Obsesia zilei: Bijuterii cu bănuți



   Fetelor, azi vă povestesc despre ultimele mele achiziții de pe Ebay. Două bijuterii în nuanțe aurii, pe care le-am găsit la prețuri foarte mici. Pentru cine nu e familiarizat: pe Ebay se găsesc mai toate accesoriile pe care le vedem pe Romwe, Choies, SheInside. Mult mai ieftine și cu transport gratuit, ori cu livrare ce costă câțiva cenți. 


    Prețurile sunt mult mai mici, după cum spuneam. Un exemplu elocvent este colierul cu bănuți pe care l-am comandat. Cândva era disponibil și pe Oasap, unde costa 16$. Eu l-am cumpărat cu mai puțin de 4$. Îl găsiți și pe argintiu, la același preț, căutând coins necklace pe site. Sunt foarte mulți vânzători din Asia care-l au pe stoc.
   De pe Oasap am comandat recent două coliere similare, tot cu bănuți. Unul argintiu și unul de culoarea bronzului. Nu le-am găsit pe Ebay încă, dacă o să apară pe parcurs am să vă las linkuri. Aștept să-mi vină comanda pentru a vă anunța dacă sunt de calitate, ele fiind identice cu niște coliere de la Free People. În poze!
   Cerceii cu bănuți, de asemenea, au fost foarte ieftini, în jur de 1,5$. Țin minte că i-am văzut și pe Asos, costau 8 lire. Asos nu vinde chinezării în general, însă în secțiunea bijuterii și în cea a ochelarilor are și produse de acest gen. Cerceii îi puteți găsi căutând pe site coins earrings.

   Partea proastă a comenzilor de pe Ebay e că ajung foarte greu. Pentru cele două produse de mai sus am ca dată estimată pentru livrare 20 ianuarie. Am mai comandat de câteva ori de pe site și de regulă pachetele au ajuns la mine în 2-3 luni, dacă erau expediate de cineva din Asia. Însă am în plan să port accesoriile când se va încălzi afară, deci nu este mare grabă.
  

Comentarii

coco a spus…
nu ma dau in vant, dar nici nu-mi displac!