De Moș Nicolae




   A trecut Moș Nicolae și pe la voi? La mine a sosit în două reprize. Prima oară i-am jucat eu rolul, cumpărându-mi un aparat foto, un telefon și o tabletă nouă. Livrarea a durat ceva, nu mi-a ieșit perfect schema căci tableta o să ajungă la mine abia săptămâna aceasta.

    Cea de-a doua vizită a moșului a avut loc azi dimineață. Pe lângă tradiționalele dulciuri, după care tânjim cu toții în această zi încă de pe vremea când eram prichindei, am găsit sub bradul cel mic o șosetuță secretă. În ea stăteau pitiți ciorapi-tigru (mi se spune Tigruț) și lumânarea cu aromă de pere caramelizate de la Yves Rocher. Se vede că acest moș mi-a citit blogul căci lumânarea era în wishlistul lunii decembrie și chiar intenționam să o cumpăr. Așa cum mă așteptam, lumânarea miroase delicios, a pere și zahăr. Am mai avut lumânări de la YR, sunt micuțe, ard maxim 20 de ore, însă sunt puternic parfumate și e suficient să le țineți aprinse 30 de minute pentru a parfuma intens aerul din cameră.
    Anul acesta nu am făcut pe Moș Nicolae pentru altcineva și deja mi-am auzit porecle: Alan Harper, Grinch, însă pregătesc daruri frumoase pentru Crăciun, așa că până sosește 2015 am să-mi spăl prostul renume. Pentru că am amintit de 2015, deja m-a apucat o ușoară nostalgie, știind că anul care urmează o să fie o adevărată provocare pentru mine. 2014 a fost o perioadă în care am dus un trai boem, cu ceva realizări, adevărat, însă o mare parte am dedicat-o călătoriilor, studiului și exceselor. În 2015 am de gând să încep un doctorat, însă doar cu o condiție, aceea de a obține o bursă de studiu foarte mare. Mereu am fost exigentă când a venit vorba de școală. Unul dintre puținele mele capricii.

   Pentru blog, 2014 a fost un an bun, traficul meu s-a dublat față de anul trecut. Nu pot spune că am evoluat, eu chiar simt un ușor regres în ceea ce privește calitatea textului, însă părerea mea e că blogul a devenit mai util cititorului și până la urmă acesta este scopul pentru care l-am creat: de a informa, nu de a mă expune prea mult. În 2015 nu intenționez să trec pe domeniu, deși financiar asta ar fi o mișcare tare inteligentă din partea mea. Dacă o să se întâmple, acum știți care va fi motivul. 
  În rest, sper să continui să vă vorbesc deschis despre experiențele mele de shopping, despre promoțiile online, despre produsele încercate, dar și despre călătorii, cărți și filme. 

   Venind vorba despre promoții, de Moș Nicolae Miniprix oferă 40% reducere la cizmele și ghetele de pe site. Magazinul online are oferte pregătite pentru toate zilele rămase până la sfârșitul anului, am să vă țin la curent!



Comentarii

Ella a spus…
Ce haioase sunt şosetuţele! Foarte tari!
Să foloseşti cu drag toate produsele şi să ne arăţi multe poze frumoase făcute cu noul aparat foto!
Pupici
miki a spus…
Dintre toate, cea mai importanta mi se pare a fi doctoratul, asa ca-ti doresc sa fie fix cum vrei tu :)
sa folosesti sanatoasa tot ce ne-ai aratat,iar noul an sa iti fie asa cum ti-l doresti!
Deena a spus…
Asa se intampla cand esti cuminte. Vine Mosul!:)) Cat despre gandurile si intentiile pentru anul viitor. Sa ti se intample toate cum iti doresti si sa le duci la bun sfarsit!
Unknown a spus…
Ce frumusele sunt sosetelele ! <3 sa le folosesti cu drag pe toate !
Pupici
Dorina a spus…
Ce dragute sunt sosetelele! <3
Acum ca ai telefon cu Android sper sa iti faci Instagram :P
Mult succes cu doctoratul! Sper sa reusesti sa obtii bursa pe care o doresti.

De ce nu vrei sa treci pe domeniu? Arata si suna mai bine numele blogului cu .com in coada decat blogspot.ro :P Sau cel putin asa mi se pare mie, pare mai profi :)
Te pup! :*
Loredana a spus…
Vaaai, ce ciorapei draguti!!!!
Toma Aurora a spus…
Loredana, mulțumesc! Sunt și căluroși :D!
Toma Aurora a spus…
Dorina, mulțumesc!
Cont de instagram n-am să-mi fac, mă gândeam să-mi închid și contul de fb, oricum în ultimul timp nu mai intru decât câteva minute pe zi. Și am pagina blogului, e suficient.
Am să mai mă gândesc în privința domeniului, sună mai bine, adevărat, însă parcă aș rămâne ca Adrian Năstase pe subdomeniu, să nu-l las singur :)).
Toma Aurora a spus…
Merci, Măruca! :*
Toma Aurora a spus…
La fel, Deena! Să fie un an bun pentru toată lumea, după un 2014 destul de năbădăios!
Toma Aurora a spus…
Miha, mulțumesc!
Cu aparatul foto am început să mă obișnuiesc, la început i-am dat peste cap toate setările, ba chiar mi s-a părut defect pentru că nu știam exact pe ce să apăs. Dar o tură dată prin manualul de instrucțiuni a rezolvat problemele! :D
Toma Aurora a spus…
Miki, de acord. Și vine la pachet cu multe schimbări, căci nu am de gând să-l fac tot în București. Nici nu-mi mai place orașul, e o mașină de tocat timp, și bursele sunt foarte mici, cel puțin la Universitate. Sunt puțin peste cele de la master și-mi amintesc că atunci le primeam foarte greu. O dată la trei luni, cu zilele de vacanță/weekend/sărbători tăiate. În loc de trei burse ne dădeau două, sau două jumătate...
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, la fel, Daniela!
Te pup!
Eu sunt curioasa ce telefon ti-ai luat, sunt in cautari pentr un model mediu ca performante si costuri. tu ce ti-ai luat?
Toma Aurora a spus…
Adina, mi-am luat un Allview A4. Nu pot spune că e un model performant, nu folosesc telefonul decât pentru a vorbi și a verifica mailul. Și, ocazional, pentru a intra pe facebook. Bateria nu ține mult, cam 2 zile în condițiile enumerate, însă îmi place că modelul e ușor, are o mulțime de carcase colorate de rezervă. Mai am un Nokia cu tastatură clasică de rezervă. Când plec undeva o săptămână știu că mă ține garantat bateria, indiferent de cât timp stau pe mail sau vorbesc/trimit sms-uri. La ăsta din urmă ascult și muzică, la Allview nu.
O sa arunc o privire la caracteristicile sale. Multumesc!