Comandă TinaR


    Țin minte că pe la începutul lunii noiembrie v-am scris pe blog despre un palton roz și o rochie în aceeași nuanță, zărite pe site-ul TinaR.ro. A trecut luna noiembrie, aproape și decembrie, iar în apropierea Crăciunului a venit ocazia să le comand. Nu am așteptat multă vreme după comandă, aproximativ 3 zile. Ambele articole sunt marca Top Secret, iar acestea se livrează direct din stoc. În cazul altor produse e necesar să așteptăm în jur de 7 zile până să fie livrate.    
    Top Secret este un brand polonez. Comercializează haine cu croieli moderne, asemănătoare celor de la Zara. O parte din ele au un design minimalist, un croi simplu și elegant, iar cealaltă parte e alcătuită din haine din dantelă ori cu broderie. Prețurile produselor sunt mai mici decât ale hainelor Zara, iar calitate, zic eu, e parcă ceva mai bună. Majoritatea produselor au preț redus pe TinaR, cele două obiecte comandate fiind mai ieftine cu 40%. Astfel, au costat 310 lei în loc de 520 lei.



    Paltonul are o croială boyfriend, mi-ar fi plăcut mai degrabă pe gri pentru că l-aș fi putut asorta la mai multe ținute, însă pe acea nuanță s-a epuizat stocul de Black Friday. Nu pot spune că pe roz îmi place mai puțin, altfel nu l-aș fi luat. 
   Materialul este bun, precum cel al taioarelor office. Nu e gen pluș, are ținută, e destul e gros, potrivit inclusiv pentru zilele blânde de iarnă. Eu am ales măsura 36, iar aceasta echivalează cu un S/M. Paltonul costă 203 lei, la reducere, și este disponibil în toate măsurile, de la 34 la 44.



   În cazul rochiei am ales tot 36, tot un S/M și de data aceasta. Dacă doriți ca rochia să vină foarte mulată și sunteți foarte slăbuțe, alegeți 34. Rochia îmi vine puțin largă, doar cât să mă simt foarte comod în ea. Nu este foarte scurtă, nu se saltă în timpul mersului, nu este transparentă. Materialul este un amestec de bumbac, vâscoză și angora. Așa cum ziceam, materialele sunt de bună calitate, articolele Top Secret chiar merită luate în calcul.Și rochița are preț redus, acum costă 108 lei. Este disponibilă și pe gri, însă în cazul ei înclin mai mult înspre varianta roz.

    Ambele articole le găsiți pe site dând căutare după palton/ rochie scurta. Nu vă pot indica o categorie anume pentru că observ că acestea se tot schimbă și produsele emigrează dintr-o parte în cealaltă.


   Pe lângă comanda TinaR, am mai avut parte de o bucurie. M-a vizitat Moș Crăciun ieri și mi-a adus o chitară nouă. Cealaltă pe care o aveam era micuță și mă chinuiam prea tare cu ea. Am zăngănit la ea până mi-am făcut răni la mâna stângă, aștept să mi se întărească pielea mai repede ca să nu mai am probleme. Lecțiile le iau de pe Youtube, de pe canalul YouCanLearnGuitar. Videoclipurile sunt foarte bine filmate, lungi, omul explică foarte clar toate tehnicile și dezvăluie multe trucuri. Tot ce-am învățat de la el, mi-a rămas în cap, parcă știam informațiile dintotdeauna. În caz că aveți chitară prin casă și nu știți să cântați la ea, atunci vă recomand cu mare drag acest canal de Youtube. Rezultatele se văd foarte repede și puteți exersa oricâte ore doriți voi, fără să vă streseze cineva și fără să cheltuiți vreun ban.
   

Comentarii

MayDay a spus…
Ce tare ideea canalului cu lectii de chitara! E super sacoul!:)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Just M. a spus…
Paltonul este superb! Sa te bucuri de haine si mai ales de chitara! Am vrut si eu sa invat sa cant la chitara, dar nu prea a dat roade :))

http://mandmakeup.blogspot.ro/2014/12/bunatati-de-la-marillys.html
Camelia Andrasescu a spus…
Vai ce frumuseti de haine, ce imi faci!!! Tocmai ce am pus o comanda destul de mare pe Asos! Sa le porti cu drag si sa inveti cu spor sa canti! Pupicei!
Unknown a spus…
Să le porți/folosești cu drag, Aurora! ^^
Și eu vreau să îmi mai cumpăr hăinuțe, cât mai elegante, iar Tinar mă tentează.
Descude a spus…
Ce frumos e paltonasul, asta e singura nuanta de roz pe care as purta la orice, machiaj, unghii, haine!

P.S: De cate informatii gratis avem parte, sunt atat de recunoascatoare ca nici nu stiu cui sa multumesc :)) !
Unknown a spus…
Ce dragut, sa le porti sanatoasa ! Si rochia si sacoul sunt superbe !
Te pup
Dorina a spus…
Dupa ce inveti sa canti, sa pui un video cu o melodie cantata de tine. As vrea tare mult sa te aud.
Sunt superbe hainele, mai ales paltonasul, arata minunat! <3
Loredana a spus…
Foarte misto hainutele!
Iar ideea cu chitara, chiar e tare...am o chitara in casa...s-a pus tot praful pe ea, nu canta nimeni la ea ;))
Pupici si merci!
Toma Aurora a spus…
Loredana, mulțumesc!
Poți șterge praful de-acuma, s-ar putea să-ți fie de folos lecțiile :).
Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Dorina, i-am cântat Cătălinei Stand by me, a leșinat de râs. Deci mai e de furcă până la video. Dar eu îmi doresc să învăț, nu mă dă las până nu iese ceva decent.
Te pup și îți mulțumesc! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, May Day! :D
Toma Aurora a spus…
Ah, trebuie să o iei de la capăt, atunci! Avem nevoie de o nouă generație de...chitariste :D.
Toma Aurora a spus…
Camelia, uuu, ai beneficiat de ultima promoție de pe Asos, cea cu extra 20%off?
Avem ceva de așteptat după pachete, abia pe 13 ianuarie au zis că o să ajungă pachetul la mine, însă nu am ales varianta express, ci pe cea standard, prin Poșta Română.
Toma Aurora a spus…
Larisa, în general au doar haine elegante cei de la TinaR. O gamă largă de pantaloni office, bluze elegante, sacouri, dar și rochii de seară. Mie îmi place site-ul de când a devenit multibrand, deși ca și brand de sine stătător nu mă pot declara fan înfocat.
Toma Aurora a spus…
Descude, așa e! Lecții gratuite pentru tot. În cazul limbilor străine avem până și lecții audio gratis. Doar dacă nu vrei, nu înveți! Informația e la discreție în zilele noastre.
Plus, pe partea de beauty, atâtea tutoriale, atâtea trucuri dezvăluite pe canalele de Youtube. Efectiv te poți descurca fără să mai apelezi la profesioniști, având un fel de „profesori” virtuali la îndemână, în orice oră din zi și din noapte. :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, dragă Mara! Pup!