O toamnă colorată



   TinaR și-a propus să facă pe spiridușul toamnei și și-a asumat răspunderea de a transforma garderoba femeilor în una plină de culoare și stil. A avut la dispoziție 7 zile pentru a-și demonstra capacitățile magice, timp în care a pus la cale o strategie de a îmbrăca femeia de fiecare dată în altă culoare. 


   Pentru a nu exagera, spiridușul nostru a ales pentru început articole colorate într-un pastel de toamnă! Un portocaliu ușor vibrant, potrivit de purtat într-o zi de luni. Suficient de tonic încât să incite la un start de săptămână în forță. 


   După ce femeia a prins puțin curaj, TinaR a îndrăznit să-i propună haine în tonuri de mov pentru ziua de marți. Se spune că a doua zi din săptămână este cea mai ghinionistă și n-ar strica, așadar, să luptăm împotriva celor 3 ceasuri rele prevestite cu ajutorul unei flăcări...violet! 

   După ce a spart ghinionul de marți, spiridușul a făcut o propunere năucitoare pentru ziua de miercuri: verde crud în plină toamnă! Femeia nu s-a arătat foarte încrezătoare, dar TinaR a sosit repede cu o soluție menită pentru a reduce impactul acestui pastel primăvăratic și l-a transformat într-unul de toamnă prin alăturarea articolelor de culoare verde lângă unele gri. Verdele s-a domolit astfel, iar femeia s-a declarat absolut încântată de combinația de culori.

   Femeia a obosit când s-a făcut joi. Nu-și mai dorea să urce pe tocuri, dar insista că are nevoie de o ținută casual ori sport, deloc ternă, care s-o echilibreze la mijloc de săptămână. TinaR i-a zis să stea calmă, că are exact ce-i trebuie! A mers pe un roz pal pentru ziua de joi și s-a încumetat ca pe bocancii aleși, să presare ceva flori peste fundalul roz pastel.  Ar fi dorit femeia să-i poată păstra în picioare până la final de săptămână, numai că spiridușul avea planuri mari legate de vestimentația sa!

   I-a sugerat femeii să-și încheie săptămâna de muncă în bleu, iar femeia a fost de acord. Era bucuroasă nevoie mare că vine weekendul așa că s-a lăsat repede convinsă. Cu ce să combin bleu pentru a-l transforma într-o nuanță potrivtă pentru toamnă? s-a adresat ea spiridușului, iar acesta i-a răspuns că cea mai în vogă combinație a momentului este bleu+bleumarine, așadar două nuanțe de albastru, una deschisă și cealaltă închisă, care alăturate creează impresia de un ușor degrade.

   Și după atâta joc de culoare, sâmbătă seara femeia a primit haine și pantofi cu accente aurii. Auriul, pastelelul glamour al nopților de toamnă, a cucerit-o din prima și n-a fost chip s-o mai dezbraci până duminică dimineața.



   În așteptarea verdictului final, Tina R a făcut o ultimă recomandare. Pentru duminică a ales haine în culori deschise, bej, care să pregătească femeia pentru săptămâna nebună ce va urma. Îmbrăcată astfel, pe un ton relaxat ca și nuanța obiectelor vestimentare pe care le purta, femeia a decis că spiridușul TinaR a făcut o treabă excelentă, reușind să aducă un plus de culoare ținutelor. El a mers pe ideea că hainele maro, negre ori gri trebuie păstrate în continuare în garderoba de toamnă, drept piese de bază, dar în fiecare zi din săptămână le putem condimenta cu o pereche de pantofi colorați, ori o jachetă într-un ton pastel.

Comentarii

ilda76 a spus…
Hahaaa, da, daaa, vreau si eu asa! :D
Imi plac propunerile spiridusului! Plec cu el la shopping!

Pupicei, draga Aurora! M-ai facut sa cred ca toamna e cel mai vesel anotimp! :)
Ilda
Lavender Thoughts
Loredana a spus…
Imi place, place, place! Colorat sa fie! Da:)
Toma Aurora a spus…
Ilda, acum că s-a întors și vremea frumoasă, nu mai încape îndoială că e cel mai vesel anotimp.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Loredana, trebuie să colorăm toamna!
Miu Miu a spus…
Ce imi place primul pulovaras. E nebunie cu astea pufoase. Anul trecut si-a luat mami unul nu l-a purtat, i l-am furat eu normal :)))

Te pup

www.miu-miu.ro
coco a spus…
Sunt superbi bocancii inflorati!
Toma Aurora a spus…
Coco, sunt ei scumpi dar sunt și frumoși! :D
Toma Aurora a spus…
Miu Miu eu mi-am comandat unul acum 2 zile, pe negru. Abia îl aștept! Pupici!
Cristina a spus…
Imi plac mult ghetutele inflorate si costumul mov.
Paula Karina a spus…
Imi place site-ul asta, chiar daca a trebuit sa trimit cizmele comandate inapoi, pentru ca erau prea mari pentru mine. Si a fost din vina mea, nu m-am masurat cum trebuie. Am asteptat mult dupa banuti, sa intre pe card, dar au intrat asa ca sunt seriosi. :) Ghetutele cu floricele sunt suuuupeeerbeee!! :D
Unknown a spus…
imi plac pantofii mov sunt superbi
Corina Corina a spus…
bocancii aceia haiosi si inflorati... <3 imi plac de mor :))))
Alexandra Ioana a spus…
Geniala ideea articolulului. iar tinutele super elegante si cu bun gust
Foarte frumoase toate tinutele!
Deya a spus…
ce faine sunt ghetele cu flori <3

http://deyutza87.blogspot.ro/
Unknown a spus…
imi plac la nebunie ghetele!!