Review: Stick împotriva coșurilor Thursday Plantation


   De ceva vreme sora mea a început să folosească o gamă pentru îngrijirea tenului cu probleme, cu extract de arbore de ceai, de la Thursday Plantation. A împărțit cu mine spuma de curățare și batonul corector, în sensul că le-a pus la comun și mă declar impresionată de amândouă. Spuma de curățare, are un preț mărișor (70 lei), însă trebuie pusă o cantitate foarte mică de produs pentru o utilizare, iar spuma respectivă nu dispare de pe piele după câteva secunde așa cum pățeam cu multe alte produse similare. Țin minte că am avut spuma de la Yves Rocher pentru ten sensibil, însă cea de la Thursday Plantation mi s-a părut mult mai blândă. O folosesc doar o dată pe zi, pentru că o alternez cu gelul de curățare cu Neem de la Hymalaya, și acela fiind un produs cu care tenul meu gras se înțelege bine.

   Astăzi am să vă vorbesc despre baton, un produs numit nr.1 pentru tratarea coșurilor în Singapore și Hong Kong. Un produs incolor, ce se aplică cu o periuță cu burete similară celor pentru luciul de buze. Textura e ultra-lejeră, de gel, iar după ce se absoarbe nu lasă nicio urmă pe piele. Se aplică local, pe petele lăsate de acnee și pe coșuri. În cazul petelor nu am observat nicio schimbare, însă pentru tratarea coșurilor este cu adevărat eficient. În maxim 2 zile orice coș avut mi-a dispărut, indiferent de mărimea lui, în condițiile în care am aplicat batonul dimineața și seara, după curățarea tenului.
   Are un miros foarte puternic, de arbore de ceai, aromă care mie îmi place foarte tare.
   N-aș zice că acest produs este mai eficient decât uleiul pur de arbore de ceai, acela dând aceleași rezultate în cazul meu. Eu am folosit ulei de arbore de ceai de la Mayam, pe care-l aplicam local cu ajutorul unui bețișor pentru urechi. Aceeași senzație de răcorire a pielii, aceeași vindecare rapidă a coșurilor ca și-n cazul batonului antiseptic de la Thursday Plantation, la un preț mai mic.
   Un alt produs similar care mie mi-a plăcut a fost batonul cu arbore de ceai de la Oriflame. Acela avea dezavantajul că se vedea pe piele, nu-l puteam aplica decât noaptea pentru că avea o nuanță verzuie. L-am folosit doar seara, multă vreme, apoi am trecut pe uleiul pur de arbore de ceai.



  Prețuri:
-stick antiseptic Thursday Plantation (7 ml): 36 lei pe www.thursdayplantation.ro;
-ulei pur de arbore de ceai Mayam (10 ml): 15 lei pe www.elemental.eu și în magazinele de produse naturiste;
-baton Oriflame (4g): 11 lei în cataloagele Oriflame.



Comentarii

Loredana a spus…
Interesant! Batonul de la Oriflame de care mentionezi este cel duo? Nude si Verde?
Toma Aurora a spus…
Loredana, da, despre acela este vorba! :)
Paula Karina a spus…
Am si eu batonul Oriflame, ma inteleg super bine cu el. Desi nu am tenul gras, totusi este mixt si imi mai apar cateva cosulete, dar batonul corector ma ajuta mereu. Am vazut ca si cei de la Gerovital au unul, l-ai incercat? te pup :*
Unknown a spus…
Buna Aurora,

Multumim pentru review.
Legat de produsul folosit de tine acesta este un "Stick natural pentru Petele lasate de acnee si iritații ale pielii cu ulei 100% pur din arbore de ceai, vitamina E si ulei de menta".
Produse se foloseste pentru Petele ramase de la acnee, nu pentru cosuri sau puncte negre.
Pentru ca contine ulei 100% pur din arbore de ceai, in unele cazuri are si rezultate asupra cosurilor.
Legat de acnee(cosuri), puncte negre iti recomandam cei 3 pasi de curatare a tenului: spuma naturala, lotiunea tonica si crema hidrantanta. Dupa cei 3 pasi se aplica gelul medicinal anti-acnee exact pe zona cu probleme. Toate produsele sunt pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai.

O zi frumoasa, :)
Toma Aurora a spus…
Buna ziua!
Nu țin să vă contrazic însă pe ambalaj e menționat că batonul tratează petele (blemishes) și coșurile (breakouts). Mie chiar mi s-a părut și mi se pare în continuare un tratament bun pentru erupțiile de pe față.
Din gama Thursday Plantation am încercat și spuma, loțiunea tonică și crema, dau rezultate bune dacă sunt folosite câteva zile pe lună, altfel usucă puțin pielea. Eu le folosesc în săptămâna de dinaintea menstruației, atunci când tenul meu își face de cap. Sunt mulțumită de ele, sunt produse bune.
a a spus…
Buna seara..l-am folosit..zero rezultate...poate este eficient pt alte persoane..dar l-a mine nu a functionat..
Toma Aurora a spus…
Bună!
Este bine de știut că există și astfel de cazuri.
Mulțumesc pentru opinia exprimată!
Monica a spus…
Bună. Și eu și prietena mea folosim aceste produse pt acnee și sunt chiar wow!! Eu le recomand!