
Unknown a spus…
Aurora am o intrebare. Am dat si eu o comanda pe sheinside de 2 rochii. De pe data de 27 dec la status scrie ca a intrat in tara, dar caut pe site-ul postei romane, in aplicatia track and trace, si ea nu apare. Stii cumva cat mai dureaza sa apara si la ei ca a ajuns ca sa pot merge sa o ridic? Sau ar trebui deja sa imi fac probleme legate de faptul daca le voi mai primi sau nu?
Multumesc anticipat
Toma Aurora a spus…
Bună, Andreea!
Coletele nu mai pot fi urmărite pe site-ul poștei române pentru că vin prin Olanda și nu se mai înregistrează la vamă. Ele ajung acum la oficiul poștal normal, cel puțin așa am pățit eu cu ultimele pachete. Nu am putut să le mai urmăresc. Dacă îți apare ca fiind intrat în țară, atunci mai așteaptă puțin, nu cred că s-a pierdut pe undeva.
Mihaela Pojogu a spus…
Cerceii sunt adorabili, nepotriviri s-au intamplat si prin colaborare. Am ramas uimita cand am vazut la o fusta la descriere o lungime ce se deducea a fi midi, fete care au primit-o si postat la ei pe site o arata mini. Evident am ocolit-o.
Astept doua produse si sunt curioasa de calitatea lor.
Toma Aurora a spus…
Miha, sper să nu întâmpini niciun fel de problemă cu produsele comandate!
Am observat diferențe și la material, în pozele fetelor: la unele materialul era lucios ori transparent, la aletele arăta foarte ok.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina!:*
Claudia's Choice a spus…
cerceii sunt foarte simpatici! pacat insa de rochita! daca ma apuca zbenghea sa comand de pe site-uri asiatice, nu iau haine, mi-e frica de marimi :)
ilda76 a spus…
Andreea, imi permit sa iti raspund si eu, stiu ca Aurora nu se va supara! Ma aflu in situatie absolut identica! Dupa statusul mentuonat de tine: "27 decembrie, intrat in tara", au updatat azi anuntand ca a mea comanda se afla in prelucrare la biroul BSI Bucuresti! Nu iti face probleme, va ajunge! Doar ca rabdarea e chiar pusa la incercare! :))


Aurora, draga mea, sa le porti sanatoasa! In ceea ce priveste rochita, te-ai adaptat situatiei, va arata foarte bine astfel! Pupicei! :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, mulțumesc că i-ai oferit Andreei un răspuns concret. Știi că întotdeauna am salutat intervențiile tale, niciodată off topic, mereu menite să ajute pe cineva.
Da, i-am venit de hac, o să revin cu poze la vară. Am discutat cu Cătălina și am zis că imediat cum dă căldura mai ne punem și noi pe pozat. Până atunci nu mă mai încumet :D. Pupici, Ilda!
Toma Aurora a spus…
Claudia, sunt decalate măsurile. Eu aș mai lua pulovere, bluze. Acolo știu că pot lua M/L și-o să-mi vină sigur precum un S/M. Dar la rochii e nasol cu lungimea, pantalonii sunt croiți aiurea, fustele sunt cam scurte...
Rokolla a spus…
Imi plac cerceii sunt foarte draguti!