Lacurile de unghii Crush on you (Miss Sporty)



   Nu demult am zărit pe rafturile din DM ojele din colecția Crush on You de la Miss Sporty (preț promo: 7,5 lei) și n-am putut să le rezist celor de culoare roz. Le-am ales pe cele de mai sus, 064 (roz deschis) și 065 (roz mediu). Aceste lacuri de unghii au o textură 3D mată și granulată și promit un aspect final asemănător ojelor nisipoase cu care multe dintre noi suntem deja familiarizate. Este recomandat să fie aplicate peste o bază de unghii peel-off, pentru a o îndepărta mai simplu de pe unghii. O astfel de bază au și cei de la Miss Sporty, mie îmi pare rău că nu am luat-o, dar am să merg s-o cumpăr și pe ea pentru că o găsesc ultilă pentru zilele în care alegem să purtăm ojă cu glitter, paiete sau texturi granulate.


   Așa arată baza depre care am scris mai sus. Costă cca.10 lei. Însă subiectul postării e altul, așa că iată poze cu ojele aplicate pe unghii.



   Nuanța 064 este un roz deschis cu particule strălucitoare+unele asemănătoare nisipului. Lacul devine perfect opac din două straturi și se usucă foarte rapid.




   Nuanța 065 are nevoie de o aplicare în trei starturi pentru a acoperi perfect unghia, însă se usucă la fel de rapid. Ambele lacuri rezistă în jur de 4-5 zile pe unghiile mele, fără să aplic top coat sau bază pentru lacul de unghii. Se îndepărtează greu cu dizolvant pentru unghii, de aceea zic că și baza peel-off ar fi oachiziție bună.
   Găsesc aceste lacuri identice ca și textură cu ojele nisipoase de la OPI (despre una din ele am scris aici), însă mi se pare că acestea de la Miss Sporty au o rezistență mai bună pe unghie și se usucă ceva mai repede. În plus au și un preț foarte mic și le putem încerca în mai multe variante fără să fie nevoie să scoatem 50 de lei din portofel pentru o singură sticluță. Din păcate acum nu mai am unghiile lungi, așa cum sunt în poza dedicată lacului de la OPI, însă sper să vă puteți da seama din pozele de mai sus că aceste lacuri nu sunt semi-transparente, ci acoperă total unghia.
   
   Legat de top coat-uri, ultima descoperire este lacul de unghii transparent de la Farmasi. L-am luat de nevoie din Brașov după ce o altă ojă de la OPI mi-a sărit după numai o zi de la purtare și cum n-aveam dizolvant la mine, am zis să iau un lac pentru a uniformiza oja colorată. A costat foarte puțin, 5-6 lei și l-am luat dintr-un supermarket. Spre suprinderea mea, acest lac obișnuit îmi păstrează orice ojă în stare perfectă cel puțin 5 zile. Iar dacă după cele 5 zile aplic un alt strat, depășesc cu succes o săptămână întreagă. Un adevărat succes, luând în calcul că de pe unghiile mele oja sare foarte repede. Ca să vă faceți o idee, așa arătau unghiile mele la 7 zile după ce aplicasem lacul Farmasi peste oja de la OPI de care mă plângeam. După părerea mea, mi se pare că încă arată decent, iar lacul acesta sigur n-o să-mi mai lipsească din casă.





Comentarii

Unknown a spus…
Ce culori frumoase, sa le porti cu drag !<3
Eu in anotimpul rece port doar culori inchise, nu stiu de ce :))
Te pup
Ella a spus…
Am și eu o ojă din această colecție și m-am îndrăgostit pe loc de ea! Sigur, sigur îmi mai achiziționez câteva nuanțe în viitorul apropiat.
Nuanța 064 îmi trebuie neapărat, e superbă și atât de ușor de purtat!!
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mara, îmi plac la fel de mult și cele închise la culoare și din gama aceasta urmează să-mi iau și o nuanță de mov ori vișiniu. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, o să-mi mai iau și eu o nuanță când am să merg după baza peel-off. Tu ce culoare ai ales?
Pupici!