New in: Ceas Guess




   Ultima postare din acest an o voi dedica ultimei mele achiziții, un ceas Guess rose gold. Nu sunt fan ceasuri, rar port unul la mână, însă mereu am considerat ceasul ca fiind un accesoriu de bază, îndeosebi pentru bărbați și, mai apoi, pentru femei. Poate nu la fel de important ori popular precum cerceii, însă cu siguranță și femeile își doresc să poarte, uneori, un ceas frumos la mână.

   Ceasul este comercializat de CeasMania. M-ați întrebat, atunci când am scris un articol pentru ei de Black Friday, dacă produsele lor sunt originale. Sunt, eu aveam încredere dinainte să primesc ceasul, pentru că eram la curent cu discuțiile de pe grupurile de comerț electronic și acolo se făcea trimitere către CeasMania ca fiind singura sursă sigură de ceasuri Guess, însă acum vă pot împărtăși experiența personală.
  Mai mult, până la finalul anului site-ul are reduceri de 50%, așa că articolul vă poate fi de folos în caz că doriți să vă luați un ceas nou, la preț promoțional, pe ultima sută de metri.





   Am optat pentru modelul W0290L2, un ceas rose gold, cu cadran alb, sidefat, decorat cu ștrasuri. A fost alegerea mea pentru că îmi plac accesoriile aurii și pentru că port foarte des haine albe. Inițial ceasul costa 1121 lei însă de Crăciun a intrat la reducere și noul său preț a fost de 560 lei. Momentan este out of stock. 



   A venit însoțit de certificatul de garanție, în ambalaj original, cu toate etichetele atașate. Primul lucru pe care l-am observat, atunci când l-am scos din cutie, a fost faptul că este mare și greu. Trebuie să-i mai scot câteva zale, căci îmi iese de pe încheietură. Procedeul de reglare a unei curele de ceas cu zale este foarte simplu, eu le modificam în copilărie de le săreau capacele folosindu-mă de trusa de scule a tatei. În caz că sunteți interesați, vă las în compania unui tutorial, găsit pe Youtube.



Comentarii

cris a spus…
E foarte dragut! sa il porti sanatoasa! <3
si eu imi doresc de mult timp un ceas Guess, dar si redus cu 50% mi se pare cam scump, ma mai gandesc daca investesc anul asta in el sau nu :))
Te pup si iti doresc un An Nou minunat!
Georgiana a spus…
Este foarte frumos si imi imaginez cat de bine s-ar potrivi tinutelor tale de vara, in nuante de alb si bej.
Sa te bucuri de el! :)
Si eu am comandat unul, zilele viitoare il voi ridica (no name, cu curelusa neagra din piele, iar cadranul personalizat - adica am ales fontul cifrelor, fundalul).
Pupici
Bianca Ionescu a spus…
Ai plătit un preț foarte bun pe el și arata superb!
Sa il porti sănătoasă!
Loredana a spus…
Este foooarte dragut ceasul! Sa il porti cu madrie! :)
Puppici si La multi ani!
Unknown a spus…
Să-l porți cu drag, Aurora! ^^
Și mie mi-ar plăcea câteva ceasuri în noul an. Trec pe wishlist :)
All that beauty a spus…
Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau un ceas, insa nu m-am hotarat care anume. Este foarte frumos cel pe care l-ai ales tu. Sa il porti cu placere!...... Sa iti indice timpul unor momente frumoase in noul an!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, fetelor! Un an fericit să aveți, plin de bucurii și realizări.
Cristina, dacă pui ceva bani deoparte în fiecare lună, o să fie mai simplu să ți-l ei. Eu procedez așa cu parfumurile, vacanțele și cu hainele de pe Asos și nici nu-mi dau seama că am cheltuit prea mult. Îmi fac plicuri speciale, le decorez, e foarte funny și utilă schema asta . Am văzut că alte persoane procedează la fel dar se folosesc de borcănele și cutii mici. :
Toma Aurora a spus…
Georgiana, aștept să-l văd în fotografii. Unde se poate face un astfel de ceas personalizat?
La mulți ani, draga mea! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Bianca!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Larisa, merci! Sunt curioasă ce vei alege :D.
Toma Aurora a spus…
Simona, inițial doream ceva cu cadran mai simplu și curea albă, însă nu era pe stoc. Mulțumesc pentru urare. Un an nou perfect și să ne citim cu drag în continuare!
Ceasul este extraordinar de frumos!Sa il porti sanatoasa si iubita!Si mie imi plac ceasurile masive, aurii sau rose-gold insa eu prefer modelele Fossil, mai finute, clasice si delicate.Dar si acesta este cu adevarat special.Te pup!!
Toma Aurora a spus…
Este masiv ce-i drept. Și e mai greu decât un ceas bărbătesc clasic, deci nu e o opțiune pentru o iubitoare de accesorii delicate. Cred că următorul ceas pe care-l voi lua (peste multă vreme :D) va fi unul de la Fossil, aș vrea unul cu o curea clasică, cu găurele. Pupicei, Cleo!
flo's-beauty-blog a spus…
Buna,ceasul este superb insa am aruncat si eu un ochi pe site-ul respectiv si nu-l gasesc nicaieri.Chiar ma gandea si pe mine gandul sa-mi achizitionez un ceas mai ales ca-s reduceri destul de mari.
Daca nu cer prea mult poti sa postezi linkul ceasului tau?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Am sărit eu o cifră când i-am scris denumirea. Linkul către produs este aceste:
http://ceasmania.ro/peste-1000-lei/guess-w0290l2.html
Cum spuneam, este out of stock, însă e disponibil în continuare pe argintiu :D.
Claudia's Choice a spus…
sa il folosesti cu drag! arata de zile mari!
Rokolla a spus…
Imi place ceasul! Arata bine desi este destul de maricel. Ca sa fie pe gustul meu cred ca as fi ales unul argintiu. Cum nu este pentru mine ... iti doresc sa il folosesti cu drag
Toma Aurora a spus…
Este mare și greu, e destul de dificil de purtat zi de zi însă cu timpul m-am obișnuit cu el. Eu sunt la cealaltă extremă, prefer accesoriile aurii, însă admit că și cele argintii au farmecul lor.
Mulțumesc pentru urare, Rokolla! :)