Wishlist de decembrie



   Aproape că-i vreme de HO!HO!HO!. Unii dintre noi și-au cumpărat deja bradul, decorațiunile, au făcut și prima pârtie pe anul acesta. De mâine începe decembrie, luna plină de cadouri și lumină, cea în care lista de dorințe se cuvine să fie stufoasă. Pentru a da ghes Moșului, nu de alta! 
  Nu uitați de ShoeBox, inițiativa prin care se strâng pachete de pantofi frumos ambalate, pline cu daruri pentru copiii nevoiași din întreaga țară. Pentru noi, ShoeBox a devenit deja o tradiție și am mers să cumpărăm cadouri pentru copii; urmează partea distractivă, a ambalării lor. Lista locațiilor unde puteți duce cutiile o găsiți aici. Dacă nu găsiți niciun punct în apropiere, aveți și o adresă pentru livrarea prin poștă/curier, pe site.


   De la SheInside m-a atras o rochie, (tot) un model Free People. Costă 28$ la reducere. E o rochie ce merge purtată în două variante: ca mai sus sau cu partea decoltată larg, în V, în față. Eu am să-i modific mânecile, o să i le fac trei sferturi și am de gând s-o comand într-o măsură mare, ca s-o port cu o curea în talie, să vină mai largă pe corp. 
   






   Îmi doresc o pereche de blugi negri (179 lei) și o bluză cu broderie (30 lei) de la TinaR. Și încă o bluză asemănătoare, tot marca Top Secret, redusă și ea la 45 lei, însă cu o fotografie nu foarte clară pe site din pricina culorii. 



    Îmi mai doresc niște ghete negre, am văzut unele frumoase, cu șiret, la Miniprix, vi le-am mai arătat. Trec pe listă și unul-două pulovere basic, în nuanțe neutre, subțiri. Uneori aș vrea să port un astfel de pulover și nu găsesc în șifonier. 


  Pe wishlist adaug și o jachetă boyfriend. Am văzut câteva modele pe site-urile asiatice, dar mă tem să nu-mi vină scurte și vreau ca materialul să fie de bună calitate, tare, cu ținută. Am să dau o tură prin Miniprix Militari, țin minte că am văzut unele de la TopShop pe la 150 lei, însă trebuie să mă uit după o măsură potrivită. Vreau un model nici prea gros, nici prea subțire, pe care să-l pot purta și la primăvară.
   Aș vrea și o geantă nouă, dar deja sunt suficiente lucruri de cumpărat și am să o amân pentru luna viitoare. 
    În cazul produselor cosmetice, dorințele mele sunt următoarele:


șampon+balsam Ultra Doux (cca 10 lei/fiecare)
M-am înțeles foarte bine cu gama cu miere, așa că n-am de gând să schimb brandul, ci doar aroma.
   

   Din gama cu pere de la Yves Rocher vreau să-mi iau crema pentru duș. Și lumânarea! (cremă duș- 25 lei, lumânare- 30 lei) Am mai avut o lumânare de la ei, cu miere, fantastică. Micuță, dar a ars ore bune. Parfuma foarte rapid, într-o jumătate de oră, întreaga cameră.
   Asta ar fi tot. Un ceas rămâne în plan, însă aștept să strâng suma necesară. N-o să fac sacrificii pentru el, e doar un moft și de luat o să fie luat. Aș fi putut bate niște apropouri, că tot vin sărbătorile, dar țin neapărat să-l cumpăr din banii mei, să nu aibă valoare sentimentală. 
   Voi v-ați făcut lista de dorințe pentru luna sărbătorilor de iarnă?

