Favoritele anului 2014


   A nins ca-n povești zilele trecute. Pentru că stau foarte aproape de munte am zis să dau o tură pe pârtie când, șoc și groază, ditamai cozile pe derdeluș, lume ca la balamuc la terasele din jurul pârtiilor. Așa că m-am consolat cu zăpada de acasă, am făcut un om de zăpadă răsturnat și mi-am propus să scriu un articol cu produsele și magazinele online preferate de mine în 2014. 
   Se poartă ca la finalul anului să tragem linie și să decidem ce ne-a plăcut cel mai mult în ultimele 12 luni. În funcție de tipul blogului, desigur! Eu am încercat să fac o listă răsfoind toate postările de peste an, amintindu-mi ce-am folosit cel mai des, de unde am cumpărat și-a doua, și-a treia oară, iar concluziile le puteți citi mai jos.

    În privința cosmeticelor aveam inițial o listă foarte lungă, însă le-am eliminat pe toate cele despre care aș fi putut spune „Mi-a plăcut mult, dar parcă aș încerca și altceva!” și am rămas doar cu cele pe care le-aș cumpăra oricând, fără să stau pe gânduri.


   Mascara Volume Collagene de la LOreal (review aici). Pe mine m-a ținut în jur de 9 luni acest rimel. În general arunc un tub de mascara după 2-3 luni de la deschidere pentru că-și schimbă consistența și mirosul, însă pasta acestuia s-a păstrat ca la început, din ianuarie pânăîn octombrie 2014. Următorul rimel cumpărat va fi cu siguranță unul aparținând aceluiași brand.


   Tuș cremă pentru ochi de la Calvin Klein. A fost preferatul meu și-n 2013. L-am comandat de mai multe ori de pe Strawberrynet după ce, inițial, l-am primit cadou pentru una dintre comenzi. 


   Fard de obraz cremă, duo, de la Pixi. Mărturisesc însă că folosesc mai mult partea maronie, mai puțin pe cea de culoarea piersicii. L-am cumpărat tot de pe Strawberrynet.


    Șampon+ balsam cu miere de la Garnier. Șamponul mi-a plăcut în mod deosebit, mi-a plăcut mai mult decât orice alt șampon, profesional ori nu, utilizat în 2014.


   Tratament leave-in de la CHI. Asigură protecție termică pentru păr și-l lasă foarte, foarte moale. Eu am avut flaconul mic, la 59 ml, însă în 2015 am să cumpăr un tub mai mare. 


   Vopseaua preferată: Recital Preference. După o experiență neplăcută avută cu Casting Creme Gloss, am dat o șansă și acesteia și m-am îndrăgostit de rezultat: culoare naturală, vopsea foarte blândă, tratament-mască inclus, de o calitate foarte bună (tratamentul este suficient pentru a fi folosit pe parcursul a 6 săptămâni). Despre rezistență nu știu ce să zic, eu folosesc o nuanță mai deschisă, care practic îmi decolorează firul de păr, nu-l colorează.


    Crema-tratament cu ulei de argan de la Erboristica. A fost cea mai bună cremă hidratantă folosită vreodată. Foarte hrănitoare, însă prietenoasă cu tenul meu gras. Nu-l făcea și mai uleios. Momentan folosesc produse ce conțin exfolianți, de la Neoteric, însă atunci când voi avea nevoie de o cremă hidratantă, la aceasta mă voi întoarce.


   Beauty de la Calvin Klein este cel mai elegant parfum accesibil pe care l-am folosit în acest an. Pe unele site-uri costă sub 100 lei, un preț mic pentru calitatea sa. Este parfumul grație căruia am primit cele mai multe complimente, este foarte persistent și merge folosit atât vara cât și în sezonul rece. Miroase a flori de iasomie.
   Îmi plac mai mult parfumurile Mugler, însă acelea nu merg cumpărate la întâmplare, având arome atipice. Beauty a fost un blind buy, n-am să regret niciodată că l-am comandat fără să-i cunosc mirosul.


