Obsesia zilei: Colierele gypsy

sursă: Free People

   Zi importantă astăzi pentru noi, toți românii. Sper că și voi ați mers ori veți merge la vot, în măsura în  care timpul și locația vă permit să vă exercitați acest drept. 
   Pentru că e duminică și e zi liberă m-am desfătat pe pagina de Pinterest a celor de la Free People. Am zis că dacă vreodată am să ajung să am foarte mulți bani, am să le cumpăr o mulțime de rochii. Free People are zeci de modele de rochii boho în colecțiile sale, majoritatea din dantelă ori decorate cu fel de fel de broderii. Se merge pe un stil ușor dezordonat, care pe mine mă atrage. Prețurile nu-s mici, însă uneori produsele lor sunt reduse semnificativ pe Asos.com. De mult timp am pus ochii pe colierele lor. Mie nu-mi plac bijuteriile în mod deosebit, însă colierele cu bănuți metalici m-au cam vrăjit. La fel și cerceii. Prețurile lor sunt de câteva sute de lei și-s confecționate din nimic altceva decât metale simple. Nu le-aș comanda nici măcar în cazul menționat anterior, cel în care aș deveni bogată peste noapte. Nici măcar nu sunt suflate cu aur pentru a demonstra că valoarea lor este justă cât de cât...

   O alternativă a acestor accesorii am găsit pe Oasap.com: colier similar ca cel de mai sus, cu-n preț de doar 9$. Disponibil și pe auriu și pe argintiu. 

sursă: Oasap.com (categoria jewelry)

   Legat de modul în care se poartă aceste coliere cu bănuți ce amintesc de frumoasele salbe țigănești, Free People recomandă:
-la rochii  și bluze de dantelă simple, fără alte aplicații;
-cu cizme cu franjuri sau sandale cât mai simple, joase, cu barete.
-cu tricouri și bluze largi, într-o singură culoare.



   O variantă de cizme cu franjuri accesibilă am găsit tot pe Oasap. Mi-am comandat perechea de mai sus, ce se afla la reducere pe site de la 80$ la 47$. Pe site e precizat că sunt confecționate din piele întoarsă, însă aștept să le primesc pentru a mă convinge. Sfat: de pe site-urile asiatice cumpărați pantofi cu o măsură mai mare. Eu la început mi-am luat măsura mea portivit tabelului standard și perechile respective au ajuns la sora mea, căci mie nu mi-au intrat în picior.



Comentarii

Descude a spus…
Ghetutele cu franjuri tare mi le-am dorit si eu, astept sa vad ce parere ai despre ele, si apoi mai vedem. Mi se par extrem de frumoase!
Toma Aurora a spus…
Am să pun poze când le voi primi. Să vedem dacă sunt sau nu din piele, sunt foarte curioasă.
Pupici!