Comentarii

Deena a spus…
Sa fie Mosul darnic! Eu am o lista destul de micuta anul asta. Cea obiectiva si rationala that is. Daca ar fi sa insir tot ce imi doresc dar nu imi trebuie nu mai termin nici maine!:))
Deja am facut cutiile pentru Shoebox, trebuie sa le ambalez si sa le duc. Am de gand sa scriu si eu pe blog despre asta. Am reusit un pachet pentru o fetita mai micuta decat Katia si pentru o fata la vreo 15-16 ani. Multe din lucrusoare le aveam deja, am mai cumparat cate ceva dulce si stiu sigur ca o sa fie bine primite...
Ella a spus…
Să-ţi aducă Moşul tot ce-ţi doreşti! Aveam şi eu o listuţă cu câteva lucruşoare dar sunt dispusă să le tai de pe listă pe toate în schimbul unui nou laptop de care am mult mai mare nevoie decât de noi haine şi cosmetice.
Săptămâna viitoare sper să pregătesc şi eu cutiile pentru ShoeBox, săptămâna asta n-am avut timp. O să scriu şi eu pe blog despre acest proiect fain, poate se vor mai alătura şi alte fete!
deebsblog a spus…
De mai bine de 3 saptamani imi caut un palton tip boyfriend. Si asa m-am entuziasmat cand am citit de Miniprix. Te rog mult, daca esti multumita de ce gasesti in Miniprix Militari da de stire! Eu imi pot comanda doar online dar e una daca as plasa acum comanda si alta daca mi s-ar spune ca produsul arata decent nu doar pe site.
Anonim a spus…
Acum daca ma gandesc, cred ca si eu as avea nevoie de o pereche de blugi negri pentru ca nu am asa ceva in garderoba. Si imi doresc si un palton negru, clasic, lung pana la genunchi si nu gasesc nicaieri. Iti doresc sa ai cat de curand toate lucrusoarele astea si sa te bucuri de ele. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Deena, eu nu aveam lucruri pentru copii pe care să le dau, însă am să fac un pachet și pentru o fată pe care ar putea intra haine pe care le-am cumpărat și nu le port. Eu zic că e suficient dacă am da toți din ce avem, nu neapărat să cumpărăm. Dacă avem plăcerea de a cumpăra ceva în plus, asta e altceva. Mai ales noi, bloggerițele, sigur avem ceva haine nepurtate ori cosmetice extra pe care le putem da unor domnișoare. Știu că în anii trecuți s-a mers și pe la centrele pentru fete, ele sigur s-ar bucura de un puloveraș, niște ghetuțe ceva. Și, cum spui tu, mai punem ceva dulce și cadoul este gata! :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, am citit despre laptopul tău. Nici al meu nu e prea zdravăn, ultima oară când l-am dus la reparat mi s-a zis direct că e ultima lui resuscitare. Și decât să dau mereu 100 lei pentru fiecare defecțiune care apare mai bine iau unul nou, basic, cu care să-mi fac treburile. Sper să găsești unul așa cum ți-l dorești. Hainele și cosmeticele sunt mai mult niște capricii, lucrurile necesare trebuie să aibă prioritate.
Toma Aurora a spus…
Andreea, promit să pun poze dacă-l găsesc. Eu țin morțiș ca materialul să fie foarte bun, mi s-a luat de paltonașe care se fac numai scame. Pe SheInside am văzut multe modele care arătau, în poze, ca haina mult dorită, dar în fotografiile fetelor care le-au comandat se vedea că sunt din material din acela gen fetru subțire, pluș. Cam cum erau fulărașele roșii de la USL, că tot le-am văzut în ultima vreme peste tot :D.
Toma Aurora a spus…
Lorena, eu am o pereche dar s-au făcut gri. Am mai pățit asta cu blugii de culoare neagră, deși încerc să-i spăl în apă cât mai rece.
Sper, de asemenea, să-ți găsești blugii și paltonul visat, le găsim noi pe cele dorite, în cele din urmă!
Te pup!
Loredana a spus…
Lista de Craciun? Pai as putea sa-mi doresc atat de multe...sa le astern pe hartie...mereu e nevoie de o haina, de incaltaminte, de un produs nou de machiaj, de pensule etc. nu? :))
Toma Aurora a spus…
Loredana, chiar dacă nu e nevoie neapărată, tot inventăm noi niște pretexte :D.
Pupici!
Unknown a spus…
Cred ca prima rochita isi face loc si in wishlistul meu :))
Ei bine,eu am nevoie de sosete...iar!!! Stiu ca suna stupid,dar niciodata n-am destule
Toma Aurora a spus…
Camelia, nu sună stupid! Eu pierd mereu câte o șosetă și cred că mi-ar prinde bine câteva perechi noi, în fiecare lună :D.
coco a spus…
sigur vine mosul! :)