Womanity-Thierry Mugler


   Pe lista de dorințe a lunii noiembrie am trecut un parfum nou, marca Thierry Mugler. Îmi plac mult parfumurile acestei case, simt că mă reprezintă la această vârstă și voi continua să le cumpăr atâta vreme cât voi considera că mi se potrivesc. Nu am unul preferat în momentul de față, tot ce-am încercat de la Th. Mugler mi-a plăcut, deși recunosc că am zile în care, din pricina mirosurilor lor grele, le trimit să șomeze.
   Ultima achiziție făcută în materie de parfumuri a fost Womanity, o apă de parfum cu miros sărat, de smochine, o combinație destul de bizară care a reușit, ca și alte ape Mugler, să fie folosită inclusiv de bărbați. Compoziția sa e foarte simplă: smochine (fructe, scoarță, frunze)+ caviar. E descris pe Fragrantica ca fiind fructat și animalic, lucru ce se poate deduce din natura celor două note care-l compun.

    Womanity mi se pare o variantă mai ușor de purtat decât Angel ori Alien. Nu e la fel de puternic la început, treptat se transformă în ceva greoi, bizar, dar fără a fi sufocant. Sprijin vocile care spun că parfumul nu reprezintă feminitatea așa cum ne-am aștepta, printr-un amestec floral, delicat, ci că se merge mai mult pe partea tabu, a sexualității. Există zvonuri care spun că această apă parfumată e o reflexie a sexului femeii, nu a personalității sale. 
   Deși parfumul este intens îl consider potrivit și pentru zilele calde, datorită notei sărate. Eu l-aș purta inclusiv în vacanță la mare, are ceva ce-mi amintește de apa sărată, de scoicile de pe țărm. A devenit rapid unul dintre favoritele mele și l-aș descrie, subiectiv, ca fiind parfumul meu preferat în acest moment. 




   Eu am cumpărat o sticluță de 30 ml, prin urmare capul de femeie al sticlei nu e îmbrăcat în metal, ca-n cazul variantelor mai mari. Culoarea parfumului e rozalie, iar cutiuța are o nuanță asemănătoare. Fotografiile nu au surprins culorile exacte, din pricina luminii de interior.




    Pentru a verifica autenticitatea unui parfum Womanity verificați: codul de sub capacul cutiei (îl verificați pe www.cercle.thierrymugler.com), codul de pe spatele cutiei (îl verificați pe www.checkcosmetics.net), holograma de pe cutie. De asemenea, varianta de 30 ml conține și un articol promoțional în interior: o husă argintie, cu numele siglei. 
   Eu am comandat parfumul de pe www.onlineparfum.ro, a avut un preț promoțional de 160 lei/30 ml. Toate codurile au fost în regulă, motiv pentru care pot afirma că site-ul este de încredere. Timpul de livrare durează în funcție de disponibilitatea parfumurilor. Aceasta este trecută în dreptul fiecărei variante de parfum. În cazul meu, sticluța era deja în stoc și a putut fi livrată în 24 de ore. Transportul costă 16 lei și livrarea se face prin curier. 


Comentarii

Unknown a spus…
Sa-l folosesti sanatoasa! Si incearca si Cartier-La Panthere, nou lansat, deja comandat:)
Toma Aurora a spus…
Brîndu, cum ajung într-o parfumerie cum îl caut să-l miros. Pentru primăvară am trecut pe listă Angel Peony/Pivoine. Foarte mult mi-a plăcut! Pupici!
Camelcutza a spus…
Sunt o mare ghinionista, pe mine multe parfumuri miros ciudat, de exemplu acesta miroase fix a varza murata. Si mirosul e si foarte persistent...subscriu la ce zice mai sus Brindusa cu La Panthere, imi place foarte mult!
Toma Aurora a spus…
Camelcuța, ai fost haioasă! Să știi că am citit multe păreri asemănătoare la adresa acestui parfum, multe femei zic că are mirosuri care de care mai ciudate. Unele spun că mirosul se transformă inclusiv o dată cu trecerea timpului de la dechiderea flaconului. Sper să nu am surprize, în acest stadiu chiar îmi place foarte mult. :)
Cât despre La Panthere, e musai să-l testez!
coco a spus…
Imi plac parfumurile lor, nu am avut de mult unul!
nu am avut un astfel de parfum,poate o sa am ocazia sa il incerc si eu.In privinta schimbarii mirosului parfumului am patit-o si eu,la inceput era floral,iar dupa 2-3 zile de folosire era puternic,insa placut...asta e,se putea si mai rau :)
Toma Aurora a spus…
Coco, poate pe viitor te vei întoarce la ele! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Daniela, da, se putea! Vezi numai ce spune Camelucuța mai sus. Și cred că există multe alte situații similare.