Comandă Oasap



    În ultima vreme stilul meu vestimentar s-a schimbat puțin. Am cumpărat mai puține haine din dantelă și mi-am îndreptat atenția înspre articole boho, gipsy. În această iarnă am purtat- cu excepția câtorva ținute mai elegante, potrivite anumitor evenimente- blugi skinny, bluze largi, ghete masculine, cămăși din denim și în carouri, pălării. Aș vrea să păstrez stilul acesta și să introduc rochii colorate și pantaloni scurți atunci când vremea va fi frumoasă. 



   Ultima mea comandă de la Oasap a conținut obiecte ce pot fi considerate a aparține stilului boho. Pe lângă acestea mi-am comandat și o geantă bej, aceea încă n-a venit, probabil în 2015 va ajunge la destinație. Coletul mi-a ajuns la poșta vamală, după fix o lună din momentul plasării comenzii; nu am plătit taxe pentru a-l ridica, iar livrarea a fost gratuită.
    Mi-am dorit mult ghetuțele bej cu franjuri. Pe site, cei de la Oasap spun că sunt confecționate din piele. No, no, no! Doar franjurii și bucățelele din jurul gleznei sunt din piele întoarsă, ghetele fiind realizate, în rest, dintr-un material artificial. De bună calitate, ce-i drept, aproape că m-a păcălit c-ar fi piele... Ghetele sunt îmblănite pe interior, arată foarte bine. Când le-am comandat costau 48$, acum sunt în jur de 50$. Prețul lor standard este de 112$, nejustificat din punctul meu de vedere. Însă 50$ fac, sunt lucrate bine și nu au un aspect ieftin. Am ales măsura 38, un 37 în realitate. Întotdeauna cumpăr pantofi cu un număr mai mare de pe site-urile asiatice.



   Nu-s fan al cardiganelor asimetrice,în colțuri, însă acesta mi-a plăcut datorită culorilor. M-a surprins materialul, un tricotaj cu ochiuri mici, nu foarte gros. Prețul a fost prietenos, de cca. 20$. De pe Oasap mi-am luat câteva cardigane de calitate de-a lungul vremii.



   Pentru final am păstrat cele două coliere cu bănuți, copii ale salbelor țigănești. Le-am văzut la Free People prima oară, acolo unde prețurile sunt mult mai ridicate. Apoi le-am zărit pe Oasap și le-am luat cu 10$/bucata, pe auriu și pe argintiu. Sunt foarte grele, acesta a fost primul lucru pe care l-am remarcat. Apoi, vin foarte bine la gât. Eu nu suport accesoriile, dar am să fac un efort pentru acestea. Arată foarte bine, nu am niciun dubiu că sunt aceleași ca cele de pe Free People, pentru că nici acelea, în ciuda prețului, nu-s realizate dintr-un material deosebit.
   Ca și concluzie, sunt mulțumită de această comandă. Aștept și gentuța, sper să fie destul de încăpătoare. am ales-o special pentru că din fotografiile clienților părea mare. Am să revin cu fotografii. 

Comentarii

MayDay a spus…
Imi place stilul boho, iar pe tine te prinde de minune. Imi plac si alegerile de mai sus. Sa le porti cu drag. Sarbatori Fericite! :X

http://the-may-day.blogspot.ro/
katinafashion a spus…
Foarte frumoase toate, imi place mult acest stil casual, eu port acest gen de cardigane, sint tare practice, daca te plictisesti de el, te rog frumos anunta-ma ca doresc sa ti-l cumpar eu!!! CRACIUN FERICIT!
andazelenca a spus…
Oh God, sunt perfecte toate! <3

Te pup, Sarbatori fericite! :*
Alina a spus…
ghetutele arata perfect, doar ca nu as sti la ce sa le asortez de prin dulapul meu...


Craciun fericit! :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! Sărbători fericite, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Bună, Irina!
Încă nu l-am purtat, deși aveam de gând să-l îmbrac azi, în ziua de Crăciun. În caz că n-am să-l port, o să ajungă la blog sale. Probabil în luna ianuarie am să mă mobilizez cu sora mea să mai facem un blog sale, s-au strâns iar haine noi, majoritatea cu etichetă, pe care n-apucăm să le îmbrăcăm.
Mulțumesc mult pentru urare. Sărbători fericite, de asemenea!
Toma Aurora a spus…
Crăciun fericit, dragă Anda!
Toma Aurora a spus…
Alina, mie mi se par destul de versatile. Sigur ai niște blugi de culoare neagră și un pulover mai lărguț cu care să se potrivească :).
Crăciun fericit și toate cele bune!
katinafashion a spus…
,,LA MULTI ANI,,!!! AURORA !!!....sa ai un an plin de satisfactii si bucurii, ce bine imi pare ca mi-ai raspuns, pt ca nu mai reusisem sa-ti scriu ca zi de zi ma uit pe postarile tale, chiar daca nu am timp sa-ti las comentarii, sa stii ca te admir mult pt tot ceea ce faci! ma inspir mult din outfiturile tale, iar in privinta rugamintii mele de a-mi vinde mie cardiganul, chiar daca l-ai luat si citeva zile, nu-i bai, eu oricum ti-l cumpar!!....astept doar sa ma anunti cind te decizi sa-l vinzi si imediat iti virez banii in cont! cu drag, irina
Rokolla a spus…
Cardiganul pare dragut deși nu l-am vazut in totalitate mi-l imaginez dar ghetele sunt superbe. Imi plac rau de tot! Pupici
Toma Aurora a spus…
Rokolla, da, sunt foarte drăguțe ghetele, mă bucur mult că le-am comandat când erau la reducere. Mulțumesc frumos! :*