Încălțăminte de iarnă pentru orice buget

   Iarna se apropie cu pași repezi iar una dintre principalele mele griji legate de sosirea sa are în prim plan încălțămintea potrivită pentru temperaturile scăzute. Toamna, deși capricioasă, ne-a îngăduit totuși să purtăm și balerini ori pantofi decupați, din când în când, însă curând aceste zile vor fi apuse și va trebui să ne folosim numai de ghete și cizme călduroase.
   Mi-am propus ca pentru războiul pe care urmează să-l duc cu troienele de omăt și cu temperaturile furișate sub 0 grade, să mă echipez corespunzător apelând la un buget de 200 de lei. Cu această sumă intenționez să-mi cumpăr nu una, nu două, ci trei perechi de încălțăminte pentru sezonul rece. Și dacă sunteți de părere că nu este posibil ca din acești bani să achiziționez trei modele la modă, ei bine, vă înșelați!

   Kalapod.ro, site online de încălțăminte, îmi sare în ajutor prin artileria sa de modele de ghete, botine și cizme și îmi promite să mă echipeze perfect pentru vremea rece. Astfel voi putea să pășesc cu încredere prin iarnă, în conduri chic, fără să fie nevoie să golesc pe deplin portofelul. 
   Datorită diversității de pe site nu mi-a fost tocmai ușor să-mi pregătesc arsenalul pentru războiul cu zăpada, însă în cele din urmă m-am decis asupra modelelor preferate. Am mers pe negru pentru că-i clasicul acestui sezon și am preferat să caut latura modernă în designul încălțărilor, nu în culoarea lor.



    Ghetele sunt asemenea pistoalelor: potrivite pentru situații conflictuale de grad mediu. Din pricina asta Kalapod le-a păstrat pe toate sub nivelul sumei de 100 lei, pentru a fi accesibile oricui, indiferent de situația pentru care alege să le poarte. În selecția mea eu am optat pentru un model cu aer rock, cu șiret. Menit să ne sară în ajutor și când purtăm jeans, dar și când scoatem la purtat rochiile de sezon. Datorită faptului că se strâng pe picior, aceste ghete pot fi purtate și cu tivul pantalonului tras deasupra, ceea ce le transformă în adevărate arme multifuncționale.
   Pentru situații mai delicate, cu risc sporit, am ales o pereche de botine cu toc gros, comod, decorate cu detalii metalice aurii. Botinele, mitraliere în lumea încălțărilor, îmi vor sări în ajutor atunci când voi dori să fac dintr-o ținută casual una mai deosebită și-i vor da un plus de eleganță.
   Artileria grea pentru iarnă e formată din bocanci și cizme îmblănite, iar Kalapod știe foarte bine asta. Încearcă să mă cucerească cu modele garnisite cu blăniță și ciucuri pufoși, însă mă țin tare pe poziție și rămân la linia clasică. Prin urmare, aleg o pereche neagră, cu catarame, simplu de strecurat în ținute și facil de asortat atât la un palton gros cât și la o geacă cu glugă, sport.
   În condițiile prezentate, sezonul rece nu mi se mai pare un dușman de temut și pot păși înspre iarnă cu încredere. Un fleac, l-am ciuruit folosindu-mă de doar 200 lei! Iar ghetele și botinele sunt arme pe care nu le voi depune nici după sosirea primăverii...

Comentarii

imi plac mult bocancii!
Loredana a spus…
Dragute alegerile tale...imi plac! :)
Mihaela Pojogu a spus…
Cele cu toc gros m-au cucerit de cand le-am vazut la Catalina! xoxo
Toma Aurora a spus…
Daniela, mă bucur să aud acest lucru! :)
Toma Aurora a spus…
Merci, Loredana!
Toma Aurora a spus…
Miha, deja ne-au zis câteva fete că le-au comandat pe cele cu toc :D. Pe negru am să le iau și eu!
Unknown a spus…
nu ma prea incanta bocancii, mai mult botinele :)
Unknown a spus…
bocancii sunt minunaaaaati!
Multumim draga noastra!
greek islands a spus…
Tocmai am primit coletul cu doua perechi de ghete de moa Nicolae :-) :-) :-) :-) :-)
Toma Aurora a spus…
Super! Să le porți cu mare plăcere! :D