Comandă Asos




   Pe 27 noiembrie Asos.com a avut extra-reducere de 20% pe site, cu ocazia Cyber Monday. Am plasat atunci o comandă, observând că în ultima vreme reducerile lor extra sunt din ce în ce mai rare. Am prins noua politică de livrare: de acum înainte transportul este gratuit doar pentru comenzi mai mari de 30 de euro. Asta înseamnă cca. 22 de lire, căci eu plătesc în acest tip de valută. V-am mai explicat eu vouă în trecut că dacă plătiți în euro pierdeți câteva zeci de lei pentru o comandă mai mare. Asta pentru că schimbul valutar din Marea Britanie nu are de-a face cu al nostru, iar cei de la Asos se ghidează după acela, nu după cel românesc.




    Mi-am comandat o rochie din colecția Morse Code de la Traffic People, redusă de la 70 la 23 de lire ( de la 400 la 130 lei, în ron). Traffic People e un brand britanic nu foarte accesibil, dar care-și vinde hainele la prețuri mai mici pe Asos, în perioada reducerilor. Rochia comandată îmi amintește de serialul Căsuța in preerie, pe care-l urmăream în copilărie pe TVR 1. Materialul este ușor satinat, foarte fin, gulearșul din partea de sus este impecabil realizat. Rochia perfectă pentru vacanțele de vară!
   Având un decolteu foarte adânc, rochia e potrivită femeilor cu sânii mici, însă vine la pachet și cu o rochie-furou din bumbac, pentru cele care doresc să acopere din partea decoltată. Respectiva rochiță e de culoare bleu.
  Rochia este în continuare disponibilă pe site, o puteți găsi căutând numele brandului, Traffic People, pe site, în bara de căutare. Eu am comandat măsura M. Vine perfect, așa cum îmi doream. La rochii și bluze nu mă tem de măsurile M/L; deși sunt subponderală, mi se pare că se așează mai bine dacă sunt puțin mai largi.





    În cutiuța neagră se ascunde o pereche de cercei cu fluturi, de dimensiuni foarte, foarte mici. Sunt niște cercei micuți, delicați, pe care i-am ales special pentru rochie. Fiecare are 3 fluturași aninați, mobili. I-am găsit la reducere, au costat 3,5 lire. Nu mai sunt disponibili pe site. 
    

   Am mai primit ceva în pachet. Nu ceva comandat, ci niște dulciuri din partea celor de la Asos. A fost o supriză foarte plăcută, mai ales că am avut o comandă cu valoare impresionantă. Am păstrat o ciocolată cu biscuiți pentru mine, am ronțăit-o între timp. Știu că pentru Asos lucrează câțiva români și ei trimit de multe ori surprize pentru clienții din România. Uneori chiar și scrisorele, mai ales în perioada Sărbătorilor. Mi s-a părut un gest foarte frumos și, venit la pachet cu o livrare prin poștă, foarte rapidă, a luat forma unei noi bile albe adăugate în urna Asos. 

Comentarii

Deena a spus…
Mie gestul cu o mica atentie dulce de la ei mi se pare super frumos. Suficient cat sa te faca sa mai vrei sa comanzi ceva, nu?:)) Foarte simpatica rochita si culmea, inainte sa citesc paragraful acela, exact la Casuta din preerie ma gandeam si eu!:))
Unknown a spus…
Rochita aia e superba. Vad postarile tale mereu cu Asos si tot oftez, insa imi voi lua inima in dinti si voi comanda. Ma cam tem de marimi, insa, dar o sa o scot eu la capat cumva. Frumos din partea lor cu atentia :D
ilda76 a spus…
Mamma mia, cat de sexy va arata pe pielea ta creolina acea rochita! :D
Foarte dragalasi cerceii...
Daca e vorba ca acum se primesc si dulciuri, voi mai da si eu comenzi - doar asta ma tinea pe loc! :P :))

Sa te bucuri de ele, draga mea, sunt foarte frumoase!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Deena, de acord. Mi s-a părut ceva foarte drăguț. Și au pus mai multe să știi, dar le-am împărțit. Nu mă așteptam la un extra cadou pe lângă reducerea aceea de 20%. Mă bucur să aud că ți-a amintit rochița de serial, noi eram fane (eu și sora), nu ratam niciun episod. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alina, eu nu am avut probleme cu Asos niciodată și comand din 2011 de la ei. O singură dată nu mi-au venit bine în picior niște teniși, trebuia să iau o măsură mai mică. Măsurile hainelor vândute pe site sunt cele standard, nu sunt decalate ca pe site-urile chinezești. În secțiunea reducerilor hainele beneficiază de reduceri foarte mari, eu mi-am comandat de-a lungul timpului multe haine de la Pepe Jeans la prețuri bune comparativ cu cele din Famous Brands. De asemena, rochiile Darling, Asos sunt reduse semnificativ și cu 100-150 lei îți poți lua o rochie de calitate foarte bună, un model interesant pe care pe la noi prin magazine nu l-ai găsi la un preț așa bun. Am observat că și TinaR a început să aducă câteva mărci de pe Asos, dar prețurile sunt ceva mai măricele.
Toma Aurora a spus…
Ilda, de multă vreme n-ai mai dat tu pe Asos, crezi că n-am băgat de seamă?
Dulciuri cred că au oferit cu ocazia sărbătorilor, deci încă mai ai timp să-ți revendici porția de ciocolată! :D
Mulțumesc, Ilda, pentru urări și pentru compliment. La vară, când o să fiu bronzată, va arăta bine albastrul rochiei pe piele! Asta m-a tentat cel mai mult la ea, culoarea. Și apoi, gulerașul acela croșetat. :)
e draguta rochia,sa o porti cu drag! Cercelusii se potrivesc de minune cu rochita,deja ma faci sa visez la vara,mare ,soare...off!!!Ce dragut din partea lor sa ofere si dulciuri de sarbatori!
Dorina a spus…
Foarte frumoasa rochita, imi place tare, tare mult! <3
Cat de dragut ca ti-au pus si ceva dulce, un gest foarte frumos din partea lro.
Nu stiam de faza cu lirele si convertorul lor valutar diferit. Multumim ca ai specificat asta :)
Te pup! :*
Ella a spus…
Vai, cât îmi place rochiţa! Acel guleraş face totul pentru mine. :D Abia aştept să o văd pe tine, sunt sigură că îţi vine perfect!
Foarte frumos gestul cu dulciurile, chiar fac diferenţa astfel de detalii!
Pupici