Mascara WonderFull (Rimmel)


   Mascara WonderFull este una dintre cele mai noi creații marca Rimmel. O găsim la reducere în această perioadă în magazinele DM, la un preț de cca.18 lei (preț standard: 35 lei), tocmai de aceea am considerat că un review vă va fi util în caz că stați pe gânduri să-o cumpărați sau nu.
   Eu o folosesc de la începutul lunii octombrie, mai exact de pe data de 3; am căutat pe blog postarea în care vă arătam ultimele achiziții, pentru a fi sigură că nu fac vreo gafă. Așadar de aproape 2 luni, timp în care am observat că produsul și-a schimbat puțin consistența. La început pasta era mai lichidă, iar genele nu se colorau foarte tare. După aproximativ o lună de la deschidere mascara a început să facă o treabă bună. Menționez că am folosit produsul zi de zi, fiind singura mascara din trusa mea. Am o regulă pe care o urmez de ceva timp: nu cumpăr două produse cosmetice similare, cu excepția gelul de duș.
   Pentru început am să vă pun poze înainte/după, pentru a vă face o idee din imaginile postate.


   Cred că se poate observa faptul că mascara nu oferă foarte mult volum genelor. Eu o aplic într-un singur strat. După ce acest strat se întărește, nu mai pot băga periuța printre gene, acestea devin foarte tari, țepene. Pasta nu se scutură peste zi, mi se pare de bună calitate, rezistentă. 
   Pentru un efect de gene false nu aveți ce face cu acest produs. Folosirea sa nu duce la o schimbare spectaculoasă, ci doar colorează într-un mod natural genele. Și la capitolul alungire ar fi putut sta mai bine, am întâlnit produse mai ieftine care își făceau treaba mai bine (ex: VolumeBuid de la Oriflame). Totuși, la un rimel eu apreciez mai degrabă capacitatea de face evantaiul genelor mai bogat, decât alungirea oferită.



   Ambalajul produsului este foarte cochet, periuța e din plastic. E foarte mare periuța, uneori mă mai murdăresc în jurul ochilor din pricina dimensiunii sale. Se spune că această mascara conține și ulei de argan, probabil știți acest lucru din reclamele tv. Nu am observat ceva incredibil la compoziția sa, vreo putere de regenerare sau ceva similar. E doar un produs de machiaj, nu unul de îngrijire.
   Un tub conține 11 ml de pastă, valabilitatea acesteia fiind de 12 luni de la deschidere. N-am să mai cumpăr WonderFull încă o dată. Nu e o mascara proastă, în genul celor pentru volum de la Bourjois și Revlon care m-au dezamăgit, dar există variante mai bune pe piață. Dintre ele enumăr: Oriflame, Deborah, Loreal și MaxFactor. 

Comentarii

coco a spus…
Ce pot da zic? Marca Rimmel este sinonima cu mascara :)
Toma Aurora a spus…
Da, de acolo i se trage și numele de „rimel” :D.
Rokolla a spus…
Cat de frumos se vede!!!! Maine sunt la DM
Toma Aurora a spus…
Rokolla, mă bucur că îți place cum se vede, însă eu cred că există variante mai bune. Însă la preț redus se merită să-l iei măcar pentru a-l încerca și a-l purta în zilele în care nu dorești un efect dramatic :).
Alina a spus…
arata super! eu am un fix cu alungirea desi nu am neaparata nevoie. dar nici alungirea aia sa nu fie extrema ci sa lase impresia de natural :)). am observat ca rimelurile care ofera doar volum, nu-s printre preferatele mele.
Toma Aurora a spus…
Alina, un rimel foarte bun pentru alungire mi s-a părut Black&Long de la Deborah. Se găsește în Sensiblu, mi s-a părut că alungește genele într-un mod natural și le face foarte negre. Te pup!
ilda76 a spus…
Iuuuiiii, frumoase gene!!! Me want it! :D

Pupicei, draga mea Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Loredana a spus…
Si eu il am de vreo luna...nu eram sigura daca merita sa-l iau sau nu, insa m-am "molipsit" cu el! Nu ma incanta prea mult, insa el promite alungire, nu volum! Eu insa am nevoie de toate pentru genele mele: alungire, volum, separare :D
Pupici
Toma Aurora a spus…
Loredana, pe site-ul oficial e recomandat drept un rimel pentru volum. De aici și numele (Wonder)Full. Din cauza asta l-am și cumpărat, însă nu m-a cucerit. :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, uleiul de ricin are o mare contribuție...
Te pup!