Apa micelară Garnier


   Apa micelară a devenit repede un hit. Orice femeie își dorește un demachiant express, care să îndepărteze dintr-un singur gest machiajul, să nu lase pielea lipiciocioasă ori uleioasă și care să nu irite ochii sau pielea sensibilă din jurul acestora. Iar apa micelară se pare că răspunde acestor așteptări.

   Am folosit multe ape micelare de când acestea au apărut pe piață. Pe cea foarte populară, de la Bioderma, încă n-am apucat s-o testez, însă următoarea pe care o voi cumpăra va fi aceea. Din curiozitate voi lua o sticluță la 100 ml pentru a vedea dacă sunt diferențe între ea și favoritele mele: apa micelară de la Nivea și cea de la Garnier.
   Nefiind fan al produselor Nivea, am fost plăcut impresionată de apa lor demachiantă, mi se pare un produs foarte bun și accesibil (cca.20 lei), care nu necesită clătire după utilizare. Apoi, după ce am consumat flaconul, am ales din DM o apă micelară de la Garnier- un produs foarte apreciat femei, despre care sunt convinsă că ați citit pe foarte multe bloguri și în numeroase reviste.



    Un recipient conține 400 ml și costă 30 lei în magazinele DM. Probabil în supermarketuri e mai ieftină, am auzit că-n unele locuri costă și 18-20 lei. Producătorul zice că un flacon e suficient pentru 200 de utilzări și e posibil să aibă dreptate, căci produsul se consumă foarte greu. Nu se evaporă de pe discheta demachiantă, aceasta rămâne umedă pentru multă vreme și de aceea nu e nevoie să folosim mult produs pentru o singură utilizare. 
   Apa micelară de la Garnier îndepărtează rapid machiajul ochilor, nu usucă pielea și mi se pare ok și pentru ștergerea produselor rezistente la apă. Noul meu fond de ten, cel de la Estee Lauder, îmi dă mari dureri de cap în fiecare seară, cu un demachiant cremă (am unul de la Orlane) nu reușesc să-l îndepărtez. Chiar și după folosirea unui gel de curățare tot mai rămân cu pete ici colo. Însă această apă demachiantă îl șterge rapid. 
   Produsul are un miros foarte discret, care nu deranjează. E blând cu pielea și niciodată nu mi-au lăcrimat ochii după utilizarea sa. Nici dacă aș vrea n-aș putea să-i găsesc un defect, nu mă mai surprinde popularitatea sa și pot spune că luând în calcul toate cele trei aspecte- calitate, cantitate, preț- apa micelară de la Garnier e un demachiant de top. În caz că surata sa de la Bioderma nu mi se va părea mai acătării, am să cumpăr această apă micelară din nou, fără îndoială.
   

Comentarii

Ella a spus…
Mă bucur că îți place, e și preferata mea! :D
Mie Bioderma Sensibio și aceasta de la Garnier mi se pare exact același lucru! Și nu sunt singura care crede asta, iar lista de ingrediente e dovadă că mare diferență între ele nici nu are cum să fie! :D
Pupici
Feeric Studios a spus…
Și mie mi se pare un produs foarte bun la un preț pe măsură. Am cumpărat această loțiune tot după ce am tot citit despre ea pe blogurile de la noi. Tot de la Garnier îmi place mult și demachiantul lor bifazic pentru ochi.

