Coșuri cadou pentru sărbători


     Când eram mici tata ne trimetea, de Paște și de Crăciun, câte un coș uriaș plin cu duliciuri. El lucra într-un oraș mare, noi locuiam la o mătușă de-a mamei și rar apucam să-l vedem. Într-un an, de Paște, n-a adus el coșul, ci l-a trimis printr-un coleg de muncă, un om mustăcios ce locuia în vecinătate. Iepurașul cu mustață l-am poreclit și el s-a amuzat foarte tare când l-am strigat astfel. 

   Alte amintiri legate de coșurile frumos pregătite pentru a fi făcute cadou, au în spate altfel de povești. Stăteam odată la casă, într-un supermarket, în preajma sărbătorilor. Locuiam în București pe-atunci și se făcuse ditamai coada, de-abia am răzbit după o jumătate de oră să-mi pun cumpărăturile pe bandă. Și, fix când să-mi iau bonul, apare un angajat cu ditamai coșul cadou, pe care mi-l pune în brațe în semn de scuze pentru timpul lung de așteptare. Abia l-am dus acasă, ba chiar am avut o tentativă să sustrag sticla de vin și să abandonez restul conținutului într-un tomberon, dar m-am gândit că e totuși un cadou, trebuie s-o scot la capăt cu el.
   Și, bineînțeles, cele mai multe amitiri legate de coșurile cadou sunt cele care fac trimitere la produsele cosmetice. În general bărbații cumpără coșulețe de cosmetice, femeile își dau seama că în astfel de pachete se strecoară de multe ori produse nu foarte populare. Singura femeie care mi-a oferit un coș de produse cosmetice a fost sora mea, dar l-a făcut singură, prin urmare n-a avut cum să dea greș. 
   De asemenea, din partea colaboratorilor am primit coșuri cadou, inclusiv anul acesta. În cazul coșurilor corporate, în general, nu există comentarii negative. Toți ne bucurăm atunci când primim ceva în plus pe lângă suma de bani datorată pentru munca noastră. Karin Gifts propune, în acest sens, câteva idei minunate de coșuri ce pot fi oferite angajaților/colaboratorilor de către firme, în preajma sărbătorilor de iarnă.



    

   Cadourile pot fi alese în funcția de sexul și preferințele angajaților. În tonuri de roz sau lila pentru femei și coșuri negre-aurii pentru domni. Deși majoritatea cadourilor urmează tiparul clasic: bomboane+ șampanie, se pot alege și cadouri Crăciun pentru iubitorii de cafea, ceai, băuturi fine sau dulceață. Prețurile variază și ele, în funcție de dimensiunea și calitatea conținutului. Găsim coșuri accesibile, sub 100 lei, dar și coșuri de tip luxury, la un preț mai mare de 1000 lei. Acestea din urmă având menirea de a bucura angajații care au avut rezultate spectaculoase de-a lungul anului ori un lider foarte îndrăgit de subordonații săi.
   Am admirat atenția la detalii: combinațiile de culori alese, globulețele agățate de toarta coșului ce ne trimit cu gândul direct la zilele de sărbătoare. Se acordă atenție și bugetului firmei, oferindu-se discounturi în funcție de volumul comenzii. De asemenea, firma își poate crea propriul coș cadou, alegând direct de pe site conținutul precum și tipul de coș dorit. 

   Mi-am găsit și un favorit în portofoliul site-ului. Este vorba de coșul roz din prima fotografie. Eu îl găsesc potrivit și pentru o aniversare, nu doar pe post de cadou corporate. Conține tot ceea ce-și poate dori o femeie gurmandă: macarons și sirop de vată de zahăr de la Madame Lucie (bunătăți pe care le cunoaștem și le iubim mai toate), un vin cu aromă de coacăze, mure și vanilie. Pralinele, ciocolata și un mic cozonăcel întregesc coșul ambalat și decorat manual și-l fac perfect inclusiv pentru o zi de naștere. Iar cum a mea se apropie cu pași repezi, nu m-aș supăra să mă caute curierul în luna ianuarie pentru a mi-l oferi!

Comentarii

coco a spus…
e minunat sa primesti un astfel de cos!
ilda76 a spus…
Tot cu acel cos roz votez si eu! :)
Pupici multi, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Ilda, cred că multe femei ar fi ispitite de acel coșuleț! :D