   Uleiul de cocos încheie această listă, fiind un produs esențial în ceea ce mă privește. Îl folosesc pe scalp, pe lungimea părului, pentru demachierea ochilor. Întotdeauna am un borcănel la îndemână. Favoritul meu este cel de la Solaris, pe care-l cumpăr din magazinele naturiste, dar îmi place mult și varianta celor de la Now Foods (Iherb.com).

   Voi înșirui acum numele magazinelor online favorite :
-Asos.com: un mic rai pentru pasionații de modă. Sunt mereu cu ochii pe reduceri și am chiar și un pliculeț din hârtie în care strâng bani pentru rochiile, sandalele și articolele de lenjerie intimă care-mi fac cu ochiul. 
-Miniprix.ro: de aici cumpăr în special pantofi, ghete. Prețurile sunt mai ok decât pe Asos, iar calitatea este foarte bună. Cred că mi-am luat în jur de 10 perechi de încălțăminte din piele în anul 2014, de la ei. Ghetele și cizmele joase sunt marea mea slăbiciune, iar cei de la Miniprix aduc tot timpul modele noi, tendându-mă.
-Elefant.ro: de la ei comand parfumuri, cărți și cosmetice. Au reduceri tot timpul, prețuri bune și sunt foarte serioși în privința livrării.
-ro.strawberrynet.com: deși nu am mai cumpărat parfumuri de la ei, din pricină că le-am găsit online, în România, ceva mai ieftine, am continuat să comand ocazional produse pentru machiaj și pentru îngrijirea părului.


Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Asos cred ca e site-ul pe care il verific aproape zilnic. La fel si StrawberryNet. DE pe Miniprix am comandat doar o data pentru fetita niste cizmulite anul trecut si am fost o data la Otopeni , dar nu am gasit marimile mele si m-am lasat pagubasa! Si nici nu am incercat inca nimic din cele folosite cu succes de tine! Dar sunt tare tentante toate!
iar omul de zapada, ce sa zic, nu m-as fi gandit niciodata sa-l construiesc invers! Pupici draga Aurora!
Loredana a spus…
Si mie mi-a placut rimelul de la L'oreal Volume Collagen - primul meu rimel L'oreal si am fost foarte incantata! :)
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Camelia, eu am păcătuit recent pe Strawberrynet. Mi-au oferit o reducere de 20%, plus un bonus de 10%. La câte promoții aveau pe site mi-a fost imposibil să nu calc strâmb :D. Asos e o tentație permanentă, tot timpul găsești ceva frumos pe site. Mi se pare uimitoare categoria lor Sale, cu atâtea prețuri bune și produse disponibile în mai toate mărimile. Te pup, my dear!
Toma Aurora a spus…
Loredana, eu m-am decis să cumpăr Telescopic-ul acum, sper să fie la fel de bun precum Volume Collagen. Online prețurile sunt ok, însă în DM am observat că un rimel LOreal costă 70-80 lei. Ce-au mai crescut!
Ha ha, ce m-am amuzat cu prietenul meu de poza cu omuletul de zapada!E tare simpatic!!Inafara de uleiul de cocos, nu pot spune ca am avut vreo preferata din cele mentionate de tine.Vreau sa incerc setul Garnier cu miere si sa renunt la a ma vopsi o perioada buna.Acum am o nuanta foarte apropiata de culoarea mea naturala in par si diferenta este aproape insesizabila.Sper sa reusesc si sa nu fiu tentata de diverse nuante ispititoare!

Te imbratisez! :*
Toma Aurora a spus…
Hi hi! Am văzut o poză pe pinterest și m-am inspirat, numai că acel omuleț stătea în mâini :D.
Eu folosesc acum de la Garnier, tot de la Ultra Doux, varianta cu aloe vera. Am zis să mai alternez, însă parcă mai mult îmi plăcea varianta cu miere. Și mirosea mult mai frumos, părerea mea.
Am observat că te-ai vopsit și ți-ai tăiat breton, sper să ai tăria de a sta departe de vopsea o vreme. Și eu încerc, dar a trecut abia o lună :D.
Pupici, draga mea!