Pupici
Anonim a spus…
Toate fetele iubesc iubesc apa asta micelara. Cei drept e si buna.Pe mine nu ma ajuta prea mult la indepartarea rimelul waterproof.Dar nu-i o problema.In rest e foarte buna. pupici :*'
http://iv-dorys.blogspot.ro/
Camelia Andrasescu a spus…
|Trebuie cu siguranta sa o incerc si eu! Dar dupa ce mai epuizez stocurile...
Unknown a spus…
Eu folosesc lotiunea micelara de la Ivatherm. In fiecare an de black friday au 50 % reduce pe site la toate produsele .. si imi fac stoc :D dar la pret intreg e destul de scumpa.. asa ca o alternativa mi-ar prinde bine.Multumesc de sugestie.
Adina Aruştei a spus…
n-am apucat sa o incerc.. inca mai am Bioderma, Eucerin si inca vreo 2 :))
Loredana a spus…
Eu am cumparat acest produs prin vara anului 2014 si a fost aproximativ 20-25 de lei. Foooarte spornic, foooarte bun - preferatul meu dupa La Roche Posay! :)
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mihaela, mulțumesc pentru informație. Atunci probabil nici n-am s-o mai încerc pe cea de la Bioderma și am să continui s-o cumpăr pe aceasta. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea, dacă n-aș fi citit despre ea în mediul online cred că nici n-aș fi băgat-o de seamă la raft. Nu prea îmi plac produsele de la Garnier, însă aceasta apă și șampoanele Ultra Doux mi se par produse bune. Bifazicul nu l-am încercat încă, mulțumesc pentru recomandare. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Nu am încercat să îndepărtez un astfel de rimel cu ea, dar îmi amintesc că în vară, atunci când foloseam mascara rezistentă la apă, numai cu ulei reușeam s-o șterg bine, bine.
Pupicei, Iv!
Toma Aurora a spus…
Camelia, sper să îți fie pe plac. Și eu am zis că e obligatoriu s-o încerc după ce am citit atâtea păreri pozitive despre ea :D. Pup!
Toma Aurora a spus…
Hei, Iulia! :D
Am căutat-o acum, e cam scumpă la preț întreg, dar de black friday se mai domolește prețul :D.
Să știi că trebuie s-o încerci pe cea de la Garnier. Eu am s-o caut prin supermarketuri de acum încolo, acolo unde fetele zic că este și mai ieftină. Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Ohoho, Adina! Stoc suficient pentru întreg anul 2015! :D
Toma Aurora a spus…
Loredana, în DM mai toate produsele au prețuri umflate față de supermarket. Data viitoare schimb locația :D.
Anonim a spus…
Am aceiasi problema cu fondul de ten care nu pare niciodata sa 'iasa la spalt'! :))) Merci pentru 'picatura care a umplut paharul' :P Am citit in foarte mult locuri despre acest produs si acum se pare ca sunt nevoita sa il pun si eu pe lista de cumparaturi! :*
Anonim a spus…
Buna! Acum recent vorbeam cu prietenele mele despre apa micelara Garnier si imi spuneau ca sunt foarte incantate de ea. Eu inca mai ai Bioderma hydrabio si una neinceputa de la La Roche Posay. Probabil dupa ce le voi termina, adica cam pe la vara :)), am sa o iau si pe cea de la Garnier, si daca ma va convinge voi ramane la ea mereu.
Toma Aurora a spus…
Hei, să știi că eu uneori dădeam de două ori cu gel de curățare și abia atunci se curăța de tot fondul de ten. Chiar este eficientă această apă micelară, îndepărtează fondul de ten, rimelul fără să fie nevoie să insist prea mult.
Toma Aurora a spus…
Diana, să vezi ce triste vom fi noi, fetele, dacă pe viitor cei de la Garnier vor înceta s-o mai producă. Ei au obiceiul să schimbe des produsele, sper ca în cazul ei să rămână la această formulă. Sper să-ți placă și ție, să ne ții la curent.
Claudia's Choice a spus…
e pe wishlistul acestui an, impreuna cu cea de la nivea.
ilda76 a spus…
As cam risca sa bag mana in foc ca Bioderma nu-ti va parea mai acatarii! Vorbesc bazandu-ma pe propria experienta! M-a scutit garnier de toata alergatura haotica dupa promotiile Biodermei! :P
Puuupp!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Claudia, mi-a plăcut tare și cea de la Nivea :).
Toma Aurora a spus…
Ilda, rămân la Garnier atunci. Deja prea multe voci spun să nu există diferențe mari între cele două ape. Pupici!